Çok yoruldum artık, Yarın baba evine dönüyorum

Karşılıklı davalar derken boşanma gibi mi ?
Bişey söyleyimi canım Sana bebeğin de var sanırım Türkiye desin galiba ama hic bir şey başka insanın kahrını çekecek kadar değerli ve önemli değil bebeklerimiz icin ise en doğrusu böyle şeylerin devam etmemesi huzurlu bir ortamda büyütmek yalnız kalmak kimine huzur kimine mutsuzluk getirir.hakkında hayırlısı olsun.kimseyi kınamıyorum her an herşey herkesin başına gelebilir.benimde başka şeylerden sıkıntım var.ama halime genede şükürler olsun.
Evet canım, iki gün arayla boşanma davası açmışız birbirimize, ekimde ilk duruşma var bakalım. İnan yürütmek için çok uğraştım ama bazen tek başına uğraşmak yeterli olmuyor. Alkol , pavyon, karı kız durumları da ortaya çıkınca ayrılmak kendim için de bebeğim için de en hayırlısı olacak.
Dilerim sen de kurtulursun biran önce sıkıntılarından.

Evet canım, iki gün arayla boşanma davası açmışız birbirimize, ekimde ilk duruşma var bakalım. İnan yürütmek için çok uğraştım ama bazen tek başına uğraşmak yeterli olmuyor. Alkol , pavyon, karı kız durumları da ortaya çıkınca ayrılmak kendim için de bebeğim için de en hayırlısı olacak.
Pancarım neden böyle ileri atıldı tarih? Çekişmeli olduğu için mi? Keşke bir an önce bitseydi de rahatlasaydın.

Pancarım neden böyle ileri atıldı tarih? Çekişmeli olduğu için mi? Keşke bir an önce bitseydi de rahatlasaydın.
Daha önce söylemişti avukatım, çekişmeli davalarda 6-7 aydan önce duruşma tarihi verilmiyor diye, dediği gb de oldu :/
Çabuk bitmesini çok istiyorum ben de ya ama bir kaç celse sürer kesin :(

Daha önce söylemişti avukatım, çekişmeli davalarda 6-7 aydan önce duruşma tarihi verilmiyor diye, dediği gb de oldu :/
Çabuk bitmesini çok istiyorum ben de ya ama bir kaç celse sürer kesin :KK43:
Sen yine de olabildiğince normal hayatına devam et pek düşünme canım olur mu. Teşbihte hata olmasın sanki fatura yatırmaya gider gibi gitmeye çalış duruşmaya, seni yıpratmalarına izin verme.

Ben duruşmamın olduğu gün sabah işe gittim, öğleden sonra iki saat izin aldım duruşma bitince işe dönüp çalışmaya devam ettim. Normal bir gündü yani çünkü kendi kendime öyle olacak demiştim. Yeterdi şimdiye kadar üzüldüğüm. Şimdi diyor ki bana neden sen bu kadar kolay kestirip attın da ben dipsiz kuyudayım. Yeni anlıyor daha.

Çabuk bitmesini çok istiyorum ben de ya ama bir kaç celse sürer kesin :KK43:

Sakın pes edip hakkını almadan anlaşmalıya razı olma, haksız taraf olduklarını onun avukatı da gayet iyi biliyo, ya avukatına ya da esine akıl verecek anlaşmalı olsun diye

Sen yine de olabildiğince normal hayatına devam et pek düşünme canım olur mu. Teşbihte hata olmasın sanki fatura yatırmaya gider gibi gitmeye çalış duruşmaya, seni yıpratmalarına izin verme.

Ben duruşmamın olduğu gün sabah işe gittim, öğleden sonra iki saat izin aldım duruşma bitince işe dönüp çalışmaya devam ettim. Normal bir gündü yani çünkü kendi kendime öyle olacak demiştim. Yeterdi şimdiye kadar üzüldüğüm. Şimdi diyor ki bana neden sen bu kadar kolay kestirip attın da ben dipsiz kuyudayım. Yeni anlıyor daha.
İlk celsede iki dava birleşir sizin gelmenize gerek yok ben takip ederim dedi avukat, bakalım o zamanki duruma göre gidebilirim de.
İnan duygularım alınmış gb, öncesinde o kadar çok üzüldüm dibe indim ki şu anda çok şükür sıyrıldım o ruh halinden. Hiçbir acı sonsuza kadar sürmüyormuş, bir de gözden ırak olan gönülden de ırak oluyormuş deneyimledim :)

Son düzenleme:
Sakın pes edip hakkını almadan anlaşmalıya razı olma, haksız taraf olduklarını onun avukatı da gayet iyi biliyo, ya avukatına ya da esine akıl verecek anlaşmalı olsun diye
Yok ben öyle bi salaklığa kalkışsam bile ki asla kalkışmam, avukatım izin vermez çok bilenmiş malum şahsa :)) hakkımı alacağım inşallah ondan

Yok ben öyle bi salaklığa kalkışsam bile ki asla kalkışmam, avukatım izin vermez çok bilenmiş malum şahsa :)) hakkımı alacağım inşallah ondan

Donuna kadar al çocuğunun rızkı o, dualarım hep seninle en güzel günler senin olsun

Bir de biz onların dava dosyasına cevap yazdık ama onlar cevap yazmamışlar.
3 sene de sürse 5 sene de sürse önemi yok.
Bu defa bu kadar ucuz kurtulamayacak

İlk celsede iki dava birleşir sizin gelmenize gerek yok ben takip ederim dedi avukat, bakalım o zamanki duruma göre gidebilirim de.
İnan duygularım alınmış gb, öncesinde o kadar çok üzüldüm dibe indim ki şu anda çok şükür sıyrıldım o ruh halinden. Hiçbir acı sonsuza kadar sürmüyormuş, bir de gözden ırak olan gönülden de ırak oluyormuş deneyimledim :)
Çekişmelilerde her duruşmaya gidilmiyormuş sanırım, dediğin gibi avukatın senin yerine takip eder gerekirse yönlendirir zaten.

O ruh halinden kolay çıkmanın nedeni de haklı olma hissi şekerim :)

Offf anlıyorum peki şimdi neede kalıyorsun ? Bebeğin kaç aylık?
Benim sıkıntım eşime göre sıkıntı değil.ama o da bi olumsuz alışkanlık.şimdilik bize ilişkimiz ve evliliğimize zarar verecek boyutta değil olsa anında boşanırım

Offf anlıyorum peki şimdi neede kalıyorsun ? Bebeğin kaç aylık?
Benim sıkıntım eşime göre sıkıntı değil.ama o da bi olumsuz alışkanlık.şimdilik bize ilişkimiz ve evliliğimize zarar verecek boyutta değil olsa anında boşanırım
İddia falan mı? Onlara göre içki kumar pavyon olumsuz alışkanlık olur mu? Yavru pancarın kocasına sorsan o da olumsuz alışkanlığım var demez.

İddia falan mı? Onlara göre içki kumar pavyon olumsuz alışkanlık olur mu? Yavru pancarın kocasına sorsan o da olumsuz alışkanlığım var demez.
Yok iddia değil.gene içilen bişey..dünyada sade Hollanda da serbest olan bişey..sürekli hergün yaptığı bişey değil ama ben böyle bişey tanımadığım icin bana ters geliyor anlayamıyorum.

Bence saçmalamışsınız ne var yani içmesinde? Rahatsız oluyorsanız içkiden hoşlanmayan biriyle olsaydınız elbet biliyorsunuzdur bizimde kendimize ödül verdiğimiz geceler oluyor birlikte içiyoruz tv izliyoruz müzik dinliyoruz ikimizinde sevdiği şey çünkü bence sorun kafanızın uymaması yoksa adamın bir suçu yok bence giderekte yokuşa sürmüşsünüz dediğim gibi kafanız tamamen farklı ve sana yanlış gelen ona keyif geliyor çok uyumsuz
Adam pavyonlara gidiyomş sürekli... bence sen saçmalıyosun. Evlenirken böyle içki pavyon düşkünü old. Bilmiuordu belki konu sahibi. Yani konu sahibinin eşiule aynı kafadayız diuorsn sen. Bu konu sahibini haksız yapmaz. İçki bir adamın karıaından çocyğundan önemli olmamalı. Bunun aksini mantık kabul etmez.

Yatiya alamamasi cok isabetli olur cok sevindim. Burada bazi konularda alkol ile ilgili cok uzucu hadiseler okuduk. Sarhos bir baba cok buyuk bir potansiyel tehlike. O kafayla eve ne oldugu belli olmayan misafirler de getirebilir. Buradaki konulari okuduktan sonra kesinlikle uygun bulmuyorum. Ama avukatiniz ne yaptigini biliyor gibi. Delilleriniz de var sanirim. Insallah her sey guzel olacak tez zamanda kurtulacaksiniz ve bebeginizle mutlu olacaksiniz.
Sarhoş babaların hepsının belasnı versın allah. Ağır oldı bılıyorum ama sarhos babanın yaptıkları yuZunden terapıst terapıat gezıyoruö. Onarılamayan yaralar acıldı. Nefret edıyorum ayık halınden bıle

Back
X