çok yalnızım ben...

O aldatma kismini yeni okudum.. Gercekten cok agir bi darbe olmustur bu sana. Suan gorusmuyor dimi o kisiyle?

Hers

Beni çok sevdiğini bir aptallık yaptığını beni kaybetmek istemediğini söyledi askerden izin alıp yanıma geldi konuşmaya yüzünün olmadığını ama çok sevdiğini söyledi arkadaşlarımla görüşüp kalbimi kazanmaya çalıştı ben zaten seviyordum pişman olduğunu görüp bir şans verdim

Ehh be canım.
O an ayrılığa dayanamayan kalbin şimdi boşanmaya dayanacak mi?

Kendine çok yazık etmişsin..
Belki de hala aldatiliyorsun. Bu ilgisizlik boşa değil. .

Güzel arkadaşım.. Belki gerçekten seviyor ancak "heyecanla ve aşkla" olmayabilir...
Alıştığı için.. güven verdiğiniz için.. Tıpkı bir anne gibi emek verdiğiniz için.. seviyor olabilir... ama ben hala evliliğin, evlilik için yetecek ve gerekli olan "sevgi" türüyle yapıldığına inanmıyorum eşiniz tarafından..
Bir şeylerin değişmesi gerek.. Sizin karakterinizde..
Nasıl bir karakterdir boniboni? İşten eve, evden işe gelir.. Hafta sonları bir yere çıkmak isterse eşiyle olaylar nasıl gelişir? Ne sıklıkta eşin ailesiyle görüşür? Nasıl bir insandır? Bu adam boniboni'de bir şeye fena alışmış... Nedir bu? Heyecan lazım bu ilişkiye.. Daha çok taze.. Korku lazım biraz.. Değişiklik lazım.. Bir şeyler çok monoton sanki..
Boniboni de zaten kendisini yalnız hissediyor bu ara.. Belki biraz depresyon meyili de olabilir mi acaba..

Kendin demişsin işte yalnızım diye.. Ayrıl o hımbıldan nemruttan git yeni bi hayat kur kendine kız arkadaşlar edin kendine yeni bi çevre oluştur toplaşın gezin tozun gıybet yapıverin amaan bıktım valla bu erkeklerden

Ehh be canım.
O an ayrılığa dayanamayan kalbin şimdi boşanmaya dayanacak mi?

Kendine çok yazık etmişsin..
Belki de hala aldatiliyorsun. Bu ilgisizlik boşa değil. .
Ne yazıkki bende bazen öyle hissediyor o uyuyunca tel bakıyorum güvenim yok biliyorum oda biliyor

Değerli Boniboni..
Mesajlarımı alıntılamışsın ama sanırım yazdıkların bana gelmedi..
Ben şimdi offline olmak zorundayım.. Yine de bir şeyler yazarsan eğer konun aklımda.. Elbette benim fikrim herhangi bir şeyi değiştirecek değil, kendimde bu haddi görmüyorum zaten.. Ancak offline olacağımı özellikle söylemeliyim ki, kendini zaten yalnız hissederken, bir de ben kaçıp gitmişim gibi olmasın..

internette ufak bir sorun oldugu için geç yazdım kusura bakmayın boniboni aslında çok gülen neşeli etrafına hep gülücük ve neşe dağıtan biridir öğretmenim bazen rahatsızlanıp okula gitmediğimde hizmetli abimiz bile hocam yokluğun hissedildi der biraz verici bir tarafm vardır sevdiklerim için herşeyden vazgecebilir baskasının dertleri için dertlenir kendi derdimi unuturum güçlü durmaya çalışan ama aslında bir o kadar zayıf biriyimdir sevdiklerimi kaybetme korkusu yaşadığım için kolay kolay kimseyi hayatımdan çıkaramam bana kazık atsalarda herseyin iyi yanını görmeye çalışır zarar görürüm normalde eşimle farklı illerde çalışıyoruz ben tayinleri bekliyorum ankarada yasıyordum 6 yıl boyunca bütün dostlarım cevrem ordadır normalde pek ev iş arasında gidip gelmem arkadaşlarımla görüşür kendimce hobiler edinirim ama şuan eşimin bulunduğu sehirde ev hanımlığından halliceyim onunda benimde burda kimsemiz yok arada o yorgun olmazsa dısarı çıkıyoruz gayet monoton yani zaten eşim işe başlayalı 8 ay oldu oda sürekli işten dert yanıyor yada yorgun olup uyuyor ailesi ile aynı şehirde olmasakta en fazla iki haftada bir görüsürüz

şöyle açıklayın 4 yıl tam bir süreç olmasa bu 4 yıl süresince her kavga ettiğimizde bu bayanla konusmus ama hiç görüşmemişler taki askere gitmeden bir hafta öncesine kadar

Hmm.. Aldatma konusu çok hassastır. Affetmemek lazım aslında. Çünkü affedince işin cıvkı çıkmış oluyor. Ve sizin ki ilkte değil. Daha yeni evlisiniz tartışma falan olur ama daha çok aşk dolu olmanız lazım. Yani bu ilgisiz döneminde yine bi işler karıştırıyor olabilir çünkü yapısı bu. Güvenilmiyor işte. Sen 8 yıla kıyamayıp evlendin ama değmezdi aslında..

bazen kalbine söz geçirmek gerekiyormuş anladım ama geç oldu herkes afetme derken kalbin inanıyor aslında biraz çabaladığını görsem evliliğimiz için herşey düzelecek önceleri evlilik bunalımı diyordum ama işte alta yatan böyle sorunlar olunca insan başka şeyler düşünmeye başlıyot düşündükçe de bunalıma giriyor

Yalniz degilsin daha uyumadim burdayim bir sene ver evliligine...duzelirse senindir...duzelmezse zaman kaybetmeden ayril..zaten ekonomik ozgurlugun de var...resimdeki sensen guzel de bi insansin...belki sana layik birini bulursun...hayat suprizlerle dolu...

Tskler gerçekten bu saatte birilerinin derdime ortak olması beni mutlu etti açıkçası arkadaşlarımda bir sene sabret herşey düzelir diyor ama insan bazen bunalıyorum yanlış mı yaptım diyor konuştukça açıldım sagolun

cocuk da yoksa bosan derim cocuk olsa bile aldatma affedilemez guvensizlik cok kotu ben aldatmayacagina inaniyorum esimin bi kadin gorse basi ondedir bizimde baska sorunlarimiz var ailevi ailesine cok duskun altli ustlu oturduk ailesiyle dogumuma bile ailesiyle memlekwtlerine gittik yedi aylik hamileydim 20 saat yol gttik arabayla ve br aylikken bebegim yne arabayla geri donduk sirf annesi yuzunden izmir scak dye dayanamiyomus kalp hastasi bni de surukledi pesinden uc ay esimle ayri kaldik bi suru sorn yasandi onlar yuznden kultur catsmasi dyelim bundan bes ay oncede beni hirsizlikla sucladilar evine gelip daha kotusu de esim buna inandi ve bebegimiz var cok pismn oldugunu soyledi sonra osanmayi hic istemedi geri fondum oglum icin ama burnumdan getrdi ailesine laf soyletmez beni suclar hep sen benm ailemsin der ama snrlenince bana ve aileme kufreder cok caresz hssediyorum kendimi sabretmelimiyim gitmelimiyim bilmiyorum

Çok olumsuz ve karamsarsın, bu sekilde eşini de sıkmış olabilirsin.

Maalesef içinde hep bir güven problemi olacak, ne olursa olsun aşamayacaksın, başedemeyeceksin bu problemle.
Bazen unutur gibi olacaksın ama en ufak bir olayda hortlayacak.

Bu yüzden hayat sana zehir olacak ve yıpranacaksın.

Bunlar, ihaneti affedip evlenmenin bedeli olacak maalesef.

Güven bir kere gitti mi, kırmızı kar yağdırsa karşındaki gelmiyor geri.

Bir de huylu huyundan vazgeçmiyor maalesef..Hakkında hayırlısı olsun.

Canım yaa senin sorun bambaşka ve çok zorluymus sana ve ailene saygısı bu erkeklerin aile düşkünlüğünu anlamıyorum böyle kaynanalarida anlamıyorum çocuklarının huzurunu bozmaktan ne anlıyorlar çocukları boşansa mutlu mu olacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…