çok üzülüyorum

bencede en mantıklısı annenin ev işleri için bir yardımcı kadın tut böylelikle annen çok yorulmamış olur:31:
kayınvalidenle de eşin konuşsun belki dinler ama zor

canım kayınvalidenin, senin bişeyleri söylemenle düzeleceğini sanmıyorum.
en kötü eşin konuşabilir,en azından çikolata vs.vermemesi için.
anneni rahatlatmak adına kızın öğlen uyuduğunda oda dinlenebilir.demişsin ya
kızım uyurken yemek yapıyor diye.en azından yemekleri akşamdan sen yaparsın,
sadece çocuğuna bakmış olur.senin ve eşinin senelik izinlerini dönüşümlü kullanabilirsiniz.
kayınvalidenize de arada bir, senede 5-10 defa birer haftalığına bırakıp biraz göz yumacaksınız.
arada bir bakmalarda pek sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
kreş için çok erken bence.
kreşe başlayan çocuklar çok hasta oluyor ve antibiyotik içmek zorunda kalıyor genelde.
en azından anneniz 3-4 yaşına kadar idare edebilirse ondan sonrada kreşe verirsiniz.

yemekleri bazen akşamdan yapıyorum diğer güne hazır oluyor. ben yıllık izinmi kullandım ve bitirdim ama eşim yeni iş değiştirdiği için 1 sene olmadı daha bu sene yıllık izni yok yani malasef, bu hafta göz yumdum hep ama hiç aça hiç içime sinmedi. kreşe verdik ama yapamadı çocuğum. annemin 2 sene daha bakabilmesi için elimizden geleni yapacağız artık.

bencede en mantıklısı annenin ev işleri için bir yardımcı kadın tut böylelikle annen çok yorulmamış olur:31:
kayınvalidenle de eşin konuşsun belki dinler ama zor

evet yardımcı kadın işini halledeceğim. ama kayınvalidemle eşim konuştu ama dinlemiyor. kızım hala emiyor öğlen eve gittim gene evin içinde sigara içmiş. bu kadar duyarsızlık olamaz ya

Neden yapamadı? Hastalandı mı ortama mı uyum sağlayamadı?

ortama uyum sağlayamadı malasef çok ağladı, kreşteki öğretmenleri sakinleştirememişler beni çağırdılar o kadar çok ağlıyordiki anne-baba diye ağlamaktan kıpkırmızı olmuştu.

ortama uyum sağlayamadı malasef çok ağladı, kreşteki öğretmenleri sakinleştirememişler beni çağırdılar o kadar çok ağlıyordiki anne-baba diye ağlamaktan kıpkırmızı olmuştu.

O halde annenize yardım edecek birini almak sart.

teşekkür ederim arkadaşım, hepimizin çocuğunu allah bağışlasın.
annem pazartesi gelecek zaten yine
bir ara kreşe verdik ama kızım küçük olduğu için yapamadı 1 gün zor durdu kreşte, kreşten ayrıldığımıza çok ağlamış ve susturamamışler mecburen kreşten vazgeçtik.
o kadar üzüldümki kızımı onun yanında sigara içerken gördüğümde uyardık ama devam etti yapmaya.

Daha ufacık ama yapamaması doğal.
Bir arkadaş önermiş yardımcı tutmayı.Mantıklı bencede.
Şöyle güvenilir tavsiye edilen biri olabilr ama anneniz kabul edermi genelde büyükler istemiyor yardımcı olayını.

Daha ufacık ama yapamaması doğal.
Bir arkadaş önermiş yardımcı tutmayı.Mantıklı bencede.
Şöyle güvenilir tavsiye edilen biri olabilr ama anneniz kabul edermi genelde büyükler istemiyor yardımcı olayını.

pazartesi annem geliyor konuşacağım artık.

ablamda ayni dertten muzdarip
ne kadar zor durumda kalirsaniz kalin bence kv birakmayin cocugunuzu derim ben
yani ben olsam öyle yaparim

ablamda ayni dertten muzdarip
ne kadar zor durumda kalirsaniz kalin bence kv birakmayin cocugunuzu derim ben
yani ben olsam öyle yaparim

işte artık mecbur kalmadıkça vermeyi düşünmüyorum artık. o kadar zormuşki. inşallah ablanızda düzeltir durumunu bir an önce

Bu haftalık vermediniz mi? Alın tekrar annenize verin annem çok istiyor dersiniz..
Yok anlamazlarsa da rahatsız olduğunuz şeyleri söylersiniz..
Kimsenin hatrı için çocuğumun sağlığıyla oynattırmamm:19:

Bu haftalık vermediniz mi? Alın tekrar annenize verin annem çok istiyor dersiniz..
Yok anlamazlarsa da rahatsız olduğunuz şeyleri söylersiniz..
Kimsenin hatrı için çocuğumun sağlığıyla oynattırmamm:19:

annemin işleri olduğu için bu haftalık kayınvalidem baktı bakmak denilirse tabi. annem pazartesi geliyor.

2 yaş grubu için haftanın belirli gün ve saatlerinde oyun grubları oluyor bunu araştırıp bi kaç saat bi oyun grubuna katılabilir ve annenizde dinlenmiş olur aynı zamanda kuzucuk da paylaşmayı oyun oynamayı öğrenir. bu yaş grubu için gün boyu kreş çok zor annenin bakması daha iyi.

2 yaş grubu için haftanın belirli gün ve saatlerinde oyun grubları oluyor bunu araştırıp bi kaç saat bi oyun grubuna katılabilir ve annenizde dinlenmiş olur aynı zamanda kuzucuk da paylaşmayı oyun oynamayı öğrenir. bu yaş grubu için gün boyu kreş çok zor annenin bakması daha iyi.

bencede ben kızımı 2,5 yaşındayken ilk başta haftanın 3 günü yarım günolarak başladık.baktık sorun yok hafta da 3 gün tam güne çevirdik iyice alıştıkdan sonra haftada 5 güne çıkardık. ve kreşe ilk giden çocuk tanıdık birini ister siz direk bırakıp giderseniz çocuk kreşe gitmek istemez. en azından geri geleceğinizi söyleyip bi toka yada eşarp gibi birşeyi beraberinde bırakıp bunu bikaç saat sonra alacağım desen anlardı. bunu araştırıp gönderseydiniz şimdiye çocuğunuz kreşe alışmış olabilirdi.

Back
X