D drtl anlattiklarinizin halledilemeyecek seyler oldugnu dusunmuyorum.
biraz ozur, biraz ozelestiri, biraz da karsilikli iletisimi paylasimi yeni baslarmiscasina kurmaya calismak ile sorunlarinizin cozulurmus gibi geliyor.
cunku esiniz belli ki sizi seviyor ve tutkuyla haftalarca gormedigi esine cinsel yonden yaklasmasi "dogal" ,
diger konularda da hatasini kabul ediyormus... benzer sekilde davrandiginda onun elestirileri veya kotu kelimelerine tartisarak yanit vermek yerine yine ayni seyi tekrarladigni hatirlatip boyle davrandigi surece hakli oldugu konularda dahi onu dinleyemeyeceginizi soyleseniz ve o yokmus gibi davransaniz belki iki yabanci olmaktan daha etkili olur.
cunku yabanci olmak bence sadece bir sonuctur, cozum kabul edilemez, bunun yerine bosanin daha iyi sizin icin.
Teşekkür ederim önerileriniz bana aslında düşündüklerimin mantıklı olduğunu gösterir nitelikte
Yalnız bunu eşimin idrakını sağlayamıyorum.
Yeniden başlarmışcasına iletişim kurmaya çalışsa biraz ilgilensen ilk tanıdığım adam geri gelse sorun kalmayacak
Peki eşimi bu yöne nasıl yöneltebilirim
bende çok korkuyorum 2.kez evlilik yapmaktan. hala bu konuda çok agresifim, başta çok iyi oluyolar sora değişiyolar, baksana ilk bikaç yıl iyi olup soradan çok kötü olanlarda var, gel de evlen.
Zamanı geldiyse tabiri caizse ağzın dilin bağlanır iyiyse de evlenirsin kötüyse de... Sanırım kader bu...