Çok yalnız kimseyle dertleşemiyorum

Aileniz şiddet gördüğünüzü bilse daha mı az mutsuz olur? Kendi üzüntünüze bakın eğer aileniz böyle bir kocayı size reva görüyorsa da onların üzülecek olmasını umursamayın bile umarım çalışıp kendi ayaklarının üzerinde durabilen bir kadınsınızdır

Düzelmez huylu huyundan vazgeçmez. 10 yıl da hiç mi tanımadınız?

Değil hiç birşey yapamıyorum boşanmak istesem ailem ne der diye düşünüyorum etraftaki insanların lafları ailemin üzüntüsünü görmek istemiyorum
Sizi dövmek için bahaneleri var sürekli.Hayır niye susuyorsunuz?Ailenize söyleyin,onun ailesine,eşe,dosta herkese duyurun.Nedir yani?Saklayarak bir de ödüllendirin adamı.Ortalığı yıksanıza.Yazık değil mi size?Ben sizin yerinizde olsam o adamın selam verdiği herkesin bilmesini sağlarım.Ama tabi ayrılmak istemiyorsanız saklarsınız.

Çalışıyorum eşimi çok sevdiğim için evlenirken cok herseyi isteyenn bir kız olmadim esimin ailesinin durumu yok ailelerden destek almadik herseyi beraber yaptık ailem elinden geleni yaptı evliligimizin 1.yili doldugunda ev aldik kredimiz var ve ailemden borç aldık ikimizin mutluluğu icin ailemde cok destek oldu belki sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz diye düşünüyorum kesinlikle hak veriyorum boşanilacak bir durumdayim ama duzeltmek istiyorum mutlu olabilirz diye düşünüyorum yanlış düşündüğümün farkındayım ama belki diyorum

Evliliğin ilk zamanlar sık tartışmalar olur
Sonuçta iki farklı karakter aynı eve ilk defa giriyorsanız
Ancak işin içinde şiddet var diyorsunuz. Şiddet varsa bunun affı olmaz
Yol yakınken dönün
1 sene evlilik, çocukta yok
Pişman olacağınız vazgeçemeyeceğiniz bir şey yok geride

Evlendikten sonra yaşandı tekrarı olmadi
Ya siz bu dünyada yaşamıyorsunuz yada çok iyi niyetlisiniz.Hep devamı gelir ve dozu artar.Sadece öyle bir olay henüz yaşanmadı.O zaman gerçek yüzünü görürsünüz.

Eşinde sen de aradığınızı bulamamışsınız belli ki bu evlilikte.
Evlenmeden önce böyle değildi dediğine göre
Ben böyle düşündüm.
Şiddet konusu da pek öyle değişir zamanla denilecek bi şey değil.
Bence kendine yeni bir yol çizmelisin

Ya siz bu dünyada yaşamıyorsunuz yada çok iyi niyetlisiniz.Hep devamı gelir ve dozu artar.Sadece öyle bir olay henüz yaşanmadı.O zaman gerçek yüzünü görürsünüz

Ya siz bu dünyada yaşamıyorsunuz yada çok iyi niyetlisiniz.Hep devamı gelir ve dozu artar.Sadece öyle bir olay henüz yaşanmadı.O zaman gerçek yüzünü görürsünüz.
Ben çok iyi niyetliyim hala sevebiliyorum hala ilgi bekleyebiliyorum hala duzeltmek icin çare arayabiliyorum sevdiğim için herşeyi unutup onunla mutlu olmakbicin yol arıyorum

Ben çok iyi niyetliyim hala sevebiliyorum hala ilgi bekleyebiliyorum hala duzeltmek icin çare arayabiliyorum sevdiğim için herşeyi unutup onunla mutlu olmakbicin yol arıyorum
O iyi niyet değil.Zayıfsınız,kaybetmek istemiyorsunuz ama siz de biliyorsunuz mutlu değilsiniz.Ne kadar daha dayanırsınız bilemem.Çift terapistine gitmeye ikna edin eşinizi.Ve bir süre hamile kalmayın.

insan sevince gözü kör olup yutulmayacak şeyleri yutabiliyor sizi anlıyorum düzelsin istiyorsunuz ama bu tavırlar içinde olan bir adamın seviyor olma ihtimali yok hele de şiddet uygulamış bir adam kesinlikle bir gün bunun devamını getirecektir size olan bu tavırlarına rağmen hala siz çabalamak istiyorsunuz onun için halbuki şuan onun bi şeyleri düzeltmek için çabalaması gerek siz düzeltmek istiyorsunuz ama karşınızdaki adamın en ufak çabası yok düzelmek istemeyen insanı düzeltemezsiniz maalesef ve onu kaybedince emin olun sadece sizi sevmeyen kötü davranan birini kaybetmiş olucaksınız ve bi süre sonra içiniz rahatlayacak ailenize durumu açın şiddet gördüğünüzü belirtin hayatınızdan çıkarın bu adamı sizi sevmeyen biriyle hayatınızı zindan etmeyin daha iyilerine layıksınız

İyi niyetinizi şiddetin tekrar olmayacağına inancınıza istinaden yazdım.Şöyle bir bakın etrafınıza,araştırın her yerden.Hiç mi duymadınız?Şiddet bir kere olan bir şey değil ki.Devamı geliyor çünkü eşiniz size şiddet gösterdiğinde ne yaptınız?Affettiniz.O ne düşünüyor sizce?Nasıl olsa affeder.Olmadı iki yalan sözle kandırırım.

O iyi niyet değil.Zayıfsınız,kaybetmek istemiyorsunuz ama siz de biliyorsunuz mutlu değilsiniz.Ne kadar daha dayanırsınız bilemem.Çift terapistine gitmeye ikna edin eşinizi.Ve bir süre hamile kalmayın.
Fikriniz için çok teşekkür ederim benim yapabileceğim başka birşey var mi

Fikriniz için çok teşekkür ederim benim yapabileceğim başka birşey var mi
Ailenizden saklamayın şiddet olayını ve asla tekrarına izin vermeyin.Kades uygulamasını indirin.Gerekirse arayın.Korkmayın cesur olun.İyi şanslar.

İlgisiz derken nasıl?Mesela akşam yemeği yerken sohbet etmiyor musunuz?Yada hafta sonları birlikte dışarı çıkmıyor musunuz?Gün içinde siz işteyken halinizi hatrınızı sormuyor mu?

Eşiniz sizin kadar sevmiyor ne yazık ki. Sevse yardım ettiği için tartışma çikmaz, arkadaşları ile olduğu kadar sizinle de ilgilenir her şeyi geçtim şiddet asla olmazdı. 1 yılda böyleyse ileride düşünemiyorum. Güzel şeyler söylemek isterdim ama düşüncelerim bu şekilde ne yazık ki.

İlgisiz derken nasıl?Mesela akşam yemeği yerken sohbet etmiyor musunuz?Yada hafta sonları birlikte dışarı çıkmıyor musunuz?Gün içinde siz işteyken halinizi hatrınızı sormuyor mu?
İşten geç geldiği için beraber yemiyoruz ama yanina oturup muhabbet etmeye calisiyorum günün nasil geçtiğini soruyorum bazen bana soruyor bazen sormuyor masaya oturdugunda elinde telefonundan birseyler izliyor böldüğüm için durduruyor konusmam bittiginde tekrar açıyor ama ben tekrar birsey dedigimde tepkili bir sekilde durduruyor sonra birsey konusasim gelmiyor dışarı çıkmıyoruz cok fazla çıktığımızda ailelere gidiliyor gün icinde yoğun olduğu için cok aramıyor aradığında bazen soruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…