- 4 Eylül 2013
- 1.398
- 164
- 103
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Eski sevgilimin hayatındaki kız bana böyle birşey yapsa şunu düşünürüm "kesin çocuk hala beni düşünüyor bu da korkmuş bana kadar yazmış"Gerçekten çok yanlış bişey yaptım..Erkek arkadaşımın benden önceki sevgilisine fake adresten mesaj attım.Kız son zamanlarda hep eski sevgiliyi özledigine dair şeyler paylaşıyodu bende buna istem dışı hergün bakıyodum ve dayanamayıp yazdım, oda benim erkek arkadaşım(eski sevgilisi) oldugumu düşündü ve sevindi konuşmak istedi bende kim oldugumu söyledim inanmadı numaramı istedi verdim aradı sesimi duydu sonra inandı yani içime boşuna dogmamış bu kız geri döncekti sanırım bende anlattım herşeyi geri dönmeyi düşünüyosan yapma dedim oda tersledi dün akşamda erkek arkadaşımlaydım bi numara aradı başka numaradan bi kız kesin oydu erkek arkadaşımın yanında rahatsız oldum bu yaptıgım hatayı ayrılmayı göze alarak erkek arkadaşıma anlatmalımıyım yoksa susmalımıyım kızlar?
Söyle baktın ayrılacak gibi o ayrılmadan sen ayrıl kıvır lafı gitsin. ayrılık acısını hafif atlatırsın en azındankıskançlıgıma güvensizligime tahammül etmeye çalışıyodu bunu anlattıgımda ayrılcak benden kesin
İlla birebir konuşmaları gerekmez ki.Yalnız herkes ''o anlatmadan sen anlat'' demiş de..
Kimsede demiyor ne münasebet o kızla neden konuşma ortamı yaratıcak
Hiç konuşmaması gerekmez mi bir erkeğin/kadının eski sevgiliyle..
Adam olsa zaten öbüründen duyma ihtimali yok çünkü konuşmaması lazım..
Ha konu sahibinin karşısına ''sen x le mi konuştun'' lafıyla gelirse adamın ne mal olduğu belli olur zaten..
Ben şahsen böyle bir erkeği kabul etmem..İlla birebir konuşmaları gerekmez ki.
Kız mesaj atıp anlatır en basitinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?