Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
once tebrik ederim canim ben 6 haftalik hamileyim 5 gundur perisan oldum anlatamam yani surekli cikariyorum ne yesem doya doya yemek yemeyi ozluyorum inan suanki halinin degerini bil hazir mide bulantin falan yokken doya doya yemek yeme sansin varken ye bence az az sik sik ye ama ye yani benim icinde dua et cok kotuyum ben mide bulantisi oldurdu beni anne olmak kolay degilmis anneleri simdi daha iyi aanliyorum kib ins miden falan bulanmaz hersey yolunda giderselam arkadaslar kendıme dur dıyemıyorum sureklı yemek yıyorum ne yapacam ben suan 12 haftalık hamıleyım hiç mıde bulantım yok ama hiç doymuyorum neyapmam lazım akıl verın bana [cokacimcoook="Magenta"][/COLOR]:icecream:
Arkadaşlar sizin durumunuz biraz psikolojik..hamile olduğunuzu bildiğiniz için ;canım ne isterse yerim psikolojisi ....1 aylık bebek pirinç tanesi kadardır.ve 3 aylık olana kadar annenin depoladığı besinleri yer..yani ilk 3 ay kilo alınmasa bile önemli değildir...dediğim gibi depolanan besinlerden yer...3 ay olduktan sonra bebek büyür ve sizde haliyle çok açıkmaya başlarsınız.
Tabi siz dogurali çok olmuş da benim gibi hamileler var mı?bu kadar acikma normal mi diye Google a bakarken buldum bu topigi.Diger merak eden hamileler için güncelleştirmek için yorum yazayim bari dedim.Psikolojik olamaz bu çünkü hiç boylesini yasamadim.Midem her iki saatte bir hiçbir şey yememisim gibi gurul gurul.Orkestra gibi.Oyle böyle acikmiyorum.Tek kese gormemis olsaydım besizlere hamile olduğumu düşünürdüm o derece fena durumdayım.Yemek yemekten,bu istekten biktim.Hele bazen istahim da olmuyor ama çok aç oluyorum.Ne yesem diye dusunmek de zor her iki saatte bir.Hamilelerin kusmasina bile psikolojik diyen insanlar var ne acı ki.Ben kusmayan bir hamileyim diye onlarinkini psikolojik olarak nasıl degerlendirebilirim ki?Kusmaktan perişan olan arkadaslarim vardı.Nasil kusmak isteyebilir bir insan da psikolojik olsun.Allah anlayissizlarla karşılaştırmasın kimseyi.eşimde öyle diyor ama yaşamadan bilmeniz imkansız, doktor 5-6 haftalık daha bebek dedi ama benim göbeğim 2-3 aylık gibi. midemin içinden saatte bir sesler geliyor doymuyorum67 kiloyla hamile kaldım. zaten kiloluyum top gibi olucam yemin ediyorum.
![]()
Tabi siz dogurali çok olmuş da benim gibi hamileler var mı?bu kadar acikma normal mi diye Google a bakarken buldum bu topigi.Diger merak eden hamileler için güncelleştirmek için yorum yazayim bari dedim.Psikolojik olamaz bu çünkü hiç boylesini yasamadim.Midem her iki saatte bir hiçbir şey yememisim gibi gurul gurul.Orkestra gibi.Oyle böyle acikmiyorum.Tek kese gormemis olsaydım besizlere hamile olduğumu düşünürdüm o derece fena durumdayım.Yemek yemekten,bu istekten biktim.Hele bazen istahim da olmuyor ama çok aç oluyorum.Ne yesem diye dusunmek de zor her iki saatte bir.Hamilelerin kusmasina bile psikolojik diyen insanlar var ne acı ki.Ben kusmayan bir hamileyim diye onlarinkini psikolojik olarak nasıl degerlendirebilirim ki?Kusmaktan perişan olan arkadaslarim vardı.Nasil kusmak isteyebilir bir insan da psikolojik olsun.Allah anlayissizlarla karşılaştırmasın kimseyi.
Benim de öyle bayilacak gibi hissediyorum.Mecbur iki saatte bir yiyorum.Ama sürekli yiyecek şeyler hazırlamak yoruyor beni.Meyva vs.de kesmiyor kiBeni anlatmışsın. İştah yok ama 2 saat bi şey yemiyim çoook kötü bi mide agrım oluyor. Ama öyle böyle değil elim ayağım tutmayacak şekilde.
Benim de öyle bayilacak gibi hissediyorum.Mecbur iki saatte bir yiyorum.Ama sürekli yiyecek şeyler hazırlamak yoruyor beni.Meyva vs.de kesmiyor ki
Canim ayni kiloda ayni haftalardayiz ben de senin gibiyim çok çabuk açıklıyorum ve belki de psikolojik olarak fazla kilo almamak isterken tam tersi daha çok yiyorum.eşimde öyle diyor ama yaşamadan bilmeniz imkansız, doktor 5-6 haftalık daha bebek dedi ama benim göbeğim 2-3 aylık gibi. midemin içinden saatte bir sesler geliyor doymuyorum67 kiloyla hamile kaldım. zaten kiloluyum top gibi olucam yemin ediyorum.
![]()