Merhaba arkadaşlar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum benim çocuğum otizmli otizm tanısı var ama çok ileri derecede bir otizmli değil biz eşimle bir karar almıştık bunu hiç kimseye asla söylemeyecektik çünkü ileride benim çocuğum iyileşebilir ama insanlar öyle acımasız ki Bu hastalığı bile kendine malzeme edecek dilden dile aktaracak çok insan var Kendi akrabalarımıza dahi asla demedik. Dün halam ilk defa bize geldi başka bir şehirde oturuyor kendisi edebiyat öğretmeni ve çok çevresi var . Çevresinde otizmli çocuğu olan birçok kişi var ve benim çocuğumu görür görmez otizmden bahsetmeye başladı raporumuzu aldığımızı biliyordu ama kimseyi içeriğini söylemedik raporun içeriği otizm mi falan diye konuştu eşim de söyledi evet dedi otizm eğitimi alıyoruz gerçekten beynimden vurulmuşa döndüm Bu benim için gerçekten çok hassas bir konuydu halam öyle kendinden emin konuşunca eşim de hemen söyledi. Acaba başkalarına da dedi mi bilmiyorum ama dünden beri gerçekten çok canım sıkkın çok üzgünüm ben çocuğumu özel eğitime götürüyorum sürekli özel ilgileniyorum ama dillenmesi beni çok üzdü . Gerçekten kendim zor kabul etmişken başka insanların daha bunu söylemesini kaldıramam . Ama asıl canım sıkkın eşimle birbirimize söz vermişken neden açıkladı başka kimlere açıkladı bilmiyorum kimseye demedim diyor ama güvenmiyorum