Amacim kurtaj olurken yanmda olsn degil gozuyle gorurse ultrasonda kiyamaz belki yapma evlenelm der sahip cikar belki uzaktan aldirsin der ama gorurse dayanamaz belki ben kendimi gururumu gectim bebegimi dogurmak icin cabaliyorm ama tek olmaz bugun arkadasini aradim aklina gir dedim bebeginden vazgecmesin de dedim salak zamana ihtiyacim var demis oda zaman aleyhine isliyo cabuk karar ver demis benden sogumus bisey hissetmiyomus beyimiz olayin ciddiyetinin farkinda diil ondan yanmda olsn anlasin istiyormAldırsan da , aldırmadan da bu hayatta tek başınasın , hepimiz öyleyiz . O nedenle ne olursa olsun Allah tan baska kimseye tamamen bel bağlamamak lazım .
Sana aldır diyenlerde sen vicdan azabınla boğuşurken yanında olmayacak ama onlar seninle aynı fikirde olduğu için olsa gerek onların ki uzaktan konuşmak kolay diye değerlendirilmiyor . Keske yakınımda olsaydın en azından yanında olarak destek olurdum . Buraya laf olsun diye yazmıyorum ki . Sen bana kızıyorsun ama inan senin için üzüldüm .
Vereceğin karar sadece seninle ilgili değil .
Bu arada ben yanlış anlamışım konuyu çaresizim , ne yapsam diye açtığını düşündüğümden onca yorum yaptım . Yoksa kürtaj olmaya kesin kararlı oldugun ve amacının da kürtaj yaparken babasını yanımda olmaya nasıl ikna ederim olduğunu bilseydim bu kadar yorum yapmazdım .
Ah canım yaa cok üzüldüm inan sana aldır veya aldırma dıyemem ıkı gun sonra büyütecek olan sensın burda herkes konu acıyo bosanıcam cocuğum var dıye tek basına coxuk bakmak herkeaı korkutuyo onun ıcın ben bsy sıyemem ama yerınde olsam bıde ayrıldığın kısının yanına gider yu yüze konuşmayı denerdım bebek ne kadarlık mıs
Amacim kurtaj olurken yanmda olsn degil gozuyle gorurse ultrasonda kiyamaz belki yapma evlenelm der sahip cikar belki uzaktan aldirsin der ama gorurse dayanamaz belki ben kendimi gururumu gectim bebegimi dogurmak icin cabaliyorm ama tek olmaz bugun arkadasini aradim aklina gir dedim bebeginden vazgecmesin de dedim salak zamana ihtiyacim var demis oda zaman aleyhine isliyo cabuk karar ver demis benden sogumus bisey hissetmiyomus beyimiz olayin ciddiyetinin farkinda diil ondan yanmda olsn anlasin istiyorm
Cevir kazi yanmasin. Hala adam donsun benle evlensin kafasindasin.Amacim kurtaj olurken yanmda olsn degil gozuyle gorurse ultrasonda kiyamaz belki yapma evlenelm der sahip cikar belki uzaktan aldirsin der ama gorurse dayanamaz belki ben kendimi gururumu gectim bebegimi dogurmak icin cabaliyorm ama tek olmaz bugun arkadasini aradim aklina gir dedim bebeginden vazgecmesin de dedim salak zamana ihtiyacim var demis oda zaman aleyhine isliyo cabuk karar ver demis benden sogumus bisey hissetmiyomus beyimiz olayin ciddiyetinin farkinda diil ondan yanmda olsn anlasin istiyorm
Aradi serefsiz az once ultrason resmini gonderdim kiyamicam aldiramam dedim tehdit etti beni hayatini zindana ceviririm o cocugu dogurursan dedi eger dogurursam benmle evlenmek zorunda kalirmis kendine yeni duzenli bi hayat kuramazmis baska kadinlarla gezesin diye cocugumami kiyicam dedim evlen diye zorlayan yok seni babasi bilmez dedim seni oldururum diye tehdit etti cirpindikca batiyorumsenin yerine koyarak cevap veriyorum beni sakın yanlış anlama...
dünyanın binbir türlü hali var herkesin başına gelebilir bu durumlar. ben olsaydım eğer inan karar vermek cok zor. bir yandan sevdiğim adamın bebeğini taşırken diğer yandan evlilik dışı olan bir bebek var. ama ne olursa olsun benim bebeğim benimle besleniyor, benimle gülüyor benimle üzülüyor. aldıramazdım. evlilik dışı ilişki yaşamısım bunun hesabını yaradana veremezken bir de bebek katili olamazdım.
benim ailem asla böyle birşeyi kabule etmezdi biliyorum. tek çarem bulunduğum şehri terketmek olurdu.
Allah yardımcın olsun İnşallah. dediğin gibi sevgilin olacak adam da vicdana gelip hadi evlenelim der.
Gidememis pasaportla ilgili bi sorundan ama beni tehdit ediyo cocugu aldrmazsan seni oldururm diyoAradi serefsiz az once ultrason resmini gonderdim kiyamicam aldiramam dedim tehdit etti beni hayatini zindana ceviririm o cocugu dogurursan dedi eger dogurursam benmle evlenmek zorunda kalirmis kendine yeni duzenli bi hayat kuramazmis baska kadinlarla gezesin diye cocugumami kiyicam dedim evlen diye zorlayan yok seni babasi bilmez dedim seni oldururum diye tehdit etti cirpindikca batiyorum
hiç zannetmiyorum ailesinin kabul edeceğini okadar modern bi ülke olamadık henüz yana sanatçı yani medyada boy gösteren bir manken değildir heralde konuyu açan arkadaş bu sadece ailede bitmiyor bunun çevresi var psikolojisi ne hale gelecek biliyormusunuz ayrıca istemeyen bi babanın çocugunu büyüktmek hiçte kolay olmaz sanmıyorum evet günah elbette olanla ölene çağre bulunmuyor aldırmaktan başka çarede göremedim , ben olsam bende aldırırdım.Aldir diyebilecek kadın var mi ya? Bu kadar duygusuz olmayin, sizin karninizdaki çocuk sizin mi zannediyorsunuz? O da Allahin can verdiği bir varlik sadece size emanet suan "Emanet" o kimse kusura bakmasin o çocuğun yasama hakkini elinden alamazsiniz. Zira inanan biri iseniz ( ki oyle varsayarak yazdim) simdiye dek islediginiz gunahlarin bir affi var ama bunun olmayacak. Kürtaji cinayet olarak görüyorum evet. Bana kalirsa ailenize söyleyin baska care yok. Onlar sizin aileniz, kiyamet kopacak belki hayatinizin gelmis gecmis en kotu anlarini yasayacaksiniz ama katil olmaktan iyidir inanin bana. Bir sekilde oyle yada boyle kabullenirler. Bir caresi bulunur.
yahu adam istemiyor kimin ailesine söylücek nasıl söyleyecek siz olsanız söyleyebilirmiydiniz erkeğin ailesi öğrense nolcak yapmasaydı kızınız 32 yasına gelmiş çocukta değil demicekmi?Canım sen yanlıs bir sey yapmadın ki bir kere bu psikolojiden çık bir an önce. Bence ailene anlat durumu sen kendin yaptın sanki cocuğu hem senin ailen hem onun ailesi hem o herkes sana karşı saçmalığa bak. O cocuk ikinizin. Ailen senin arkanda durursa onun ailesi bu kadar kolay ezmez seni. Senin ailen bilmiyor diye seni sahipsiz sanmasınlar
Ben illa evlen demedim aldiramam ben bakarim dedim ama tehdit ettiAdami her turlu tatmin etmissin evlenmeden evlilik hayati yasatmissin birde ustune bebekle tehdit ediyorsun adam hevesini almis seni iyi tanimis ben olsam bende evlenmezdim
Aradi serefsiz az once ultrason resmini gonderdim kiyamicam aldiramam dedim tehdit etti beni hayatini zindana ceviririm o cocugu dogurursan dedi eger dogurursam benmle evlenmek zorunda kalirmis kendine yeni duzenli bi hayat kuramazmis baska kadinlarla gezesin diye cocugumami kiyicam dedim evlen diye zorlayan yok seni babasi bilmez dedim seni oldururum diye tehdit etti cirpindikca batiyorum
Kardesi aradi az once olan sana olur dogurma o cocugu diyo napicami sasirdimkusura bakmayın havlayan köpek ısırmaz diye bir tabir vardır. adamın niyeti göz korkutarak bebeği aldırmak...
bence o da şuan olayın şokunda zamanla yumuşayacaktır. suan önemli olan ne biliyor musun. ailenin bu duruma ne dıyeceği.
Kardesi aradi az once olan sana olur dogurma o cocugu diyo napicami sasirdim
Kimin ne dediği önemsiz... Sizin ne düşünüp ne istediğiniz mühim olan..Kardesi aradi az once olan sana olur dogurma o cocugu diyo napicami sasirdim
Babasi olcak alcak dogurursam hayatimi zindan etmekle tehdit ediyo tutustularSende o zaman o çocuk benim çocuğum kimseye zorla babalık yaptircak değilim ki abin gibi bi karaktersize çocuğum baba bile diyemez. O benim yavrum hiç bişey istemiyorum sizden bundan sonra bebeim ve benden uzak durun deyin.
Psikolojim yerlerde bu gidisle cocuk icimde acliktan olucek hicbisey yiyemiyorum agla durKimin ne dediği önemsiz... Sizin ne düşünüp ne istediğiniz mühim olan..
Tüm bu konuşanlar ne sizi o ameliyatta elinizi tutacak ne bebeginize bakacak. Yani onlarin söz hakki yok...
Bu sorumluluk size ait şuan... Kimse sizin yerinize konuşup karar veremez... Kendinize sormaniz gereken "ben tüm bunların altindan tek basima kalkabilir miyim?"
Ya bu adam şikayet edilemez mi. Bildiğim kadarıyla yaptığı suçAradi serefsiz az once ultrason resmini gonderdim kiyamicam aldiramam dedim tehdit etti beni hayatini zindana ceviririm o cocugu dogurursan dedi eger dogurursam benmle evlenmek zorunda kalirmis kendine yeni duzenli bi hayat kuramazmis baska kadinlarla gezesin diye cocugumami kiyicam dedim evlen diye zorlayan yok seni babasi bilmez dedim seni oldururum diye tehdit etti cirpindikca batiyorum
Babasi olcak alcak dogurursam hayatimi zindan etmekle tehdit ediyo tutustular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?