çok yalnızım yardım edin :(

ah ahhh yine bir bebek katil adayi!! artik insanlar nikahli kocalarindan cocuk yapmaya korkarken nasil sevgiliden hamile kaliyorsunuz İliskinizin .3 yillik yada 5 yillik olmasi illaki cinsellik yasamayimi gerektiriyor Korundum demekle olmuyormus.degil mi Simdi bu cocugu aldirmi demeliyiz yoksa aldirma mi? Siz bunlari bastan dusunmedinz mi biz size ne diyebiliriz

Amacim kurtaj olurken yanmda olsn degil gozuyle gorurse ultrasonda kiyamaz belki yapma evlenelm der sahip cikar belki uzaktan aldirsin der ama gorurse dayanamaz belki ben kendimi gururumu gectim bebegimi dogurmak icin cabaliyorm ama tek olmaz bugun arkadasini aradim aklina gir dedim bebeginden vazgecmesin de dedim salak zamana ihtiyacim var demis oda zaman aleyhine isliyo cabuk karar ver demis benden sogumus bisey hissetmiyomus beyimiz olayin ciddiyetinin farkinda diil ondan yanmda olsn anlasin istiyorm

5 haftalik

Son durum nedir acaba? Dün giremedim foruma ama hep merak ettim..Gitti mi Almanya'ya? Konuştunuz mu?

senin yerine koyarak cevap veriyorum beni sakın yanlış anlama...
dünyanın binbir türlü hali var herkesin başına gelebilir bu durumlar. ben olsaydım eğer inan karar vermek cok zor. bir yandan sevdiğim adamın bebeğini taşırken diğer yandan evlilik dışı olan bir bebek var. ama ne olursa olsun benim bebeğim benimle besleniyor, benimle gülüyor benimle üzülüyor. aldıramazdım. evlilik dışı ilişki yaşamısım bunun hesabını yaradana veremezken bir de bebek katili olamazdım.
benim ailem asla böyle birşeyi kabule etmezdi biliyorum. tek çarem bulunduğum şehri terketmek olurdu.
Allah yardımcın olsun İnşallah. dediğin gibi sevgilin olacak adam da vicdana gelip hadi evlenelim der.

Cevir kazi yanmasin. Hala adam donsun benle evlensin kafasindasin.
Adamin donecegi yok. Kalbi atmazken bir an once aldir. Haftaya kalbi atmaya baslayacak.
Senin icin bir onemi var mi bilmiyorum

Aradi serefsiz az once ultrason resmini gonderdim kiyamicam aldiramam dedim tehdit etti beni hayatini zindana ceviririm o cocugu dogurursan dedi eger dogurursam benmle evlenmek zorunda kalirmis kendine yeni duzenli bi hayat kuramazmis baska kadinlarla gezesin diye cocugumami kiyicam dedim evlen diye zorlayan yok seni babasi bilmez dedim seni oldururum diye tehdit etti cirpindikca batiyorum

Gidememis pasaportla ilgili bi sorundan ama beni tehdit ediyo cocugu aldrmazsan seni oldururm diyo

Adami her turlu tatmin etmissin evlenmeden evlilik hayati yasatmissin birde ustune bebekle tehdit ediyorsun adam hevesini almis seni iyi tanimis ben olsam bende evlenmezdim

hiç zannetmiyorum ailesinin kabul edeceğini okadar modern bi ülke olamadık henüz yana sanatçı yani medyada boy gösteren bir manken değildir heralde konuyu açan arkadaş bu sadece ailede bitmiyor bunun çevresi var psikolojisi ne hale gelecek biliyormusunuz ayrıca istemeyen bi babanın çocugunu büyüktmek hiçte kolay olmaz sanmıyorum evet günah elbette olanla ölene çağre bulunmuyor aldırmaktan başka çarede göremedim , ben olsam bende aldırırdım.

yahu adam istemiyor kimin ailesine söylücek nasıl söyleyecek siz olsanız söyleyebilirmiydiniz erkeğin ailesi öğrense nolcak yapmasaydı kızınız 32 yasına gelmiş çocukta değil demicekmi?

kusura bakmayın havlayan köpek ısırmaz diye bir tabir vardır. adamın niyeti göz korkutarak bebeği aldırmak...
bence o da şuan olayın şokunda zamanla yumuşayacaktır. suan önemli olan ne biliyor musun. ailenin bu duruma ne dıyeceği.

Kardesi aradi az once olan sana olur dogurma o cocugu diyo napicami sasirdim

Sende o zaman o çocuk benim çocuğum kimseye zorla babalık yaptircak değilim ki abin gibi bi karaktersize çocuğum baba bile diyemez. O benim yavrum hiç bişey istemiyorum sizden bundan sonra bebeim ve benden uzak durun deyin.

Kimin ne dediği önemsiz... Sizin ne düşünüp ne istediğiniz mühim olan..

Tüm bu konuşanlar ne sizi o ameliyatta elinizi tutacak ne bebeginize bakacak. Yani onlarin söz hakki yok...

Bu sorumluluk size ait şuan... Kimse sizin yerinize konuşup karar veremez... Kendinize sormaniz gereken "ben tüm bunların altindan tek basima kalkabilir miyim?"

Sende o zaman o çocuk benim çocuğum kimseye zorla babalık yaptircak değilim ki abin gibi bi karaktersize çocuğum baba bile diyemez. O benim yavrum hiç bişey istemiyorum sizden bundan sonra bebeim ve benden uzak durun deyin.
Babasi olcak alcak dogurursam hayatimi zindan etmekle tehdit ediyo tutustular

Psikolojim yerlerde bu gidisle cocuk icimde acliktan olucek hicbisey yiyemiyorum agla dur

Ya bu adam şikayet edilemez mi. Bildiğim kadarıyla yaptığı suç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…