- 5 Kasım 2014
- 1.447
- 1.074
- 83
- Konu Sahibi elifff_____
-
konu sahibi bana da elti konuma bakarsan görürsün dedi ama bir milyon tane konusu var içinden eltiyi bulup çıkaramadımHer konu açanın secelesine kadar araştırıp açtığı bütün konuları tekr teker okuyamam ama sana şunu tavsiye edebilirim.
Bukadar dert olmayan şeyleri kendine dert edersen, sonrasında yaşayacağın asıl sorunlarla asla baş edemezsin..
Elti'ni sevmiyor olabilirsin, o nasıl insanların içinde rahat davranıyorsa, insanlarla sohbet ediyorsa sende gayet öyle davranabilirsin.
Surat yapıp kocanı gerim gerim gereceğine, sende gülümsesen, sohbete karışsan kendini aşmayı denesen kocan sana hayran kalır zaten..
Günün sonunda negüzel idare ettin diye teşekkür eder belkide..
Adam senin suratın ve tavırlarından acayip sıkılmış,bıkmış resmen..
Anlattıklarından bunu anladım.
Eşim o lafları geri almadığı sürece unutmam mümkn değilTüm önerilere kapalı olduğunuzu görmekle beraber benim de bir önerim var:)Öncelikle eşinizi canınızdan bezdirmişiniz.Savunma mekanizması olarak ta sizi kırmayı tercih etmiş ki bazen hepimiz yaparız bunu.yapacağınız şey herşeyi unutmak ki söylediğinde de bişey yok aslında ama elti konusunda hassassınız.Bu konuyu sonsuza kadar kapatmanızı eşinizin ailesiyle daha ılımlı ama yine mesafeli davranmanızı öneririm.Ben mesela eltimle görüşmüyorum,ben de sizin durumunuzdaydım,bana habire laf çarpıyodu filan birbirimizden hazetmedik bi türlü vesselam.Şimdi özel günler hariç asla görüşmüyorum.Kimseye konuyla ilgili tek bir açıklama yapmak durumunda da kalmıyorum.Onun olduğu ortamda o yokmuş gibi davranıyorum.Hayat öyle çok güzel,kimseyi yıpratmayın kaybeden siz olacaksınız,bakın herkes ailesinde mutlu,aklınızı başınıza alın.
bunların cevabını merak ettim cidden?eşin kendini nasıl savunuyor?
tüm bu olanlara ne diyor mesela?
Eşim o lafları geri almadığı sürece unutmam mümkn değil
Bende zaten onunartık görmezden gelmek istiyorum yada tartışma çıkıcak
Elif kaprisleri ve kıskançlıklarıyla adamı mahvetti.Şu ayrılın diyen kadınlara uyuz oluyorum. E ayrıldı diyelim evleneceği başka adamın da sorunu olacak bu böyle sürüp gidecek. Kardeşim sen o Deveyi gudeceksin yolu yok
Ben bi hesap sormadım ki daha bi yorum yapmadı sadece kavga esnasında savunur nitelikte konuştu, bundan önce hep benim yanımdaydıbunların cevabını merak ettim cidden?
olanlara ve sana tavrı yorumu nedir eşinin?
evliliğinizle geleceğinizle ilgili fikri nedir?
Hay onun ruhunaSadece bu konunuzu okudum ona göre yorum yapıyorum. Adam özgür ruhlu biri gibi. Umarım mantıklı karar verip boşanırsın aldatma durumuna kadar beklemezsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?