- Konu Sahibi elifff_____
-
Ne civi gelini hiç öyle biri olmaya çalışmadım ki içimden nasıl geliyosa öyle davrandım hep
Bu adamı bu kadar kıskanıyorsun ama gerçekten aldatılsan ya da adam cidden biriyle flört etse ayrılacak gücün var mı manevi olarak?
Bence hayır,bu noktada rahatlaman lazım,illa ki bu adamla kalacaksan amaaan demeyi öğrenmen gerekiyor
Ama işte o mektubu görünce içinden aman kv haklı demek mi geldi ne güzel eve teftişe gelmiş üstüne de laf sayıp gitmiş diye mutlu mu oldun
Böyle Gelmediğine göre bunu ona ve eşine söylemeliydin
Hala soruyorum bunu annene söyledin ama eşine söylemedin hangi mantıkla
Annem beni korur eşim korumaz diye mi düşündün acaba eşim annesine ya hak verirse
Elif kimse seni korumaz, korumamalı, kendini koru
Sorunun kiminle ise onunla olan sorunu o kişi ile birebir çöz araya onu bunu koyma
Bu tavrın yani ben muhatap olmam ama rahatsız olduğumu birisi iletir tavrın insan ilişkilerinde başarı getirmez aksine ezik imajı çizer ve zamanla da ben yapamam beni korusun psikolojisi yaratır
O kadar da değil
Tabi ki var.
Ya zaten kv ile konuştuk hesap sordum ona daha napiyim ben
Bide bu konuda eşmle tartışmak istemiyorum yoruldum artık zaten barışmadık mecbur olmadıkca konusmuyoruz bile
O kadar da değil
Tabi ki var.
Ya zaten kv ile konuştuk hesap sordum ona daha napiyim ben
Bide bu konuda eşmle tartışmak istemiyorum yoruldum artık zaten barışmadık mecbur olmadıkca konusmuyoruz bile
Kayınvalide de evin anahtarı varmış, eve girip Elif'e mektup yazmış. "çok dağınıksın, oplumla yeterince ilgilenmiyosun, neden çocuk yapmıyosun vs. " diye.
Kayınvalide de evin anahtarı varmış, eve girip Elif'e mektup yazmış. "çok dağınıksın, oplumla yeterince ilgilenmiyosun, neden çocuk yapmıyosun vs. " diye.
Oha mektup ne be güvercin yollayaydı bari
Yok artik.
Valla ben olsam esimin gozune sokarim mektubu.
Elif iste senin sorunun bu.
Asil sorun edilecek meseleleri birakip eften puften meselelere sorun cikartiyorsun.
Eften puften sorun cikardigin icinde gercekten sorun olan seylerde susup kaliyorsun.
Eltim diye basinin etini yedigin kocandan annesinin sana yazdigi mektubu mu sakladin?
Bana da az önce batum olayı bitti artık sormayın yhaa yazmış. Üniversitede çalıştığı için düşünme yetisinden sıkıntı olmadığını biliyorum. Kv si elif evde yokken anahtarla evine girip heryere bakıp mektup bırakmış. Mektupta oğluma iyi bakmıyorsun, ev temiz düzenli değil, çocuk neden yapmıyorsun falan yazmış. Elif bunu kocasına söylememiş. Sonra da yine minik kıskançlıklarla kavga çıkarmış ama. Elif ne ayak anlamadım ya cidden anlamadım. Kocası batum için otomatik rezervasyon yapılmış haberim yok demiş elif de inanmışbatum olayı nasıl kapandı biri bana açıklayabilir mi? takip edemedim ya.
Bana da az önce batum olayı bitti artık sormayın yhaa yazmış. Üniversitede çalıştığı için düşünme yetisinden sıkıntı olmadığını biliyorum. Kv si elif evde yokken anahtarla evine girip heryere bakıp mektup bırakmış. Mektupta oğluma iyi bakmıyorsun, ev temiz düzenli değil, çocuk neden yapmıyorsun falan yazmış. Elif bunu kocasına söylememiş. Sonra da yine minik kıskançlıklarla kavga çıkarmış ama. Elif ne ayak anlamadım ya cidden anlamadım. Kocası batum için otomatik rezervasyon yapılmış haberim yok demiş elif de inanmış
Bana da az önce batum olayı bitti artık sormayın yhaa yazmış. Üniversitede çalıştığı için düşünme yetisinden sıkıntı olmadığını biliyorum. Kv si elif evde yokken anahtarla evine girip heryere bakıp mektup bırakmış. Mektupta oğluma iyi bakmıyorsun, ev temiz düzenli değil, çocuk neden yapmıyorsun falan yazmış. Elif bunu kocasına söylememiş. Sonra da yine minik kıskançlıklarla kavga çıkarmış ama. Elif ne ayak anlamadım ya cidden anlamadım. Kocası batum için otomatik rezervasyon yapılmış haberim yok demiş elif de inanmış
kedi yapmıştır kediyok ya otomatik değildir kesin arkadaşı yapmıştır kesin.
Bence bir kilitli sandık alın, eşinizi içine kilitleyin, Sandığı da ıssız adaya götürün. dönerken de anahtarları denizin ortasına atarsınız.
Yok onunla konuşmuş, çocuğa Nerede annesi demişmiş, kadın sırtını sivazlamismis... Allah aşkına bu kadar kötü niyetli bu kadar takıntılı yasamayi nasıl basariyorsunuz?
Yok artik.
Valla ben olsam esimin gozune sokarim mektubu.
Elif iste senin sorunun bu.
Asil sorun edilecek meseleleri birakip eften puften meselelere sorun cikartiyorsun.
Eften puften sorun cikardigin icinde gercekten sorun olan seylerde susup kaliyorsun.
Eltim diye basinin etini yedigin kocandan annesinin sana yazdigi mektubu mu sakladin?
Benim anladığım Elif kocasıyla gerçekten kötü olmak istemiyor.Olacaklardan korkuyor hiçbirşeyi göze alamıyor.Aptal saptal konulara bahaneler uydurup çocuk gibi küsüyor sadece.İki gün sonrada barışıyor.Evcilik gibi.
Batum konusunda da kayınvalide konusunda da (esas sorunlarda yani )yüzleşmekten kaçıyor.Çata çata kavgasını edemiyor.
Ee böyle olunca karşındakiler seni ciddiye alsın ki.Kendi hakkını kendin koruyacaksın.Sana saygısızlık yapılmasına sen izin vermeyeceksin.Göster bakayım dişini bir daha yapabiliyorlar mı.O kayınvalidenin evine ne gideceğim.Telefonda söylediklerimin ne manası kalır.Kısaca sinik duruyorsun Elif
Dalga geçenlerden bıktım artık ne biçim insansınız ya!
Tşk ederim tavsiyelerin için verdiğim baxı bilgiler doğru değil tabi ki..ama niyeti farklı olan bazı üyeler yüzünden üyelimi iptal etmek istemem, keske engellediğimiz bazı üyeler konuya yorum yazamasalarElif bence artik konu acma.
Yanlis anlama senin iyiligin icin.
Herseyi burada anlattigin icin eskiler isitilip isitilip onune suruluyor.
Konu acinca sadece sinirlerin yipraniyor sorunlarin cozulmuyor.
Hatta ben senin yerinde olsam uyeligimi iptal ederdim.
Cok fazla bilgi verdin. Esinle ikinizin universitede calistigini batum olayini felan herkes biliyor. Hatta karadeniz tarafinda oldugunuzu bile biliyoruz. Taniyam biri cikmasi bile ihtimal.
Herkes dedigim 100 kisi vardir. Bu kadar cok insan bu kadar cok bilgi bilince de her kafadan bir ses cikiyor ve isler daha cok sarpa sariyor.
Bu uyeligini kapat yonetimle irtibata gec. Baska uyelik alacaksan al ama bu kadar cok bilgi verme.
Tabi benim nacizane tavsiyem. Uymak veya uymamak sana kalmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?