sanki tüm arkadaşlarım iyi gün içinmiş gibi ağlasam koşup gelecek bir dostum yok
Nerden başlasam bilmiyorum açıkçası 8 yıl sonra sevdiğim adamla 2 ay önce evlendim şimdi boşanmaya düşünüyorum çok değişti mesela ilgisiz umursamaz biri oldu eşten çok aynı evi paylaşan iki arkadaş gibiyiz bu şekilde evliliği yurutebilecegimi düşünmüyorum şimdi bakıyorum da evlilik hazirliklari nda bile heyecanlı değildi düğüne 3 hafta kala ayrılalım dedi düğün günü kuaföre almaya geç geldi çünkü uyuyormuş evleneceğiniz gün bile heyecanlanmak şimdi 40 yıllık evli çiftler gibiyiz
Teselli veren çok oluyor ama ben gerçekleri söyleyecek objektif olacak birileri istiyorum teselliler kandırmaca oluyor onu da kendime zaten çok yapiyorumÖncelikle sorayım.
Teselli mi istiyorsun çözüm önerisi mi?
28 yaşında aslında ilişkimiz inişi çıkışı bırak bazen yere çakılıyor bazen göğe yükseliyordu çok sorunlar atlattık çok çabaladık daha doğrusu çok çabaladımEvlilik depresyonu olabilir mi?
Bazı erkekler, iş ciddiye bindiğinde geri adım atmaya başlıyorlar.. Mecbur olmasak da, evliliğe alıştırmak bize düşebiliyor..
Aile ilişkileri nasıl? Yaşı kaç mesela? Sekiz yıl boyunca ilişkiniz inişli çıkışlı mıydı, yoksa gayet aşık olarak mı evlilik kararı almıştınız..?
O zaman çok sanslisin.Teselli veren çok oluyor ama ben gerçekleri söyleyecek objektif olacak birileri istiyorum teselliler kandırmaca oluyor onu da kendime zaten çok yapiyorum
Bazen hatırlamak acı versene bu 8 yıllık ilişkinizde 4 yıl boyunca hayatında başka biri daha olmuş daha doğrusu bir mesajlaşma arkadaşlığı olmuş tabi önceleri bir kaç kez bu kızla konuşmalarını yakalamış sorun yaşamış ayrılmıştık ama kalın kafam yada kalbim ayrılığa dayanamadı evliligimizden bir yıl önce askere gitti gitmeden beni görmeye yanıma geldi herşey çok güzeldi bu kızlara artık görüşmüyor biliyordum ama sonra o askerdeyken acı gerçekle yüzleştim askere gitmeden benim yanıma gelip gittikten sonra o kıza gitmiş yanında kalmış hatta onu uğurlamak için konyaya gittiğim gün beyfendi onun yanından gelmiş ve ben salak ben onu affettim inandım pişman olduguna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?