Çok üzülüyorum lütfen yanımda olun:(

Eşler her zaman birbirini dinlemeli ve birlikte hareket etmeli ....bizde bunları yapamıyoruz o ayrı konu ....o zaman da çok sıkıntı çıkıyor eşin senin rahatsız olduğunu bile bile yengenle samimi olması doğru değil o abisinin esiyse sende onun esisin

merak edip geçmiş konularınıza şöyle bir bakayım dedim ve sanırım 30 40 konu falan okumuşumdur.

dehşet içindeyim!

allah sizin eşinize çok büyük sabır vermiş, ya da sizi gerçekten çoookkkk seviyor ama siz tüketmek için her gün uğraşıyorsunuz.

sizin gibi biriyle değil evli olmak, akraba olmak, herhangi bir şekilde yanınızdan yakınınızdan geçmek bile büyük sabır gerektirir çünkü.

bu kadar narsist, bu kadar kendini beğenmiş, bu kadar kıskanç, bu kadar kötü niyetli, bu kadar çekilmez, geçimsiz, bu kadar takıntılı, bu kadar ilgi delisi olmak da zordur tabi. tedavi olun.

Eşiniz eltinize nasıl davranıyorsa sizde, eşinizin abisine aynı şekilde davranın.
Eğer sizin bu davranışlarınoz karşısında eşiniz kıslanmoypr tepki vermiyorsa davranışları normal demek. Eğer tepki veriyorsa ortada bir anormallik vardır.

Bizdede vardı bir zamanlar senin gibi bir elti herkes gülüp eğlenirken o bir köşede somurturdu kimsede tınlamazdı şimdi ayrıldı kocasıda millet içine çıkar oldu

konu sahibi bana da elti konuma bakarsan görürsün dedi ama bir milyon tane konusu var içinden eltiyi bulup çıkaramadım yani konu sahibi konu başlıkların bile sayfalarca, evliliğin bu kadar kötü ise neden farklı çözümler düşünmüyorsun? yazık günah sana da eşine de, her gün tartışma her gün kavga dövüş, geçer mi ömür böyle? kaç kere daha geleceksin dünyaya? mutlu olmayı denesene biraz?

Elif bir adım bile ilerleme kaydedemediniz, ne sen ne de eşin. Problem olmayan şeyleri problem ediyorsunuz, üstelik de hiç bir çözüme ulaşamıyorsunuz.
Düşün ben erkek olup seninle evli olsaydım yine kavga çıkacak diye elimi kolumu nereye koyacağımı bilemezdim önce. Yine de kavga çıkıyorsa buna rağmen, eşin gibi bir süre sonra tınlamazdım. Nasılsa her halükarda kavga geliyor derdim. Nasılsa da barışacaksınız. O yüzden eşin de alışmış, sallamıyor artık.

Eski konuları karıştrmanın ne anlamı var
Burda çoğu insanın arası elti ile kötü olsa eşleride eltinin tarafını tutuyomış gibi konuşsa buna kim üzülmez acaba? Var mı üzülmeyecek olan
İşte bu kınuda çözüm önerisi istemiştim

Elifi kk olarak hep hatalı görüyoruz tavırlarından dolayi ama olaylae sürekli ayni cercevede ilerliyor.
Demek ki esi düzeltme yoluna asla gitmiyor. bir eksiklil bir yetersizlik var. ancak elif seviyorda. sevmese cekecek bir kadına hic benzemiyor.
E o zaman?

Elif umarim birbirinizi anlayisla karsilayarak çözebilirsiniz.
Sana acizane tavsiyem kisiler ve olaylar üzerinden değil genel olarak bazi ilkelerinizin olmasi gerektigi ile ilgili konusun.
Kalbiniz kırık. sevgiye ilgiye muhtac.. anlıyorum inanin..
Bir süre daha deneyin ancak sanmıyorum ki sizin bir esten beklentiniz degissin, esinizin de tavirlari degissin.

Size su acidan bende kiziyorum. esinizin asla müdahalesinin bile olmadigi kadin erkek iliskilerinde sürekli sorguluyor olmaniz inanilmaz rahatsiz eder. size bir erkek ogrenciniz yakin davransa esiniz sizi suclu bulsa sürekli sorgulasa vs..

Tüm önerilere kapalı olduğunuzu görmekle beraber benim de bir önerim var:)Öncelikle eşinizi canınızdan bezdirmişiniz.Savunma mekanizması olarak ta sizi kırmayı tercih etmiş ki bazen hepimiz yaparız bunu.yapacağınız şey herşeyi unutmak ki söylediğinde de bişey yok aslında ama elti konusunda hassassınız.Bu konuyu sonsuza kadar kapatmanızı eşinizin ailesiyle daha ılımlı ama yine mesafeli davranmanızı öneririm.Ben mesela eltimle görüşmüyorum,ben de sizin durumunuzdaydım,bana habire laf çarpıyodu filan birbirimizden hazetmedik bi türlü vesselam.Şimdi özel günler hariç asla görüşmüyorum.Kimseye konuyla ilgili tek bir açıklama yapmak durumunda da kalmıyorum.Onun olduğu ortamda o yokmuş gibi davranıyorum.Hayat öyle çok güzel,kimseyi yıpratmayın kaybeden siz olacaksınız,bakın herkes ailesinde mutlu,aklınızı başınıza alın.

Eşim o lafları geri almadığı sürece unutmam mümkn değil
Bende zaten onunartık görmezden gelmek istiyorum yada tartışma çıkıcak

Eşin o sözleri geri almayacak o zaman çünkü adamı delirtmişin yine kavga ediceksiniz konu açılınca ,bi kere de sen alttan alırsan kazanırsın,yoksa bu kafayla daha çoookkk kazınırsın...dünya senin etrafında dönmüyo maalesef.

Sadece bu konunuzu okudum ona göre yorum yapıyorum. Adam özgür ruhlu biri gibi. Umarım mantıklı karar verip boşanırsın aldatma durumuna kadar beklemezsin...

Eşim o lafları geri almadığı sürece unutmam mümkn değil
Bende zaten onunartık görmezden gelmek istiyorum yada tartışma çıkıcak

Eşinize acıyorum ya.Adam size katlandığı için cennetlik bence ömür törpüsü gibi kadınsınız.
Hala adam lafları geri alacak da hanımefendi affedecekmiş.Hatasını anlayacakmış.E sizsiniz hatalı ama.Bi kere de siz adım atın incileriniz mi dökülür.Ne zannediyosunuz naz niyaz yapınca kıymetli olduğunuzu falan mı?
Boşanın madem ya boşanın yani hem adama hem kendinize hayatı zehir zıkkım ediyosunuz.
Bi de akademisyendiniz sanırım.Gerçekten eğitim her şeyi çözmüyor bunun en iyi örneğisiniz.
Allah eşinize dostunuza sabır versin

Şu ayrılın diyen kadınlara uyuz oluyorum. E ayrıldı diyelim evleneceği başka adamın da sorunu olacak bu böyle sürüp gidecek. Kardeşim sen o Deveyi gudeceksin yolu yok

Şu ayrılın diyen kadınlara uyuz oluyorum. E ayrıldı diyelim evleneceği başka adamın da sorunu olacak bu böyle sürüp gidecek. Kardeşim sen o Deveyi gudeceksin yolu yok
Elif kaprisleri ve kıskançlıklarıyla adamı mahvetti.
Adamı düşündüğümüz için ayrıl diyoruz.
Elif kendisini hatalı görmüyor ki. Her daim Elif haklı.
Eşi sınavda öğrencisine silgi verdi diye ortalığı ayağa kaldırdı.
Erkek olsam Elif'le bir saniye evli kalmam ben.

bunların cevabını merak ettim cidden?
olanlara ve sana tavrı yorumu nedir eşinin?
evliliğinizle geleceğinizle ilgili fikri nedir?
Ben bi hesap sormadım ki daha bi yorum yapmadı sadece kavga esnasında savunur nitelikte konuştu, bundan önce hep benim yanımdaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…