Çok üzülüyorum lütfen yanımda olun:(

Elif, esi sinavda kiz ogrenciye silgi verdi diye ortaligi ayaga kaldiran, bayilan kiz ogrenciyi hastaneye goturdu diye "niye o goturdu" krizleri geciren bir kadin.
Bunlar ilk iki vukuati, daha neleri var say say bitmez.

Bence elif de adam da ciddi anlamda çıldırık.
Birbirine bu kadar aykırı ve olmuyorsa zorlamanın kitabını yazmış bir çiftin hala beraber olmasının başka bir açıklaması olamaz.

Elif, esi sinavda kiz ogrenciye silgi verdi diye ortaligi ayaga kaldiran, bayilan kiz ogrenciyi hastaneye goturdu diye "niye o goturdu" krizleri geciren bir kadin.
Bunlar ilk iki vukuati, daha neleri var say say bitmez.
evet bir homeostaz da elifmiş o zaman o zaman elifin boşanmasına çok gerek yok bence, sorun adam değil, elifin kendisi... hayatındaki kim olsa da değişmeyecek herhalde elifin tavrı.. elbet bir gün adam dolup taşacak ve bu evliliği bitirecektir... yada daha kötüsü de olabilir, umarım olmaz...

Eltinle arandaki sorun ne tam olarak yani yanyana gelince selamlasmayacak kadar kotu mu araniz. ve eltiniz size beiz bir sekilde laf sokup uzuyormu yani anlayamadim cunku durumu. kesinlikle.konusmadiginiz biriyse eltiniz yanyana gelmeyin ama yari agizla da olsa konusuyorsaniz siz de hatalisiniz bu kadae sevmediginiz biriyle ipleri koparun.
Size acik acik laf soyluyor mu bu kadin? yoksa suz her hareketine kendiniz yorum getirip beni kiskandirmaya mi calisiyor diyorsunuz?
Yanlis anlamayin ama sanki biraz paranoyak gibisiniz. psikoljik destek aldiniz mi hic?

Kendimibsizin yerinize koyuyorum. sevmedigim biriyle gorusmem. hadi gorustum diyelim esimi kullanip beni kiskandirmasina izin vermem yani o bisey dedigin de konuya mudahil olurum sohbete girerim gulerim eglenirim. cocugu kicagindan alir severim esimle beraber cocukla oynarim. ne biliyim sorununuzu tam bilmedigim icin net bisey de diyemiyorum.

Sürekli eşiniz ile ilgili kavgalar içeren konular açıyorsunuz madem anlaşamıyorsunuz neden devam ediyorsunuz bu evliliğe?

Ben de oyle dusunuyorum. Elif bosanmak istemiyor ama esi muhtemelen bir sure sonra bosanmak isteyecek. Zaten esi bana hic guven vermiyor. Elif de gecirilmis onca zamanin, sinir bozuklugunun ustune bir de terkedilmis olmanin verdigi kirikligi tasiyacak. Psikolojisi daha bozulacak. Umarim ben haksiz olurum, bir sekilde mutlulugu yakalar ama bunun icin caba gerekiyor. Ikisinde de caba yok.

Belkide haklısınız beni sevmemesinden değer vermemesinden olabilir

Bende zaten hatasını anlayana kadar tabi anlarsa küs kalıcam

Benimki de çok tutardı onları. devir döndü o kazıkları yedikçe melek karım, canım karım, hepsi sana kurban olsun karım modunda şimdi. istediğim mesafeyi kendisi koydu araya.

Ne güzel doğruyu yanlışı anlamış

peki enişten haklı olsaydı

bak eltin haklı demiyorum

enişten haklı olsaydı

yine de o eşim deyip enişteyi siler miydin

yani adalet mi eş mi
Eniştem haklı bile olsa eşime karşı onu korumazdım ama eniştemi de silmezdim ki zaten ben eşimden öyle bişey de istemedim
Ben sana hak veriyorum elif. Sanki kardeşinle görüşmeyeceksin demişsin gibi tavır takınılıyor. Elti de elalem sonuçta. Kocan da samimi olmayıversin. Çok şart sanki.
İşte eltimi ailesi beni elalem olarak görüyo benim karaktersiz eşim
Abisinin değil kardeşinin eşi ve kardeşi bana gayet soğuk davranıyo
Bu eltiler neden kıskanılır bana birisi anlatabilirmi kocam eltimle samimi olsa ne olur ya dünyada kıskanacağım en son kadın eltidir kardeş karısı bu kardeş ötesi varmı
Ben değil eltim beni kıskandığı için benmle uğraşıyo
Var somut şeyler var
Hatta herkesin yanında bile şaf attığı oldu bana ve eşim bana hak veriyodu ama nedense şimdi onu korur gibi konuştu

İşte bu durumda ben haklıyım ama ona rağmen eşim eltimden soğumadı hiç

Yok ağız ucuylada olsa konuşuyoruxz
Her seferinde laf sokmaya beni üzmeye çalışıyor bunu bi konu açıp anlatmıştım burada zatenparanoyak filan değilim ben yani kadın alenen benimle uğraşıyor bunun paranoyaklıkla bir ilgisi mi var anlayamadım??

Sende aşırı bir kıskançlık seziyorum Elif .Gözümün önüne kocasının herşeyini didik didik arayan paranoyak kadınlar olur ya onlar geliyor.Sanki herşeyden nem kapıyorsun.Kendine takıntı yapıyorsun.

Ya sende sorun var kendine güvenmiyorsun y a da eşin fazla laubali fazla kaşı gözü oynayan bir adam olmalı.Eşini bilmediğim için tam yorum yapamıyorum.

Eğer eşin çapkın v.s değilse kendine engel olamıyorsan kendini rahatlatmak için bir uzmandan destek almalısın.

Son düzenleme:
Belkide haklısınız beni sevmemesinden değer vermemesinden olabilir

Bende zaten hatasını anlayana kadar tabi anlarsa küs kalıcam

Ne güzel doğruyu yanlışı anlamış
malesef öyle elif.
tüm anlattıkların bu sonuca vardırıyor.
sen gündelik meselelere yoğunlaşıyorsun ama işin özü bu.
bence sen de içten içe farkındasın.
çünkü eşinin her hareketinde seni önemsememesi ,değer vermemesini
hissediyor buna kırılıyorsun.
üzgünüm ama zorla olacak şeyler değil bunlar.
sevmeden evlenmiş gibisiniz.
şimdi de sen olmayan şeylerin mücadelesini veriyorsun.
onunla konuşmasın bunla konuşmasınla olacak şeyler değil.
inşallah bundan sonrasında bu geniş pencereden bakabilirsiniz durumunuza.
hoş bakmasan da zaten çok çok sürmez evliliğiniz bu şekilde.

Sen haklı mısın onu bilmiyorum öncelikle , çünkü konunda eltinle alakalı sorunundan bahsetmemişsin kafanda kurduğun birşey de olabilir, çocuğuna öp amcanı demesinden bu kadar anlam çıkaran kimbilir nelerden ne anlam çıkarıp eltiye cephe almıştır diye düşünmedim değil..

ikincisi yüzde yüz haklı bile olsan eşine senin mesafe koy demen yanlış. sana yapılan bir zulüm haksızlık varsa seni seven (?) eşin zaten normal olarak soğur , mesafeli olur.

eşin bunu yapmıyorsa ya seni haklı bulmuyor ya da sevmediğinden umursamıyor. sen "mesafeli ol" diyerek kendini küçük düşürmüşsün. evliliğini de böyle yaparak çıkmaza sokuyorsun..

Okadar ısıtıp durdunki bu konuyu adama yeter be dedi bence artık ve ben olsam bende öyle yapardım.
Anladığm kadaryla başka amcası yok o çocuğun niye amca yiğenin birbirini öpmesinden öp demesinden rahatsız oluyosun?
Artık konularını okurken amaaan elif işte diyorm, ki ben dış kapının dış mandalı. adamda artık sıkıldı elif farkında değilmisin?

+1

Bu işin sonunda sen kocandan olacaksın, eltin'de hadi yavrum artık amcan'ı daha rahat öpebilirsin diyecek
Nedense bana o sevmediğin elti senden daha masum geliyor..
Bide onu dinlemek laZım..

Ben konuşma demiyorum ki zaten sadece yüz vermesin yeter

10 yıldır filan tanımıyo ki eltim yokken ben vardım yani, anlatmak istediğim eşimin ona fırsat verdiği..

Eltinle ne geçti aranızda neden kavga ettiniz .Eğer çok ciddi bir sorun olsaydı sende gitmezdin görüşmezdin gibime geliyor.

Varsın kocan sevsin yeğenini ne olacak ha yerde sevmiş ha kucakta önemli değil.Sanki eltinizin herşeyi size batıyor farklı anlamlar yüklüyorsunuz.

Tabi ki haklıyım
Burda zaten konu açıp ayrıntılı bir şekilde anlatmıştım eltimin yaptıklarını ve devam ediyor
Bana yapılan büyük bir haksızlık var evet eşim annesine konuş onunla neden elife öyle davranıyo demiş annesi konuşmamış huzursuzluk çıkmadın diye tam çiftestandart var bir de
Ya derdim çocuğu öpmesi değil anlatamıyorum galiba
Çocuğu eltimin kucağında sevmesi sanki onu iletişim aracı olarak kullanması benim derdim

Bu işin sonunda sen kocandan olacaksın, eltin'de hadi yavrum artık amcan'ı daha rahat öpebilirsin diyecek
Nedense bana o sevmediğin elti senden daha masum geliyor..
Bide onu dinlemek laZım..
Masum mu geliyor?
O zaman açtığım konuyu bi arattırıp oku istersen eltimin birine masum gelebilmesi için birinin ancak onun karakteriyle aynı karaktere sahip olmadı gerekir

Tek bir konu yok ortada tek sorun onun benmle uğraşması sürekli
Mecburen bir araya geliyoruz kvlerde

Valla diğer konularınıza hiçç bakmadım yapılan yorumlara göre fazla sorunlu bir tiipsin tamam eltine gıcık olabilirsin sana gıcıklık olsun diye öyle davranıyor olabilir peki sen ne yapıyorsun bu konuyu eşinin önüne sürerek adamı iyice eltine itiyorsun oda sana gıcıklık olsun diye böyle yapıyor belliki yahu birde şu kocaların bu kadar bir taraflarını büyütmeyin bırak adam seni kıskansın sen ne diye sıkıyorsun adamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…