- 27 Şubat 2023
- 15
- -4
- 1
- 29
- Konu Sahibi Adakelebek
-
Bu zamana kadar düzelmediyse daha da düzelmez boşanmak için sizi öldürmesini mi bekliyorsunuz işin içinde şiddette varsa. Dışarda düzelmişleri varken kendinize bunu mu hak görüyorsunuz? Yaşlarınız kaçMerhabalar,
1 buçuk yıldır evliyim, eşimle problemlerimiz tartışmalarımiz çok oluyor 10 yıl anlaşıp severek evlendik esimi cok seviyorum ama evlenince çok değişti ilgisiz sürekli arkadaşları ile mesajlaşıyor ailesi ile konusuyor oyun oynuyor konusmak istedigimde bunlarla ilgilendiği icin bana bagiriyor konusmak istemiyor benim derdimi anlaticagim muhabbet edeceğim arkadaşım yok diyebilirim herşeyi içimde yaşıyorum halime oturup ağlıyorum ikimizde çalışıyoruz evde hiç yardımcı olmuyor yardımcı olduğunda da tartışma çıkıyor aileme hiç birşey anlatamıyorum bana şiddette uyguladı aileler arasında kültürel farklılık var ben ailemi zor ikna ettim problemlerimi anlatıp onları üzmek istemiyorum eşimi çok seviyorum ama sevildiğimi hic hissetmiyorum ben eşimle sürekli ilgileniyorum ama gosterdigim ilgi ve sevgiyi göremiyorum nasıl düzelir ne yapmaliyim
şiddete rağmen düzeleceğini düşünüyor konu sahibi... siz sevme diyorsunuzBu adamı bence artık sen de sevme.
neden şiddet uyguladığının bir önemi var mı dersiniz?Peki sizce eşiniz neden böyle davranıyor o ne hissediyor olabilir
Aynen öyle aldatıldım affettim diyen bile daha makul ilişki dinamiğidir olabilir. Şiddet çok ayrı bir olayDiğerleri belki hallolur ama şiddet asla.. havaya kalkan o elin bir daha ineceğini düşünmüyorum..
Ona karşı hep iyi olmamı sakin kalmamı onun istediği gibi olmamı bekliyor ama bende insanım sinirlenebiliyorum belli dönemlerden geçebiliyorum anlayışlı davranmak yerine sürekli şikayet ediyor ne yapsam memnun edemiyorumPeki sizce eşiniz neden böyle davranıyor o ne hissediyor olabilir su katılmamış oküs mü yoksa evliliğinize dair huzursuz olduğu bir şeyler mi var
27 yasindayim eşim 30 yaşındaBu zamana kadar düzelmediyse daha da düzelmez boşanmak için sizi öldürmesini mi bekliyorsunuz işin içinde şiddette varsa. Dışarda düzelmişleri varken kendinize bunu mu hak görüyorsunuz? Yaşlarınız kaç
Üstünkörü okumuştum sizler yazınca şiddet olduğunu fark ettimneden şiddet uyguladığının bir önemi var mı dersiniz?
Değil hiç birşey yapamıyorum boşanmak istesem ailem ne der diye düşünüyorum etraftaki insanların lafları ailemin üzüntüsünü görmek istemiyorumİşin şiddet boyutunu gözden kaçırmışım ben. İsterse zır deli olsun haklı çıkartmaz. Bir an önce siz de silkelenip kendinize gelin, kendinize reva gördüğünüz hayat bu mu
daha çok gençsiniz bu pislikten kurtulun lütfen kendinize bu kötülüğü yapmayın. Mesleğiniz var mı? Bir an önce yeni bir sayfa açın kendinize hiçbirşey için geç değil27 yasindayim eşim 30 yaşında
peki etrafınızda ki insanların üzüntüsü için bir ömür kendinizi üzmeye gerek var mı? Ailwniz etrafınızdakiler en fazla 1 yıl konuşur susar, olan size olur her zaman. Sonuçta psikolojik ve fizksel şiddeti onlar görmüyor siz görüyorsunuz. Böyle bir insan sizi sevse ne olurDeğil hiç birşey yapamıyorum boşanmak istesem ailem ne der diye düşünüyorum etraftaki insanların lafları ailemin üzüntüsünü görmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?