- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.606
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bir de üste çıkıyor. Doğru belkide gitmedi. Bana git al o zamn raporu diyor. Onun sonucunu bana vermezler kiEsin seni oyaliyor ,belli ki sorun var ,o daha hayatin baharinda ,bencil davraniyor ,
Doktora gittigini de hic sanmiyorum ,
Boyle bir adamdan cocuk yapacaginiza ,kendinize yeni bir hayat kurun once ,
Ustelik birde zeytinyagi gibi uste cikmaya calisiyor ,
Esi oldugunuz icin alabilirsiniz ,Aynen bir de üste çıkıyor. Doğru belkide gitmedi. Bana git al o zamn raporu diyor. Onun sonucunu bana vermezler ki
Esi oldugunuz icin alabilirsiniz ,
Alsaniz nolucak adam cocuk istemiyor ,bu evlilik onun kafasinda oturmamis ,
Hayatbplaninda sahiplenici aile kurucu bir rol yok belli ,
Belkide öyle birsey yoktur ama siz böyle açık açık konustunuzmu bu konuyu yani ihtimalleri sayarak . Iste birlikte gidrlim bak brlki bir sorun vardir duzelebilecek birseydir danisalim falan diye yoksa gerxekten istemiyomu yani bir probkem yok sadece istemiyorum mu der . Çünkü baska çocukları seviyor demissiniz. Bence karsiniza alip tatli tatli sorun soyle olabilirmi boyle olabilirmi varsayalim soyle olsun bi doktora gidelim ben seni srn oldugun için seviyorum sende bir problem varsa seni niye yargiliyim elinde olan birsey degilki falan diye sende bir pronlem varsa soz anneme bilr soylemicem falan diye . Bilmiyorum artik kocanizin huyunu verebileceği tepkileri sadece bir öneri veya da hic boyle seyler olmayada bilir gercekten istemiyodur . Güzel güzel anlatın bence çünkü her insan sevdiği kadından çocuğu olsun ister.Ben nasıl güveneyim o zamn bu adama. Nasıl bir durumun içine düştüm. Cildiricam
Demekki sevmiyor..çok denedim çok konuştum. Yıldım artkBelkide öyle birsey yoktur ama siz böyle açık açık konustunuzmu bu konuyu yani ihtimalleri sayarak . Iste birlikte gidrlim bak brlki bir sorun vardir duzelebilecek birseydir danisalim falan diye yoksa gerxekten istemiyomu yani bir probkem yok sadece istemiyorum mu der . Çünkü baska çocukları seviyor demissiniz. Bence karsiniza alip tatli tatli sorun soyle olabilirmi boyle olabilirmi varsayalim soyle olsun bi doktora gidelim ben seni srn oldugun için seviyorum sende bir problem varsa seni niye yargiliyim elinde olan birsey degilki falan diye sende bir pronlem varsa soz anneme bilr soylemicem falan diye . Bilmiyorum artik kocanizin huyunu verebileceği tepkileri sadece bir öneri veya da hic boyle seyler olmayada bilir gercekten istemiyodur . Güzel güzel anlatın bence çünkü her insan sevdiği kadından çocuğu olsun ister.
Benim kanima girdi o zamn başkasıyla evlenirdim.bugün her konu çocukluneyse , arkadaşım bir anne olarak sana tavsiyem istemeyen adamdan çocuk yapma. zira çocuk bakmak çok meziyetli birşey. yani çok özen gösterilmeli, anlık hatalardan uzak durulmalı, hem her görevini yerine getirip, hem de bol bol sevmeli şefkat vermeli. bunu tek başına yapman çok zor olur. en ufak birşey dediğinde sen istemiştin ilgilen der çıkar işin içinden. yeri geliyor bebeklik zamanında wc ye gitmek için birinin gelmesini bekliyorsun.
hepsini geçtim işsissiniz. önce iş edinin kendinize. sonra karşılıklı karar verip bu işe odaklanın. yok diyorsa adam zorlada olmaz yani bu. başka birisini kendinize baba adayı olarak seçeceksiniz. bu adam da yoluna bakacak.
Umarım düzelir eşinizin düşüncesi bu konu için araya soğukluk sokmayın bence dediğim gibi ben yazdıklarınizdan yola cikarak fikrimi söyledim iyi niyetlice umarım hersey gönlünüzce olur. Ve size bir örnek veriyim aklınızda bulunsun benim bir tanidigim bayana doktor senin hiç bebeğin olamaz demişti bekarken . Bu bayanda evlenicrgi adama söyledi ben hiç çocuk sahibi olamamışim dedi . Evleneceği kiside ben seni seviyorum böyle birsey icin seni birakicak değilim Allah nasip ederse olur etmezse olmaz dedi. Bunlar evlendiler bir süre sonra ikizleri oldu. Yani Allah ol derse olmicak birsey yok . Eger oyle bir durum varsa ve esiniz soyleyemiyorsa bile umutsuz olmayin sakin. Hersey gonlunuzce olsunDemekki sevmiyor..çok denedim çok konuştum. Yıldım artk
Benim kanima girdi o zamn başkasıyla evlenirdim.
Keşke haklı olmasaydımhaklısınız.
Keşke haklı olmasaydım
Benim derdim issiz çocuk yapmak değil. Ikimizde çalışırken de istemiyordu. Bu akıllılık mi yani.Allahtan Eşinizin aklı başındaymış. İşsiz parasız. Çocuk demek masraf demek.
yaşadığın durum yaş huy su aynı eşimle
ama bizim sıkıntımız var eşim azosperm ve kemoterapi aldı
3 senelik evliyim ben 30 eşim 29
eşim işsiz ben çalışıyorum eşim iş bulunca bende çıkacağım
nere gitti sperm testi yaptırdı biliyor musun
devlet hastanesindeyse eğer sistemden girip görebilirsin
bu durumu çift terapistinde çözebilirsin eşimi zor bela ikna edip götürdüm
en son konuştuğumuz olayı anlatayım
eşime soruyorum çocuğumuz olmazsa evlatlık almayı düşünürmüsün
o zaman bakarız diyor (önceden olsa önümü keser atar kavga çıkartırdı )
bu konuyu seninle konuşmaya ihtiyacım var
düşünmem için zaman ver veya araştırmam için zaman ver dersin veririm
yine bakarız dedi --niye peki öğrenmek istiyorsun dedi
ona göre kendimi hazırlamak istiyorum dedim
sonuç mu dr için randevu almaya çalıştı
hee şuda var ki randevu alamadık
en azından ufakta olsa konuştuk
Adım atmış en azındanyaşadığın durum yaş huy su aynı eşimle
ama bizim sıkıntımız var eşim azosperm ve kemoterapi aldı
3 senelik evliyim ben 30 eşim 29
eşim işsiz ben çalışıyorum eşim iş bulunca bende çıkacağım
nere gitti sperm testi yaptırdı biliyor musun
devlet hastanesindeyse eğer sistemden girip görebilirsin
bu durumu çift terapistinde çözebilirsin eşimi zor bela ikna edip götürdüm
en son konuştuğumuz olayı anlatayım
eşime soruyorum çocuğumuz olmazsa evlatlık almayı düşünürmüsün
o zaman bakarız diyor (önceden olsa önümü keser atar kavga çıkartırdı )
bu konuyu seninle konuşmaya ihtiyacım var
düşünmem için zaman ver veya araştırmam için zaman ver dersin veririm
yine bakarız dedi --niye peki öğrenmek istiyorsun dedi
ona göre kendimi hazırlamak istiyorum dedim
sonuç mu dr için randevu almaya çalıştı
hee şuda var ki randevu alamadık
en azından ufakta olsa konuştuk
Evet durumu gerçekten skntıliymiskonuyu saptırmak istemem ama eşinizle konu sahibin eşini kıyaslamayın. adamcağız çok ciddi bir hastalık ve tedaviyle sınanıyor. çocuk onun düşünebileceği en son şeydir yani.