çok yalnızım yardım edin :(

onun ailesinde bildiğiniz bir tanıdığı/akrabası yok mu?o/onlar araya girsin.belki sizi uzlaştırabilirler

hem aileniz onların evinde kalmanıza nasıl müsade ediyordu?

Olayin dini boyutuyla cok ilgilenmiyorum ama maddi sartlariniz elveriyorsa dogurun. Yani isiniz gucunuz varsa, neticede ufak degilsiniz yasiniz musait. Sonra da acin davayi. DNA testi yapiliyor, babasi o kisi cikarsa nufusuna almak ve gerekli nafakayi odemek durumunda. Size bunu kimse yapamaz. Tek basiniza yapmadiniz o isi. Yapacaklarinizdan da haberdar edin de bilsin oyle "varsa da aldir " demekle olmadigini. Kaldiramayacagi sorumlulugun altina girmeyecekmis rahat birakilmak istiyorsa. Sakin ezdirmeyin kendinizi

Yoo, anlatmak istemenize bir şey demiyorum tabi ki ama hayatta yalnızlık kötü bir şey değil düşündüğünüz kadar, tek başınıza bir şeyler yapınca gerisi gelir, birine muhtaç olmak iyi bir şey değil, bu aile de olabilir, şimdiye kadar sizi sevmediğini anlamadığınız adam da olabilir, onun ailesi de olabilir yani.

Şu an çalışmıyorsunuz, çalışabilirsiniz mesela başka kimseye muhtaç olmadan, kararınız doğurmamaksa onu da yalnız başınıza halledebilirsiniz onu demek istiyorum, adamın sizi istememesi veya yakınınızda arkadaşınızın olmaması veya ailenize anlatmayacak olmanız dünyanın sonu değil, hala seçenekleriniz var hayatta, nefes alıyorsunuz çünkü.

çalışmıyorumki bende keşke durumum olsaydı

nefes alıyorum ama çok canım yanıyo anlatamam insan başına gelmeden anlayamıyomuş düşünmekten kafayı yedim

senin hatanmış..oğlu etkisiz elemanmıymış bunlar olurken..evlenmeden onlarda böyle şeyler olmazmışş,olmuş işte..böyle cahillik olur mu yaa sonuçta torunu.oğlunun bebeği..
napim zamanı geri getiremem oldu bi hata dedim beni yarı yolda bıraktı dedim ben karışmıyorum dedi ne diyimki daha herkes bana karşı tek benim suçummuş gibi

o adam zaten seninle evlenmeyecekmiş şimdi hamileyim deseniz de bu gerçek olsa da adam evlenmek istemiyor belli. adam hevesini almış görünüyor.ne kadarlık hamilesin belkide düşük yaparsın kimse öğrenmeden sen bolca dua ve tövbe et ALLAH'ım sana yol göstersin

yardm istemem nasıl inanmasını sağlarım o konudaydı beni istediğin doktora götür sen test yaptr dedim yinede inanmadı geri dönsün diye yalan söleyen biri olarak kaldım gözünde

ya adam acıl senle evlencek ve mutlu yuvanız olcak sanarak bebegı mı kullanacaksın sen gercekten buyuk hata yapmıssın KORUNMA dıye bısey var herkes bılır neden bunu yapmadın??Parasını alıp aldırıp ıkınız de katıl olcaksınız tek olacak bu..Ve sana kurtaj yaptır dıyen herıften baba degıl koca degıl sevgılı degıl arkadas bıle olmaz hıcbırsey olmaz bırak gıtsın.

annesi senin hatan diyo evlenmeden öyle şeyler olmaz bizde diyo

konu devam ettikçe ilginçleşiyo bence.durup dururken ayrılan bir adam,adama hamile olduğunu telde söyleyen evini yurdunu bildiği halde kapısına dayanıp bu senin bebeğin demeyen 32 yaşında bir kadın,oğlu ve sevgilisi kendi evinde kalırken susan bir şey demeyen ama kız hamile kalınca bizde öyle şey olmaz diyen kaynan adayı ve kızları elin evinde kalıp bir de hamile kalırken hiçbir şeyden haberi olmayan kızın ailesi..

adam seni istemiyor çocukda umrunda deil, yalan soyluyorsun diyede bahane uyduruyor ..
yapacak fazla bisey yok : (

güçlü bir kadın olabilecekseniz eğer, bebeği kendi imkanlarınızla aldırın; bir daha da o adamın yüzüne bakmayın.
yeni bir hayat kurun.

olamayacaksanız bir süre daha ailesiyle, adamla konuşacaksınız. kendi aileniz öğrenecek savaş çıkacak falan.
zor yani. ikinci seçenek daha zor.

umarım kandırıyorsunuzdur bizi. yerinizde olmak istemezdim zira.
ama yerinizde olsaydım, o adama çok aşık değilsem aldırırdım. çok aşıksam aldırmazdım ama ondan bir şey beklemezdim, sırf onun bebeği olduğu için bile tapardım bebeğe.

korunduk ama bnm hormonlarmla ilgili bi sorun vardı ondan olmicak şey oldu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…