Burç ne Yengeç mi yoksa benim gibi ? Ama böyle ömür geçmez ki inanın geçmez. Sizde çok güzel bir şey var öz eleştiri yeteneği, hatalarınızı görüyorsunuz bu kendinizi değiştirmek için bulunmaz fırsat. Yaş kaç bilmiyorum ama bir de şu var , insan tamamen değişemez mizaç denen kalıtsal, çevresel bir sürü faktör vardır yani siz şimdi ooh dünya yansa umurumda değil diyen bir kadın olamazsınız ama sivri yanlarınızı törpüleyebilirsiniz. Çünkü farkındasınız.
yalnız değilmişim sevinsemmi üzülsemmi bilemedim . vesvese.kuruntu.telaş =mutsuzluk bendede mevcut bize bizden başka kimse çare olamıycak gibi bi çıkar yol bulursanız banada seslenin
yalnız değilmişim sevinsemmi üzülsemmi bilemedim . vesvese.kuruntu.telaş =mutsuzluk bendede mevcut bize bizden başka kimse çare olamıycak gibi bi çıkar yol bulursanız banada seslenin
Aaahh ahh umarım üstesinden gelebiliriz ama pek sanmıyorum. Arkadaşlar ilerleyen yaşlarda geçer diyorlar ama ben kendi karakterimi biliyorum 90 yaşında da olsam bu böyle devam edecek :))