- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.922
- 198
- Konu Sahibi elifff_____
-
Kafan almıyor mu?Batumda çift kişilik iki oda otomatik olarak kayıt olmuş deyince inandın da, Linkedinde beni ekleyen kızlar kim bilmiyorum dediğinde mi inanmadın?
Vay arkadaş, mobilyacıya gider satıcıya soru sorar adam ona kızar.
Yok biri hadi görüşürüz diye sırtını sıvazlamış yıl geçmiş kadına mail atacak kocamı elledin diye.
Eltisine merhaba demiş kocası nasıl dermiş.
X kişi mail atmış, neden atıyormuş nerden tanıyormuş.
Bunları takmış, batumu affetmiş.
4 yıl önceki konundan itibaren 2 konuda bir galiba ayrılacağız yazıyor. Ayrılamıyorsun işte. Adam da seni sevmiyor. Yapma bunu kendine.
Batumda aldatılacaktın da adama inanmayı seçtin, aldatılsaydın da inanmayı seçecektin. Lütfen destek al, bu takıntıyla nasıl 25 yıldır hayattasın?
İşte benim tavrımı anlayamamadı için aptal olması lazımElif şu elti aileden ben değilim iddianı tekrar tart
Bak adam ona nasıl mesafe koyayım aileden biri dediğinde seni aile dışına atmıyor
Eltin hoş birisi olmayabilir ama adam net ben aile fertleri ile bu mesafedeyim diyor ve senin tavrını anlayamıyor
Bu seni değişimi savunduğu onu aileden görüp seni görmediği anlamına gelmez
Ayrıca da aradaki uyuşmazlık adama göre önemsiz olabilir bence önemli baba değer veriyorsa buna da değer versin diyorsun ama senin için önemli olan ve esasen incir çekirdeğini doldurmayan o kadar çok şey var ki adam hangi birine özen göstersin
Yani işte kızlarla kantinde çay içmez işim var der bahane bulur da annesinin evinde gördüğü elti ile konuşur ve senin surat asmandan da rahatsız olur
Sende eltinin kocasına yakınlaş onlar düşünsünMrb herkese
Aslında açtığım bi önceki konu ettiğimiz kavga yüzündendi
Geçen gün tartıştık kendimi çok yalnız çaresiz hissediyorum
Eşime o gün bazı şeyleri konuşup anlaşmayı teklif ettim kabul etti neyse o akşam kvlere yemeğe gittik orada canımı sıkıcak davranışları oldu tabi mesela eltimle hiç sohbete girmez ama o bşy anlatnca filan güldü ona bakıp, işte yeğeni oynuyo ortada çocuğu alıp sevmiyo çocuk eltimin kucağındyken çocuğu seveceği tutuyo.. Başka zaman sevdiğinde de anneye gidelim diyip duruyo bi kere babaya gidelim dediğini duymadım.eltimde fırsat bu fırsat başlıyo başlıyo işte hadi amcanı öp de göreyim fln demeye buna benzer şeyler oluyo sinir oluyorum.
Yanlış anlaşılmasın kötü niyetli değilim asla, sadece şunu düşünüyorum; eltimle birbirimizi sevmiyotuz tamam ama o bunu faxlasıyla gösteriyo ve sanki bana mesaj veriyo senn moralini bozup eşinle samimi olurum gibisinden..zaten 2dk da bir eşime soru sorup duruyo...
Neyse eve geldik ben brz surat astım tabi, hadi konuşalım dedi ama gergindi baya, diğer zamanlar hep o demişti hadi gel konuşalım çözelim güzelce diye ben sonra demiştim keske o zaman konuşsaymışım..
Onun gergin olduğunu görünce başka zaman dedim oda dedi ki yine aynı şeyleri konuşcaksak hiç başlamayalım şunla samimi olma vs vs ben zaten gerektiği gibi davranıyorum dedi, tabi biz tartıştık.
Ve açıkca yazmak istemiyorum ama her zaman bana hak veren insan eltimi korur nitelikte konuştu, sanki kardeşlerimin kuzeninin eşleri onun ailesiymişte ben yabancıymışım gibi konuştu
Ona en ufak bişeyde kardeşim üzülür dedi. Ya sanki ben ona kötü davran diyorum. Alt tarafı soğuk davran diyorum.çünkü o her seferinde bana laf atıyo ve kimse düşünmüyo elif üzülür mü diye
Şu an konuşmuyoruz, çünkü hazmedemem söylediklerini e hatasını anlayacağında yok
Ya tamam biliyorum bıktınız bu konudan ama eminim eşiniz sizin değil eltinizin tarafını tutar nitelikte konuşsa sizde bozulurdunuz çok canım acıdı benim
Şimdi ben nasıl davranmalıyım sizce kesinlikle barışmak için bi adım atmak istemiyorum
Ayrıca o akşam farklı konularıda konuşmak istemiştim ben yani sen şöyle şöyle yaparsan bende çok fazla seni kıskanmam seni sıkmam gibisinden işte okulla ilgili başka şeylerle ilgili ama konuşamadık sayesinde
İşte benim tavrımı anlayamamadı için aptal olması lazım
Şimdiye kadar anlıyodu hatta eltimle konuşcaktı benimle uğraştığı için hesap sorcaktı ben engel oldum, şimdi ne olduda onu korur nitelikte konustu anlamadım onun kötü niyetli biri olduğunu göremeyecek kadar kör olamaz
Pazartesi kv yemeğe çağırdı yine bizi de onlarıda gitsem mi bilmiyorum giderim heralde nasıl davranıyım bilmiyorumBak onun kötü niyetini anlasa bile tavrını anlamıyor onu korumuyor
Atsan atılmaz satsan satılmaz diyor aileye girdi bir kere diyor daha fazla mesafe olmaz diyor
Bence de adam kadının sorduğu sorulara cevap vermiş onu da mı yapmasın
İşte onu korudu fikrini bir at kafandan
Bir daha da eltiyi görürsen halkında buraya yazdığın düşüncelerini yüzüne söyle
Yani sana laf mı söktüler cevabı ne yapayım x çiğim o bu yedin diye gece gündüz çalışıyorum işte bu nedenle makyaj yapamıyorum ki gibi
Ya da kv torun dediği anda para mı var ben çalışıyorum bebek yapamıyorum x benim para ile doğurdu büyütüyor de en azından huzursuz olduğunu anlayıp onlar düşünsün ne desek biz buna diye
Eliff esin bikmis olabilir mi?İşte benim tavrımı anlayamamadı için aptal olması lazım
Şimdiye kadar anlıyodu hatta eltimle konuşcaktı benimle uğraştığı için hesap sorcaktı ben engel oldum, şimdi ne olduda onu korur nitelikte konustu anlamadım onun kötü niyetli biri olduğunu göremeyecek kadar kör olamaz
Pazartesi kv yemeğe çağırdı yine bizi de onlarıda gitsem mi bilmiyorum giderim heralde nasıl davranıyım bilmiyorum
Burda söyledi çoğu kişi aslında nasıl davranmam gerektiğini ama becerebilir miyim onu da bilmiyorum
Eliff esin bikmis olabilir mi?
Hic yeter artik dedigi olmuyor mu?
Esinle ilgili sorduklarima pek cevap alamadim.
Ben esinin de hatali oldugunu dusunuyorum.ama veri az:))
Elif bak şu cici gelin modundan çık
Kv ye eltiye bir şey deme, adamı ye olmaz
Bu arada kv yemeğe çağırdı hangi yüzle
Ha gideceksen de mektubu da yanına al çorbadan sonra yüksek sesle oku masada essin bir soğuk rüzgar
Sonra dök eteğindeki taşları
Kalk git eve eşin hala gelirse senindir gelmezse de ikinize de yeni hayatınızda yolunuz açık olsun demek düşer
Yani o mektup hikayesi doğru ise ve bunu hala eşin bilmiyor ise ben ne desem boş
Açık açık demedi yeter ama demek ki konusmsk istememekle demek istiyo tabi ki hatalı hem de çok hatalı
Tani ki doğru canım sıkıldı uydurdum mu sandın
Ama mektubu yırttım attım keske saklasaydım ya aslında çöpten çıkarırım ama gidip orada okumam gerek yok bence buna
Batum olayı fln kapatın bunu artıkbatum olayını biliyordum da linkedin de kızlar mı eklemiş. kocan ne yapmış anlatsana elif
Ne civi gelini hiç öyle biri olmaya çalışmadım ki içimden nasıl geliyosa öyle davrandım hepİşte var ama sen yapmazsın zira cici gelinsin, o kv yi o gün yemediğin, eşine evi yıkmadığın için
Ha bu arada bunu eşine söylemedin ama annene söyledin bence acayip çelişki insan ilk gördüğü anda şok olup bağırır bu ne diye
Yani üstte de yazdım hem kv hem eltiye mesaj net siz keyfini sürüyorsunuz ben cefasını çekiyorum bir de üstüne böyle hadsiz davranıyorsunuz bu son uyarım der susarsın oldu bitti
YokAa esine soylemedin mii bilmiyor mu eliiff?
Neden soylemedin,?Yok
Bilse de annesine laf etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?