Kızlar merhaba, Artık gerçekten dayanamıyorum. Esim çok duyarsız. Evlendiğimden beri çocuk istememe rağmen yanasmadi hep bir bahane. Evlenmeden önce sorduğumda şimdi konuşmak için erken demişti. İki yıl bitti. Buarada zorla doktora yolladım sperm sayımı için falan güya gitti birşey yokmuş dedi sonucunu gözümle görmedim. Artık şüphe de oluşmaya başladı yalan mi söylüyor diye çünkü hep bir bahane vardı. Ikinizde çalışırken yaparız borc harç diyordu. Ikimizde issiz kaldık issiziz diyor tamm haklı. Bende zamn bana süre ver dedim iş bulduktan ne kadar sonra dedim. Bakarız diyor yeter artık diyor. 30 yaşındayım. Esim 29 bıktım artık. Dün yine kavga ettim bu seferde bende beğenmediği özellikleri söylüyor. Aşağılama kendi hatalarını hiç söylemiyor, ne yapsam yaranamıyorum, sevgimde azalmaya başladı artık. Istediği şeylerden sadece bir tanesini bile yapmasam onu tutar söyler. Her işimizi elalem ne der mantığıyla yapıyoruz kabul etmiyor Bunu ama. Dün de arkadaşlarınla aşık atmak için istiyorsun diyor. Ne alakası var bktim artık