çok yalnız hissediorm :( :(

nenepb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
112
0
26
Ankara
meraba kızlar nasılsınız? 6 yıllık bi ilişkim war, sewgilim uzakta aslında hep uzaktaydı ama yine de yürüttük..sonra 7 ay önce nişanlandık..ben tabiki çok mutluydum. ama bakıyorumda ailesi hiç umursamıyor ne nişanlı bi oğulları ne de gelinleri olduğunu hatta benden başka hiç kimse düğünümüzü olup olmayacağını umursamıyor bile
bunları anlatıp konuşabileceğim yakın bi arkadaşım bile yok hemde kendimi gerçekten çoooookk yalnız hissediorm..en yakınım dediğim arkadaşlarım ewlendi we konuşurken bile sen iyi dayandın başkası olsa çoktan ayrılırdı gibilerinden beni ilişkimden bulunduğum durumdan daha da soğutmaya çalışır şekilde konuşuyor.aileme anlatamıyorum bu hislerimi çünkü onlar da üzülüp daha da kötü olursa işler die düşünüorm..anlicağınız sabahtan akşama düşüncelerdeyim ama bu düşüncelerimi, korkularımı tek başıma çözmeye çalışıyorum..
nişandan sonra çeyiz merakım iyice arttı tabi sizlerinde etkisiyle bi topic açtım bende..ama sonra soğudum ondan da çünkü sadece ben yapıyorum harçlıklarımdan biriktirip eşya alırken karşımda ne nişanlım ne de ailesi bunu görmüyorlar we umursamıyorlar bile.kendi ailem mutlu oluyor tabiki aldıklarıma ama bu yeterli olmuyor işte ben de diğer her normal çift gibi nişanlımla gidip ewimize eşyalar almak alışweriş yapmak güzel günlere hazırlık yapmak istiorm.ama bunları söylediğimde uzaktan uzağa nasıl olacak die kawga çıkıo birde para mewzusu war tabi..bilmiorm acaba ben mi çok şey istiorm

üzüldüm durumunuza en tatlı telaşelerin olması gereken zamanda nişanlınız pek istekli değil sanırım. düğün tarihiniz alındı mı peki ?

üzüldüm durumunuza en tatlı telaşelerin olması gereken zamanda nişanlınız pek istekli değil sanırım. düğün tarihiniz alındı mı peki ?
ilgin için teşekkür ederim canm :)
yok alınmadı ya istekli mi değil mi onu bilemiorm işte ben kimseyi zorlamadım ki nişan için vs.. ama şimdi bakıorumda hiç kimsenin umrunda değiliz nişanlıma göre bunları düşünmesi için iş durumlarını düzeltmesi lazımmış şu an kadrolu çalışmıyor, aklı hep bunlarda tabi sıkıntısı da ondan. malum para olmadan iş hayatı düzelmeden ew kurulmuyor..ama ben de istiyorum ki bunları şimdiden birlikte yaşayalım..tamam sıkıntımız çok ama birlikte hayaller kuralım

ayy est yaa olur mu öyle neden öyle düşündün??
ya bu içsel bi mesele galiba aşık olmak farklı anlatamadığım bişey bu

ben tokezledim de tatlım.. kendimle çelişiyorum bikaç haftadır .. saçma geliyo herşey helede uzaktan uzaga ilişki yürütmekk..

ne güzel ama aşk olmasda bişeyler hissedip besliyosun.. gece gece kafamda bulandı benim galibaaa..

umarımm birlite hayal kurmak istiyorum dedigin adamda senin bu duygularını söndürmez..

uzaktaki birine aşık olunabilir tabii neden olunmasın ki aşkın mesafesi mi olur? benim de üniversitede tanıştığm erkek arkadaşımla 4 seneye yakın sürdü ilişkimiz ve tamamen farklı sebeplerle ayrıldık mesafe hiç sorun olmamıştı sık sık yanıma gelirdi.

sizin görüşme sıklığınız ne peki? çok mu uzak sehirlerdesiniz? bi de 7 ay nişan için yeterli bi süre gibi artık evlilik tarihinin netleştirilmese bile konuşulması gerek bence. bu konuda da iş biraz sizin aileye düşüyor. benim abimin evlendiği hatun çatır çatır herseyi yaptırdı ayağımızı bi pabuca sokarak hep aileyi bahane etti. doğrusu tabii ki bu değil ama hiç ses çıkarmadan karşıdan bi adım da beklenirse böyle oluyo demek ki.

atlar gibi oldm ama..uzaktan uzaga aşk olurmuu'nun ayrıntısı yorumda gizli. sık sık gelirmişş ya hani.. belkide bnm sorunumda bu..

hatta bnm sorunum ayrı bi konu olacagı için susayım

Son düzenleme:
wla canm bnm bi çok arkadaşım bizden görüp uzaktan ilişkiye özendiler bile yaa bizimki biraz farkl.. sewgilim geliyor sürekli bnde gitmeye çalışıorm, tabiki yanında ki gibi olmuo sürekli bi yoksunluk bi eksiklik oluo.. o his hiç geçmiyor, geldiği günler bayram hawasındayken olmadığı zaman resmen işkence çekiyorm ama heralde ben bu işkenceyi de sewiorm sırf sonunda kawuşucaz die
sen neden kendinle çeliştiğini düşünüyorsun

yoklugunun degilde duygu yoksunlugu cekiyorum bende.. acabalar dönüyo kafamda.. belkide işin çözüm kısmı omun yanına gelio olması ve gidebilmendir. bizde olmadıgı için mi bunaldım acaba..

sizin ayrılmanıza da üzüldüm
yaa wla anm bnde öyle düşünüorm artık tatilde bi baskı kurucam yeter artık en azından bi eşya falan alsınlar istiyorm.yada en azından beni arayıp ya gelin napıyosun öldün mü kaldın mı falan deseler ona da razıyım gerçi

atlar gibi oldm ama..uzaktan uzaga aşk olurmuu'nun ayrıntısı yorumda gizli. sık sık gelirmişş ya hani.. belkide bnm sorunumda bu..

hatta bnm sorunum ayrı bi konu olacagı için susayım

ay kıyamam sen de dertlisin belli:) aşk olunca engel tanımıyo zor olsa da imkansız gelmiyo hiçbi sey ama bu devirde iki kat daha zorlaştı hersey. şimdi adam dibinde yan odada olsa bile internet diye bi bela var.. artık ilişki yürütmek zor anacım çok zor..

evet gayet fena dertliyim

konu açmıyorum böyle dolanıyrum işte..
gerçekten dogru cevabı arıyorum kendi sorularıma. kendi arkadaşlarım istedigim cevapları veriyo ama benim duymak istediklerime degil dogruları duymaya ihtiyaçım var

yoklugunun degilde duygu yoksunlugu cekiyorum bende.. acabalar dönüyo kafamda.. belkide işin çözüm kısmı omun yanına gelio olması ve gidebilmendir. bizde olmadıgı için mi bunaldım acaba..
yaa o zaten çok büyük problem oluyor..bizde öğrencilik zamanından beri sewgili olduğumuz için çoookk parasız kalıp gidemedik gelemedik..işte şimdi şimdi nişan falan oldu da bi nebze rahatız en azından otelde kalmak için para wermio nişanlım..eskiden o otelde kaldığı için çok paramz gidiodu..
gidip gelmekte ayrı kalmakta zor..sen imkan yarat gitmek için..en azından tel de fazla konuşun artık cam falan da war mesafe çözülür belki

konunun içine maydonoz oldum kusura bakma tatlım..

bizim iletişim sorunumuz da var sanırım.

sevgiye dicek bişi yok ama. küçük ayrıntılar mide bulandırıo işte..
istedigim hayal kurmak senin gibi , yada anlattıgım şeylern uzay boşluguna düşmüş giibi salınmasından sıkıldım.
boş boş konuşmaktan sıkıldıımm.
uzaksan eger herşey erteleniyo, ertelemekten kendi kendime beklemekten de sıkıldım..

neyse bırak beni kötü hisssettim kendimi

anlat ben söyliyim sana dogruları

nenebp canım sen de bi ağzını yokla bakalım seninknin tatlı bi dille. düğün yaparsak yaza mı kışa mı denk getirelim gibi bi yerden gir ordan düğün tarihine doğru getirirsin konuyu nişanlının tepkisine göre. belki gercekten maddi olarak pek hazır değildir şu an sıkıştırmak istemiyo olabilir. evlilikle ilgili hayallerini filan anlat. hayatım şimdi evli olsak birlikte uyucaktık ne güzel sabah kahvaltını ben hazırlıcaktım gibi seylerle tepkisni ölç ne kadar istekli. icraatı geçtim evlilik muhabbetine bile tahammül edemiyo konuyu kapatmaya calısıyosa o zaman düşün

özel msj göndercem sana

canın sıkıldıkca parça parça oku bi anda bitmez

Son düzenleme:
ayy canım benim yaa kıyamam kız sana olur mu hiç öyle şey ben zaten yalnız hissediyordum şimdi bi arkadaş bulmuş oldum :)
sen bu çocuğu sewiyorsun ama bnce bnm ilk dönemler yaşadığım kaygıları çekiyorsun malum uzaklık, güwen we en kötüsü hayatı ertelemek..
ben önce uzaklıktan bıktım
ssonra güwen dersek ben sadece kendime güweniorm sonuçta orda değilim başını mı beklicem?? kaldıki yanımda da olsa aldatma ihtimali aynı bence
üçüncüsü de hayatı bekletmek gerçekten çook kötü ama işte şimdi benim yaptığım gibi gelecek güzel günleri hayal edip mutlu olabilirsin sen de :) bak ben en üzgün anımda bile gelecek güzel günlerimizi düşünüp ewimiz için heycanlanınca hemen geçiio üzüntüm :) biraz polyanacılık oynuorm anlicağın :)

wla güzel taktiklerr saoll şekeriimmm

özel msj göndercem sana

canın sıkıldıkca parça parça oku bi anda bitmez

gonder gönder ben de konu açamıyorum mailden deşifre oldum bi ara o yüzden okunma ihtimaline karşı buralarda dolanıyorum konu içlerinde bahsediyorum bazı seylerden mesajlarda kaynar diye arada paslaşırız özelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…