• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzülüyorum

Bilmiyorum bende hiç eyvallahi yok hiç altan almıyor ama diğer kardeşlerime de öyle olsa diyeceğim mizacı o ama çoğunlukla bana yapıyor hele bı ablam var onun yanından geçerse bile aman yanlış yapmayayım diye tedirgin oluyor
Bir süre gorusmeyin bence annenizle size de iyi gelecektir

Sanirim sen ters bir laf isitince tavir alamiyorsun o yuzden insanlar nasilsa affediyor sorun etmiyor diye dusunup kirmaktan korkmuyorlar
Gerek annen gerek esin bu kadin alinir mi eder mi diye dusunmuyorlar hic
Suriyeli kadin alicam diyen, cocuguna senin zirto anan ne anlar diyen esini hergun cekiyorsun
Annenin lafini cekmek daha kolaydir kocadan😮‍💨
Bu aynı ben. Bende kimseye tavır alamadığım için milletde beni kırmaktan çekinmiyor ve en ufak meselemizde küsebiliyorlar. Bu da beni çok yoruyo

Günaydın hanımlar artık kaldıramıyorum sorun annem hasta olsa koşarım bir şey lazım olursa gider yardımcı olurum ama sıkıntım şu ki biraz cik zitlaşsam gelme git diye kovuyor bildiğin karşılık versem tartışma çıkacak ve sonra hiç bişey yokmuş gibi davranıyor bunu sadece bana yapıyor diğer kardeşlerime yapmıyor dışarı atmisliği bile var inat ettim gitmedim sonra yine ben gidip elini öptüm ama artık bu durum benim psikolojimi etkiliyor bana lütfen kırmadan bir yol gösterin
annenle bi konuş bu durumu nasıl hissettiğini anlat onu suçlamadan bence anlayış göstercektir

Aslında sık görüşüyorum işi olunca telefon eder gider yardımcı olup dönerim ama çoğunlukla diğer kardeşlerim misafirliğe gelince bana böyle davranıyor zaten çocuklarımın okulu var onlarla ilgileniyorum
Ayda bir gidin mesafe iyidir. Çok sık görüştüğünüz her elini şaklattiginda yanında olduğunuz için degerinizde kalmamış. Çekirdek ailenize odaklanın, mesafe koyun.

Günaydın hanımlar artık kaldıramıyorum sorun annem hasta olsa koşarım bir şey lazım olursa gider yardımcı olurum ama sıkıntım şu ki biraz cik zitlaşsam gelme git diye kovuyor bildiğin karşılık versem tartışma çıkacak ve sonra hiç bişey yokmuş gibi davranıyor bunu sadece bana yapıyor diğer kardeşlerime yapmıyor dışarı atmisliği bile var inat ettim gitmedim sonra yine ben gidip elini öptüm ama artık bu durum benim psikolojimi etkiliyor bana lütfen kırmadan bir yol gösterin
bence arana bi süre mesafe koy annenle o zman anlıycaktır

Back
X