çok yemek yiyorum

BAKIRCI

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
11
0
86
Adana
selam arkadaslar kendıme dur dıyemıyorum sureklı yemek yıyorum ne yapacam ben suan 12 haftalık hamıleyım hiç mıde bulantım yok ama hiç doymuyorum neyapmam lazım akıl verın bana [cokacimcoook="Magenta"][/COLOR]:icecream:

selam arkadaslar kendıme dur dıyemıyorum sureklı yemek yıyorum ne yapacam ben suan 12 haftalık hamıleyım hiç mıde bulantım yok ama hiç doymuyorum neyapmam lazım akıl verın bana [cokacimcoook="Magenta"][/COLOR]:icecream:
once tebrik ederim canim ben 6 haftalik hamileyim 5 gundur perisan oldum anlatamam yani surekli cikariyorum ne yesem doya doya yemek yemeyi ozluyorum inan suanki halinin degerini bil hazir mide bulantin falan yokken doya doya yemek yeme sansin varken ye bence az az sik sik ye ama ye yani benim icinde dua et cok kotuyum ben mide bulantisi oldurdu beni anne olmak kolay degilmis anneleri simdi daha iyi aanliyorum kib ins miden falan bulanmaz hersey yolunda gider

canım bu haftalarda bende senın gıbıydım doktorum boyle devam et bebıse yarıyo dedı 5.ayıma kadar cok yedım sonra sonra duzene gırdı merak etme gecerkaydirigubbakcemile5

bulantın olsa daha kötü boşver güselim ye yarasın bebişine...
ama biras dikkat et kendine deil bebeğne yaralı şeyleri yemeye gayret et..

ayy bende çok yiyorum diye dr umdan fırça yiyorum her zamanki gibi düzende gidiyorum ekstra bi sofra hazırlmaıyorum kendime hamile olmadan önce nasılsam şimdide öyleyim ama oturunca çok yiyorum galiba sağlık olsun doğumdan sonra vermeyi düşünüyorum dikkat edicem

Üzülme arkadaşım yanlız değilsin, psikolojik midir nedir bilmiyorum ama ben de çok yiyiyorum :) ama en azından bebeğe faydalı olacak şeyler yiyince vicadanen kendimi rahat hissediyorum.

bende 4 haftalığım.ve acayip karnım acıkıyor yaaa.doymuyorum yedikten sonra da çok çabuk acıkıyorum resmen karnım kazınıyor.inş geçer çünkü böyle giderse 100 kilo falan olcam :)))

Arkadaşlar sizin durumunuz biraz psikolojik..hamile olduğunuzu bildiğiniz için ;canım ne isterse yerim psikolojisi ....1 aylık bebek pirinç tanesi kadardır.ve 3 aylık olana kadar annenin depoladığı besinleri yer..yani ilk 3 ay kilo alınmasa bile önemli değildir...dediğim gibi depolanan besinlerden yer...3 ay olduktan sonra bebek büyür ve sizde haliyle çok açıkmaya başlarsınız.

ben de 15.haftamdayım ve hiç bulantım olmadı. önceden önümdeki yemekten eşime verirdim şimdi eşimin önündekileri alıyorum walla cokacimcoook doktorum durumun iyi olduğunu ama bebeğe ve kendime faydalı olacak şeylere yönelmem gerektiğini söyledi. çikolata, hamur işleri, kızartmalar vs. uzak durmaya çalışıyorum. ara öğünlerde kraker bisküvi yerine meyve ye.

Arkadaşlar sizin durumunuz biraz psikolojik..hamile olduğunuzu bildiğiniz için ;canım ne isterse yerim psikolojisi ....1 aylık bebek pirinç tanesi kadardır.ve 3 aylık olana kadar annenin depoladığı besinleri yer..yani ilk 3 ay kilo alınmasa bile önemli değildir...dediğim gibi depolanan besinlerden yer...3 ay olduktan sonra bebek büyür ve sizde haliyle çok açıkmaya başlarsınız.

eşimde öyle diyor ama yaşamadan bilmeniz imkansız, doktor 5-6 haftalık daha bebek dedi ama benim göbeğim 2-3 aylık gibi. midemin içinden saatte bir sesler geliyor doymuyorum :43: 67 kiloyla hamile kaldım. zaten kiloluyum top gibi olucam yemin ediyorum. :43:

eşimde öyle diyor ama yaşamadan bilmeniz imkansız, doktor 5-6 haftalık daha bebek dedi ama benim göbeğim 2-3 aylık gibi. midemin içinden saatte bir sesler geliyor doymuyorum :KK43: 67 kiloyla hamile kaldım. zaten kiloluyum top gibi olucam yemin ediyorum. :KK43:
Tabi siz dogurali çok olmuş da benim gibi hamileler var mı?bu kadar acikma normal mi diye Google a bakarken buldum bu topigi.Diger merak eden hamileler için güncelleştirmek için yorum yazayim bari dedim.Psikolojik olamaz bu çünkü hiç boylesini yasamadim.Midem her iki saatte bir hiçbir şey yememisim gibi gurul gurul.Orkestra gibi.Oyle böyle acikmiyorum.Tek kese gormemis olsaydım besizlere hamile olduğumu düşünürdüm o derece fena durumdayım.Yemek yemekten,bu istekten biktim.Hele bazen istahim da olmuyor ama çok aç oluyorum.Ne yesem diye dusunmek de zor her iki saatte bir.Hamilelerin kusmasina bile psikolojik diyen insanlar var ne acı ki.Ben kusmayan bir hamileyim diye onlarinkini psikolojik olarak nasıl degerlendirebilirim ki?Kusmaktan perişan olan arkadaslarim vardı.Nasil kusmak isteyebilir bir insan da psikolojik olsun.Allah anlayissizlarla karşılaştırmasın kimseyi.

Tabi siz dogurali çok olmuş da benim gibi hamileler var mı?bu kadar acikma normal mi diye Google a bakarken buldum bu topigi.Diger merak eden hamileler için güncelleştirmek için yorum yazayim bari dedim.Psikolojik olamaz bu çünkü hiç boylesini yasamadim.Midem her iki saatte bir hiçbir şey yememisim gibi gurul gurul.Orkestra gibi.Oyle böyle acikmiyorum.Tek kese gormemis olsaydım besizlere hamile olduğumu düşünürdüm o derece fena durumdayım.Yemek yemekten,bu istekten biktim.Hele bazen istahim da olmuyor ama çok aç oluyorum.Ne yesem diye dusunmek de zor her iki saatte bir.Hamilelerin kusmasina bile psikolojik diyen insanlar var ne acı ki.Ben kusmayan bir hamileyim diye onlarinkini psikolojik olarak nasıl degerlendirebilirim ki?Kusmaktan perişan olan arkadaslarim vardı.Nasil kusmak isteyebilir bir insan da psikolojik olsun.Allah anlayissizlarla karşılaştırmasın kimseyi.

Beni anlatmışsın. İştah yok ama 2 saat bi şey yemiyim çoook kötü bi mide agrım oluyor. Ama öyle böyle değil elim ayağım tutmayacak şekilde.

Beni anlatmışsın. İştah yok ama 2 saat bi şey yemiyim çoook kötü bi mide agrım oluyor. Ama öyle böyle değil elim ayağım tutmayacak şekilde.
Benim de öyle bayilacak gibi hissediyorum.Mecbur iki saatte bir yiyorum.Ama sürekli yiyecek şeyler hazırlamak yoruyor beni.Meyva vs.de kesmiyor ki

Benim de öyle bayilacak gibi hissediyorum.Mecbur iki saatte bir yiyorum.Ama sürekli yiyecek şeyler hazırlamak yoruyor beni.Meyva vs.de kesmiyor ki

Evet öğlen uyumak bile işkence benim için. Yiyorum uyuyup kalkınca elim ayağım tutmuyor şuan da da aynı durumdayım. Her defasında da iştahım olmadığı halde ayni şeyi yemek işkence oluyor. Çeşiti de yapan Yok :/ doktor çok normal dedi hatta güzel bi şey bol bol protein almaya çalış dedi :/

Bende bu durumdayım kızlar ya ama ben aç kalıyorum cünkü yapacak bişey bulamıyorum artıkkkk :KK61:tansiyonum düşüyor midem yanıyor yemeyince ama bi insan sürekli ne yiyebilir seçiciyim bide :KK17:

eşimde öyle diyor ama yaşamadan bilmeniz imkansız, doktor 5-6 haftalık daha bebek dedi ama benim göbeğim 2-3 aylık gibi. midemin içinden saatte bir sesler geliyor doymuyorum :KK43: 67 kiloyla hamile kaldım. zaten kiloluyum top gibi olucam yemin ediyorum. :KK43:
Canim ayni kiloda ayni haftalardayiz ben de senin gibiyim çok çabuk açıklıyorum ve belki de psikolojik olarak fazla kilo almamak isterken tam tersi daha çok yiyorum.

Back
X