Çok yanlış çocukça bişey yaptım..

Eski sevgilimin hayatındaki kız bana böyle birşey yapsa şunu düşünürüm "kesin çocuk hala beni düşünüyor bu da korkmuş bana kadar yazmış"
He ama gidip anlatır mıyım? Hayır anlatmam. Ama bu kızla inatlaşma raddesine geldiyseniz kesin söyler. Çık sevgilinin karşısına, "paylaşımlarına bakmıştım bir ara, sanki seni anlatıyordu ben de dayanamadım kızı ekledim böyle böyle dedim" de. Ama sevgilinin aklınada sokmuş olacaksın o kısmı da var...

dönmeyi düşündüyse ne olcak sanki ?
sevgiline güvenmiyor musun...
benimkinin de 2 kişi aradı 1 yılda eskilerden..
hatta birisi ısrarla arıyor çocuk terslemesine rağmen..
ama hiiç takmıyorum umrumda değil..
ben adama güveniyorum, kendime güveniyorum, gerisi yalan..

zorla ex aşkı ne diye gündeme getiriyorsun ki..
aşın bu kompleksleri..

İlla birebir konuşmaları gerekmez ki.
Kız mesaj atıp anlatır en basitinden.

İlla birebir konuşmaları gerekmez ki.
Kız mesaj atıp anlatır en basitinden.
Ben şahsen böyle bir erkeği kabul etmem..
Kendisi muhattap olmamayı numarayı engellemeyi akıl edecek...
Başka bir kızın lafıylada bana çıkışacak adamın alnını karışlarım.

Vvvvaaayyy ortaligi karistirmissin...eski kiz icin eski erkek hayal bile olsa artik ugrasir diye tahmin ediyorum sizinle..atesi koruklemiisssin..kadinlarda kiskanclik ic gudusu...soyle gitsin ucunda olum yokya

şimdi senden önce mağdur sıfatıyla arar seninki de sana kızar onu haklı gördüğü için teselliye başlar sonra sıradaki şarkı yükselir fondan

Yıllardır küllenmiş aşkın var ben de ..........

Yaptığınız çok saçma. Erkek arkadaşınız sizi seviyorsa sizinle olur. Kız dönmek istese bile sizi seven adam neden ona dönsün ki? Bence burda yazdığın gibi erkek arkdaşına durumu anlat. Kızın eline çok büyük koz vermişsin, senden önce davranırsa daha suçlu olursun bence.

çocukça olmuş gerçekten..
anlat sevgiline bence zaten sen anlatmasanda öğrenecek sonuçta sanırım..

adı üstünde mazide kalmış bir sevgili. erkek arkadaşının şuan hayatında olan sensin sevgilin mazidekiyle değil seninle beraber. bu bile eskiyi açmamana bir nedenmiş. ama olmuş bir hata bence dürüst ol ve olan biteni sevgiline anlat. bu ayrılma nedeni değil sonuçta.

Kendini kucultmussun
Sanki o senden ustun kendini onun golgesinde gibi hissetmissin acizlik bence boyle bisi
Senin sevgilin eski sevgilisini ozlediyse gitsin
Eski sevgili ozlediyse ozledi senin sevgilin bitirmisse o yesin basini

Anlattığın anda her iki eski sevgiliye de birbirlerini unutmadıkları mesajını verdirdin ...Dahice bir plan yapmışsın

hepinizin yazdıklarını okudum teker teker teşekkür ederim yaptıgımın telafisi yok o an kıskançlık kriziyle bu şekilde davrandım..Bugün ögle arasında erkek arkadaşımla buluştuk ve herşeyi anlattım inanamadı sen nasıl birisin ya dedi niye hayatımıza tekrardan sokuyosun neden yapıyosun diyip baya bi saydırdı ve ayrıldı benden herşey bitti sonumu kendim hazırladım çok üzgünüm

eskileri kurcalamak üzülmekten başka birşey değil
resmen kendin kaşınmışsın
kızın döneceği varsa ve erkek arkadaşın bunu kabul ediyorsa
sen kızla konuşmuşsun konuşmamışsın ne önemi var
herşey erkek arkadaşında bitiyor
seni seçtiyse zaten olay bitmiştir
o kız istediği kadar aşk mesajları paylaşsın
kendini küçük düşürmüşsün ve kızın bir taraflarını kaldırmasına fırsat vermişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…