- 29 Ağustos 2013
- 101
- 122
- 303
- 29
- Konu Sahibi Adakelebek
-
Şiddet varsa direk mahkeme aç. . Düzelmez bekleme boşuna .Merhabalar,
1 buçuk yıldır evliyim, eşimle problemlerimiz tartışmalarımiz çok oluyor 10 yıl anlaşıp severek evlendik esimi cok seviyorum ama evlenince çok değişti ilgisiz sürekli arkadaşları ile mesajlaşıyor ailesi ile konusuyor oyun oynuyor konusmak istedigimde bunlarla ilgilendiği icin bana bagiriyor konusmak istemiyor benim derdimi anlaticagim muhabbet edeceğim arkadaşım yok diyebilirim herşeyi içimde yaşıyorum halime oturup ağlıyorum ikimizde çalışıyoruz evde hiç yardımcı olmuyor yardımcı olduğunda da tartışma çıkıyor aileme hiç birşey anlatamıyorum bana şiddette uyguladı aileler arasında kültürel farklılık var ben ailemi zor ikna ettim problemlerimi anlatıp onları üzmek istemiyorum eşimi çok seviyorum ama sevildiğimi hic hissetmiyorum ben eşimle sürekli ilgileniyorum ama gosterdigim ilgi ve sevgiyi göremiyorum nasıl düzelir ne yapmaliyim
Merhaba o size nasıl soğuk ilgisiz davranıyorsa sizde öyle olun her zaman da öyleymişsiniz gibi davranın oda sizi seviyorsa o üstünüze düşmeye başlar ona muhtaç değilmiş gibi o nasıl telefonla oynuyorsa sizde oynayın meraklansın.Merhabalar,
1 buçuk yıldır evliyim, eşimle problemlerimiz tartışmalarımiz çok oluyor 10 yıl anlaşıp severek evlendik esimi cok seviyorum ama evlenince çok değişti ilgisiz sürekli arkadaşları ile mesajlaşıyor ailesi ile konusuyor oyun oynuyor konusmak istedigimde bunlarla ilgilendiği icin bana bagiriyor konusmak istemiyor benim derdimi anlaticagim muhabbet edeceğim arkadaşım yok diyebilirim herşeyi içimde yaşıyorum halime oturup ağlıyorum ikimizde çalışıyoruz evde hiç yardımcı olmuyor yardımcı olduğunda da tartışma çıkıyor aileme hiç birşey anlatamıyorum bana şiddette uyguladı aileler arasında kültürel farklılık var ben ailemi zor ikna ettim problemlerimi anlatıp onları üzmek istemiyorum eşimi çok seviyorum ama sevildiğimi hic hissetmiyorum ben eşimle sürekli ilgileniyorum ama gosterdigim ilgi ve sevgiyi göremiyorum nasıl düzelir ne yapmaliyim
Acaba çok fazla bir beklentiniz var mı diye sordum.Hafta içi işten yorgun gelince konuşulabilen tek ortam yemek maması olabiliyor,yada çay kahve içerken.Ama sizin eşinizin size saygısı yok,zaten şiddette varmış.Sizin ilgi beklediğinizi bile bile bu şekilde davranmaya devam ediyorsa bundan sonrası için değişmesini beklemeyin.Bu yaşadığınız evlilik değil.İşten geç geldiği için beraber yemiyoruz ama yanina oturup muhabbet etmeye calisiyorum günün nasil geçtiğini soruyorum bazen bana soruyor bazen sormuyor masaya oturdugunda elinde telefonundan birseyler izliyor böldüğüm için durduruyor konusmam bittiginde tekrar açıyor ama ben tekrar birsey dedigimde tepkili bir sekilde durduruyor sonra birsey konusasim gelmiyor dışarı çıkmıyoruz cok fazla çıktığımızda ailelere gidiliyor gün icinde yoğun olduğu için cok aramıyor aradığında bazen soruyor
ne yani şiddet uygulayan adam onu fark etsin diye bu tür şeyler mi yapsın? Sizin ne kadar mantıklı çözümleriniz var ya lütfen bu fikirlerinizi başkası ile paylaşmaya devam etmeyin çok mantıklı buluyorsanız önce bi kendiniz şiddet görün sonra bunları yapın bakalım işe yarıyor mu :) aa bir de şey soracağım eşi öldürme eşiğine geldiği zaman daha mı bakımlı olması gerekir yoksa daha fazla mı telefonla oynaması?Merhaba o size nasıl soğuk ilgisiz davranıyorsa sizde öyle olun her zaman da öyleymişsiniz gibi davranın oda sizi seviyorsa o üstünüze düşmeye başlar ona muhtaç değilmiş gibi o nasıl telefonla oynuyorsa sizde oynayın meraklansın.
Bakımlı mısınız bilmiyorum ama daha bakımlı olun. Elbet ani değişimini fark eder
Üzgünüm ama sizi sevmiyor, saygı duymuyor. Bunların olmadığı hiçbir yerde durmayınOna karşı hep iyi olmamı sakin kalmamı onun istediği gibi olmamı bekliyor ama bende insanım sinirlenebiliyorum belli dönemlerden geçebiliyorum anlayışlı davranmak yerine sürekli şikayet ediyor ne yapsam memnun edemiyorum
Ben şiddet konusunu atlamışım kocası şiddet uygularken eli armut mu topluyormuş oda karşılık versin zaten adamdan vazgeçme gibi bi niyeti yok çözüm yolu arıyor. Genel olarak boşan denmiş boşanmayacağına göre size mantıklı gelmeyebilir okumazsın olur haddini bil istediğim yere istediğimi yazarım. SİZE ÖNERMEDİM ZATEN.ne yani şiddet uygulayan adam onu fark etsin diye bu tür şeyler mi yapsın? Sizin ne kadar mantıklı çözümleriniz var ya lütfen bu fikirlerinizi başkası ile paylaşmaya devam etmeyin çok mantıklı buluyorsanız önce bi kendiniz şiddet görün sonra bunları yapın bakalım işe yarıyor mu :) aa bir de şey soracağım eşi öldürme eşiğine geldiği zaman daha mı bakımlı olması gerekir yoksa daha fazla mı telefonla oynaması?
Katil olanların başında katil mi yazıyor da rahatlıkla katil değil diyebiliyorsunuz, evet şuan olmayabilir ama bu olmayacağı anlamına da gelmiyor. Fiziksel olarak kendinden güçsüz ve kadına şiddet uygulayan birisi benim gözümde katil potansyeline sahiptir. Verdiğiniz akıla bakın, verin karşılık vermesi sizce mümkün mü?Ben şiddet konusunu atlamışım kocası şiddet uygularken eli armut mu topluyormuş oda karşılık versin zaten adamdan vazgeçme gibi bi niyeti yok çözüm yolu arıyor. Genel olarak boşan denmiş boşanmayacağına göre size mantıklı gelmeyebilir okumazsın olur haddini bil istediğim yere istediğimi yazarım. SİZE ÖNERMEDİM ZATEN.
Çok şükür benim eşim hayvan değil şiddet uygulayacak ben o eli kırarım. Hadi diyelim Eşim bana şiddet uygulasa misliyle karşılığını alır hem benden hem ailemden.
Bu kadın kabullenip oturmuş. Hem eşi de katil değil ya öldürecek. İyi okuduysanız baya geçmişleri var vazgeçmiyor düzeltmek istiyor zaten biz ne yazarsak yazalım kendi bildiğini yapacak
Bana düşünün diyorsunuz da siz okuduğunuzu anlayabiliyor musunuz. Tekrar tekrar okuyun bana cevap verin kadın diyorki 10 yıldır severek anlaşarak evlendik. Evlendikten sonra sorunlar başladı diyor. Bu kadın da kendi ayakları üstünde duran çalışan bir kadın boşansa daha rahat yaşar ve eşide habire şiddet uygulasa buraya soru sormak yerine boşardı herhalde. Benim anladığım bir kere uygulamış herhalde ve boşanmak istemiyor çözüm arıyor. Benimle tartışacağınıza sende bu kadına önerileri sunabilirsin belki kadının çözüm bulma fikri değiştirebilirsen seni tebrik ederim.Katil olanların başında katil mi yazıyor da rahatlıkla katil değil diyebiliyorsunuz, evet şuan olmayabilir ama bu olmayacağı anlamına da gelmiyor. Fiziksel olarak kendinden güçsüz ve kadına şiddet uygulayan birisi benim gözümde katil potansyeline sahiptir. Verdiğiniz akıla bakın, verin karşılık vermesi sizce mümkün mü?
1. Fiziksel olarak aynı kuvvete sahip değiller nereye kadar karşılık verebilir?
2. Kocası daha da sinirlenip başka şeyler de yapabilir
Bizler de çözüm yolu aradığının farkındayız ancak olmayan birşeye böyle ilerisini düşünmeden fikirler vermek ne kadar doğru? Size soruyorum şiddet uygulayan kişiyi düzelmeye gerek var mı? Adam da düzelmek isterse ilgili kurumlara gider, ancak okuduğumuz üzere 10 yıldır adam aynı. Fikir verirken ilerisini de düşünmelisiniz bana veya başkasına önerin bu hiç farketmez.
ben fikrimi belirttim geri kalanı konu sahibinin bileceği iş. Arkadaşım, adamla 10 senedir birllikte 9 senedir olmamasına siz inandınız mı? Hiç olmasa adam yılda 1 de olsa bu davranışları sergilemiştir sorun sadece şiddet mi? konu sahibi de sevgisinden görememiştir. konuyu okudum 1 senedir evli olduğunun bilincinde olarak yazıyorum. 9 Senedir sağlıklı bir ilişki içerisinde olsalar adam bu tavırları sergiler mi? demek ki ara ara fiziksel olmasa da psikolojik şeyler yaşanmış.Bana düşünün diyorsunuz da siz okuduğunuzu anlayabiliyor musunuz. Tekrar tekrar okuyun bana cevap verin kadın diyorki 10 yıldır severek anlaşarak evlendik. Evlendikten sonra sorunlar başladı diyor. Bu kadın da kendi ayakları üstünde duran çalışan bir kadın boşansa daha rahat yaşar ve eşide habire şiddet uygulasa buraya soru sormak yerine boşardı herhalde. Benim anladığım bir kere uygulamış herhalde ve boşanmak istemiyor çözüm arıyor. Benimle tartışacağınıza sende bu kadına önerileri sunabilirsin belki kadının çözüm bulma fikri değiştirebilirsen seni tebrik ederim.
Açıkcası inandım çünkü bir insanla aynı evde yaşadığınız zaman onu daha iyi tanıyorsunuz. Çünkü ben eşimle evlenmeden önce eşimle kavga etmedik birbirimizi dinler ve birbirimizin dediklerini yapardık herşeye tamam derdik hiç küsmedik bileben fikrimi belirttim geri kalanı konu sahibinin bileceği iş. Arkadaşım, adamla 10 senedir birllikte 9 senedir olmamasına siz inandınız mı? Hiç olmasa adam yılda 1 de olsa bu davranışları sergilemiştir sorun sadece şiddet mi? konu sahibi de sevgisinden görememiştir. konuyu okudum 1 senedir evli olduğunun bilincinde olarak yazıyorum. 9 Senedir sağlıklı bir ilişki içerisinde olsalar adam bu tavırları sergiler mi? demek ki ara ara fiziksel olmasa da psikolojik şeyler yaşanmış.
Aynı evin içine girince insanlar değişir haklısınız sadece 9 sene olmayan 1 sene de olan şey bana çok ilginç geldi bu sebepten ötürü ufak da olsa belirtiler göstermiştir dedim. Zaten bende tek taraflı sevgiden öte sadece sevginin yetmeyeceğini belirtiyorum. Saygı olmadan sevgi bir hiç bana göre. Aynı şeyden bahsediyoruz küçük olmadığından...Açıkcası inandım çünkü bir insanla aynı evde yaşadığınız zaman onu daha iyi tanıyorsunuz. Çünkü ben eşimle evlenmeden önce eşimle kavga etmedik birbirimizi dinler ve birbirimizin dediklerini yapardık herşeye tamam derdik hiç küsmedik bile
ama evlendikten sonra tartışmalarımızda sözlü kavgalarımız da oldu bizde kim haksızsa o gider özür dilerdi tabi tek ben küserdim eşim küstürmezdi o yüzden küsmem de bir saat sürmezdi. Ve evlendikten sonra eşimin daha sinirli ve kıskanç olduğunu gördüm.
Yani herkesin görüşü farklı kadında küçük değil gözünün önüne baksın tek taraflı sevmek yetmiyor sevilmekte gerek insana ve ailesinden saklaması saçma ben olsam söylerdim.
Bence boşanın canınıza yazıkMerhabalar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?