tekrar konuşmayı denemelisin,tavrı devam ederse git annesiyle konuş.almanyaya gidecekmiş yıllık izne çıkıyo görüşmeyi asla kabul etmiyo
annesi senin hatan diyo evlenmeden öyle şeyler olmaz bizde diyotekrar konuşmayı denemelisin,tavrı devam ederse git annesiyle konuş.
insan bazen kendini inanılmaz mutsuz hisseder nefes almak bile yakar ciğerlerini ama birileriyle paylaştıkça rahatlar bi nebze ondan arkadaşlar vardır benm arkadaşım yok çünkü hepsi evlendi gitti ve unuttu samimiyet kalmadı özelimizi anlatacak kadar bende tanımadığım insanlara anlatmak istedim çünkü yaptığımı onaylamıyorum ve anlatmak öle kolay değil
çalışmıyorumki bende keşke durumum olsaydıOlayin dini boyutuyla cok ilgilenmiyorum ama maddi sartlariniz elveriyorsa dogurun. Yani isiniz gucunuz varsa, neticede ufak degilsiniz yasiniz musait. Sonra da acin davayi. DNA testi yapiliyor, babasi o kisi cikarsa nufusuna almak ve gerekli nafakayi odemek durumunda. Size bunu kimse yapamaz. Tek basiniza yapmadiniz o isi. Yapacaklarinizdan da haberdar edin de bilsin oyle "varsa da aldir " demekle olmadigini. Kaldiramayacagi sorumlulugun altina girmeyecekmis rahat birakilmak istiyorsa. Sakin ezdirmeyin kendinizi
Bilmem niye dedinyalan söyleyen insan al istediğin doktora götür tahlil yaptır dermi
Bir ise girseniz ? Bence aldirmayin cocugunuzu.çalışmıyorumki bende keşke durumum olsaydı
nefes alıyorum ama çok canım yanıyo anlatamam insan başına gelmeden anlayamıyomuş düşünmekten kafayı yedimYoo, anlatmak istemenize bir şey demiyorum tabi ki ama hayatta yalnızlık kötü bir şey değil düşündüğünüz kadar, tek başınıza bir şeyler yapınca gerisi gelir, birine muhtaç olmak iyi bir şey değil, bu aile de olabilir, şimdiye kadar sizi sevmediğini anladığınız adam da olabilir, onun ailesi de olabilir yani.
Şu an çalışmıyorsunuz, çalışabilirsiniz mesela başka kimseye muhtaç olmadan, kararınız doğurmamaksa onu da yalnız başınıza halledebilirsiniz onu demek istiyorum, adamın sizi istememesi veya yakınınızda arkadaşınızın olmaması veya ailenize anlatmayacak olmanız dünyanın sonu değil, hala seçenekleriniz var hayatta, nefes alıyorsunuz çünkü.
senin hatanmış..oğlu etkisiz elemanmıymış bunlar olurken..evlenmeden onlarda böyle şeyler olmazmışş,olmuş işte..böyle cahillik olur mu yaa sonuçta torunu.oğlunun bebeği..annesi senin hatan diyo evlenmeden öyle şeyler olmaz bizde diyo
inansın gözüyle görsün diye tenezül bile etmedi ben ondan ne para istedim nede illa evlenceksin dedim sadece bu zor zamanda manen yanmda ol dedimBilmem niye dedin
bu toplumda o şekilde yaşamak kolay mı,kaç tane örnek var etrafınızda böyle olan???Bir ise girseniz ? Bence aldirmayin cocugunuzu.
napim zamanı geri getiremem oldu bi hata dedim beni yarı yolda bıraktı dedim ben karışmıyorum dedi ne diyimki daha herkes bana karşı tek benim suçummuş gibisenin hatanmış..oğlu etkisiz elemanmıymış bunlar olurken..evlenmeden onlarda böyle şeyler olmazmışş,olmuş işte..böyle cahillik olur mu yaa sonuçta torunu.oğlunun bebeği..
yardm istemem nasıl inanmasını sağlarım o konudaydı beni istediğin doktora götür sen test yaptr dedim yinede inanmadı geri dönsün diye yalan söleyen biri olarak kaldım gözünde
annesi senin hatan diyo evlenmeden öyle şeyler olmaz bizde diyo
buralarda yaşanmaz öyle ancak imkan olcak başka şehire yerleşceksinbu toplumda o şekilde yaşamak kolay mı,kaç tane örnek var etrafınızda böyle olan???
korunduk ama bnm hormonlarmla ilgili bi sorun vardı ondan olmicak şey oldu işteya adam acıl senle evlencek ve mutlu yuvanız olcak sanarak bebegı mı kullanacaksın sen gercekten buyuk hata yapmıssın KORUNMA dıye bısey var herkes bılır neden bunu yapmadın??Parasını alıp aldırıp ıkınız de katıl olcaksınız tek olacak bu..Ve sana kurtaj yaptır dıyen herıften baba degıl koca degıl sevgılı degıl arkadas bıle olmaz hıcbırsey olmaz bırak gıtsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?