Çok Yorgunum, Tavaiyenize İhtiyacım Var...

Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. İş hayatı dışında bi sosyal hayatım kalmadı malesef. İş benim enerjimi emiyor. Gerçi işyerim de evime 2 saat uzaklıkta. İş çıkışı bi şey yapmak istesem yapamam.
Kaç yere iş başvurusunda bulundum. Dönüş alamayınca bende korkular başladı. Evet şu an işimde çok mutsuzum imkanım olsa hemen bırakırım ama gelecek kaygım daha ağır basıyor. Bu iki üç gündür hep bi endişe halindeyim.

Belki kendi kendinize cozemeyeceginiz bir sorun vardır, uzman yardımı almayı düşünmez misiniz?
Takın zamanda başladım, alıyorum. Çocukluk kaynaklı bazı olaylar günümü etkiliyor. Çözmeye çalışıyoruz.

İş yerimde şu aralar ben de çok bunaldım sizi çok iyi anlıyorum. Ama farklı iş yerlerinde çalışan arkadaşlarım da aynı maalesef. Haftasonları kendimi deşarj edecek etkinliklere katılıyorum. Sevdiğim dostlarımla çay kahve içip rahatlıyorum. Bol bol kişisel gelişim video + kitap okuyorum. Kendimi olumlamaya çalışıyorum. Başka bir iş bulmadan sakın işinizden ayrılmayın. Bir arkadaşım bıraktı işini çok pişman. Sonra parasızlık, iş bulamama daha zor. Ne yapalım olabildiğince az kafaya takarak işimizi yapcaz. İşiniz olduğunu bu iş için yerinizde olmak isteyenleri düşünün.

Takın zamanda başladım, alıyorum. Çocukluk kaynaklı bazı olaylar günümü etkiliyor. Çözmeye çalışıyoruz.
Kusura bakmayın sonradan okudum yardım aldığınizi. İnsalah fayda görürsünüz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz bu süreçte. Evden çıkmak istemiyorsanız evde yapabileceğiz şeyler. Mesela bir uygulama satın alıp yeni bir dil öğrenmek, yatkinliginiz varsa dikiş nakış örgü gibi falan, kafanızı meşgul edecek bir seyler olsun

Dogru yanlis bilemem.
Ama tipkisini bu haftanin basinda yasadim.
Yeni bi ise basladim pazartesi.
Ve persembe gunu istifa ettim..
Hersey carsamba gunu patlak verdi, kendimi cok kotu hissettigim bi olay oldu ve gece uyku tutmadi. Persembe sabahi sefle konusup cikisimi istedim.
Uzerimden bi yuk kalkti.
2 gun boyunca agladim, o kadar zoruma gitmisti cunku tum bu olanlar.
Ama su an cok cok cok sukrediyorum.

Not: tabi ben Turkiyede yasamiyorum, yasadgim yerde issizlik maasi hakkim var. Gecim sikintin varsa olaylar degisebilir. Allah yardimcin olsun 1 sene nasil sabrediyosun, ben asla edemezdim.

Ay yok zaten yeni iş bulmadan bırakamam işi. Cumartesi günü de çalışıyorum pazar günü için hep bi plan yapıyorum ama uygulamaya gelince tırttt.. o kadar çok yorgunum ve mutsuzum ki ama buna da şükür. Allah başka şeylerle sınamasın inşallah.

Ukulele almıştım mesela. Kaç zamandır başlayamadım. Heves ettiğim birçok şey var ama uygulamaya gelince yapmıyorum. Hayattan bezmiş durumdayım. İnşallah bu haftadan itibaren kendime çeki düzen vericem.

Türkiye'de işsizlik maaşı için şartlar var ve ben uymuyorum o şartlara bu 1 sene benim için çok zorluyor ve hala da zor. Resmen kendimi, hedeflerimi, hayallerimi unuttum. Ot gibi yaşıyorum. Öyle çok da sosyal bi insan değildim ama şimdi hiç değilim. Ya var ya bunca sıkıntıya aldığım maaş da asgari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…