Çok yoruldum artık, Yarın baba evine dönüyorum

Offf anlıyorum peki şimdi neede kalıyorsun ? Bebeğin kaç aylık?
Benim sıkıntım eşime göre sıkıntı değil.ama o da bi olumsuz alışkanlık.şimdilik bize ilişkimiz ve evliliğimize zarar verecek boyutta değil olsa anında boşanırım
Baba evindeyim canım, bebeğim 4,5 aylık oldu.
Eşime göre de alkol pavyon falan sıkıntı değildi gayet normaldi, ben tepki verince suçlu oldum. Onu sıkıntısız normal hayatıyla başbaşa bıraktım. Ne hali varsa görsün

Sarhoş babaların hepsının belasnı versın allah. Ağır oldı bılıyorum ama sarhos babanın yaptıkları yuZunden terapıst terapıat gezıyoruö. Onarılamayan yaralar acıldı. Nefret edıyorum ayık halınden bıle
Yorumları okudukça evladım için ne jadar doğru bir karar verdiğimi daha iyi anlıyorum...

Baba evindeyim canım, bebeğim 4,5 aylık oldu.
Eşime göre de alkol pavyon falan sıkıntı değildi gayet normaldi, ben tepki verince suçlu oldum. Onu sıkıntısız normal hayatıyla başbaşa bıraktım. Ne hali varsa görsün
Günaydın,, peki ailen ve onun ailesi ?
Arkanda olan var mı ? Seni haklı bulan ? Allah bağışlasın bebeğini bahtı kaderi güzel olsun

Yorumları okudukça evladım için ne jadar doğru bir karar verdiğimi daha iyi anlıyorum...
Ben çocuktum bir tanıdığımız vardı çok içerdi. Bir gün ben yanlarındayken çocuğun babasına dediklerini duydum (5 yaşında falandı çocuk), babaa akşam içki içersen beni dövme tamam mı demişti hala unutmuyorum :KK1:

Ben çocuktum bir tanıdığımız vardı çok içerdi. Bir gün ben yanlarındayken çocuğun babasına dediklerini duydum (5 yaşında falandı çocuk), babaa akşam içki içersen beni dövme tamam mı demişti hala unutmuyorum :KK1:
Ayy kıyamam ya :KK61:
Alkolik babaların çocukları da problemli olabiliyormuş zaten... Azıcık aşım kaygısız başım olsun, sadece huzurum olsun

Kizlar bizimde yeni evli komşu var. Geçen bir gürültü koptu kavga sesleri dışarıdan duyuluyor. Adam kadını resmen dovuyor . Sesler sonradan kesildi ama huzur kalmadı mahallede tekrar olursa ev sahibi çıkaracak evden büyük ihtimal. Kadın Yeni Evli olduğundan hiç birşey olmamış gibi davranıyor. Ama düşündürücü bir olay sizce tekrar olur mu bu durum.. dayağı nasıl kaldırabilir bir kadın.

Kizlar bizimde yeni evli komşu var. Geçen bir gürültü koptu kavga sesleri dışarıdan duyuluyor. Adam kadını resmen dovuyor . Sesler sonradan kesildi ama huzur kalmadı mahallede tekrar olursa ev sahibi çıkaracak evden büyük ihtimal. Kadın Yeni Evli olduğundan hiç birşey olmamış gibi davranıyor. Ama düşündürücü bir olay sizce tekrar olur mu bu durum.. dayağı nasıl kaldırabilir bir kadın.
sizde dinlicegınıze polıs cagrın kadını bırdaha dövmesin.

Yani pavyon olayları kesinse onun ailesi de sizin ailenizde bilmeli durumu ona göre arkanızda olurlar

YavruPancar YavruPancar nasılsın ? Merak ediyorum son durumu sen ve bebeğin iyisiniz inşallah çok iyi olun olurmu
Sağol canım iyiyiz çok şükür,
En son 10gün kadar önce msj atmıştı eşim olacak şahıs, haftaya bebeği görmeye geleceğim çay bahçesine getir, bundan sonra da her ayın son pazarı görmeye geleceğim yazmış cvp yazmadım avukata yolladım msjı ne yapayım diye, avukatım da baya bir sinirlendi böyle emrivaki msj yazmak ne alaka dedi. Mahkeme sonucuna göre belirlenir bu bebeği görme durumu dedi. Gitmedim ben de çay bahçesine falan, zaten cvp yazmadığım için geldiğini de sanmıyorum. Böyle yani canım durumlar. Geçtiğimiz haftalarda bir takım sağlık durumlarından ötürü fazlaca para harcadım ama bundan sonra kenara atmam lazım :/ tüm eşyalarım orda kaldı, herşeyi yeni baştan almam gerek off gözümde büyüyor ya

Konu bayağı derin sanırım.
100 sayfa olmuş. Okusam bir türlü okumasan anlamam.

Sadece hayatınızda mutlu olmanızı,yavrunuzla güzel bir gelecege sahip olmanızı temenni ederim

Musmutlu bayramlariniz olsun
YavruPancar YavruPancar

Konu bayağı derin sanırım.
100 sayfa olmuş. Okusam bir türlü okumasan anlamam.

Sadece hayatınızda mutlu olmanızı,yavrunuzla güzel bir gelecege sahip olmanızı temenni ederim

Musmutlu bayramlariniz olsun
YavruPancar YavruPancar
Boşver hiç bulaşma bence :)
Güzel dileklerin için çoook teşekkür ediyorum size de mutlu bayramlar ;)

A
En son 10gün kadar önce msj atmıştı eşim olacak şahıs, haftaya bebeği görmeye geleceğim çay bahçesine getir, bundan sonra da her ayın son pazarı görmeye geleceğim yazmış cvp yazmadım avukata yolladım msjı ne yapayım diye, avukatım da baya bir sinirlendi böyle emrivaki msj yazmak ne alaka dedi. Mahkeme sonucuna göre belirlenir bu bebeği görme durumu dedi. Gitmedim ben de çay bahçesine falan, zaten cvp yazmadığım için geldiğini de sanmıyorum. Böyle yani canım durumlar. Geçtiğimiz haftalarda bir takım sağlık durumlarından ötürü fazlaca para harcadım ama bundan sonra kenara atmam lazım :/ tüm eşyalarım orda kaldı, herşeyi yeni baştan almam gerek off gözümde büyüyor ya
Allahım yardımcın olsun kardeşim

Önemli bir sorun değildir inşallah canım..

Evelallah sen yeni düzenini de kurarsın evini de düzersin.. hepsi bi anda olucak diye bi şartın yok nasılsa.. Allah kolaylığını verir hiç tasalanma sen.. sen o pisliğin yanından kendini attın ya en zor olan kısmına göğüs gerdin.. gerisi gelir geçer..

Ay helal olsun sana ya gelecegi gorebilmissin bebegin icin en dogru karari kendi basina bulabilmissin .... babasiz nuyumesin ben cekerim diyenlerden olmamissin ..... Allah karsina iyi insanlar cikarsin mitlu gunler gor evladinla....

Önemli bir sorun değildir inşallah canım..

Evelallah sen yeni düzenini de kurarsın evini de düzersin.. hepsi bi anda olucak diye bi şartın yok nasılsa.. Allah kolaylığını verir hiç tasalanma sen.. sen o pisliğin yanından kendini attın ya en zor olan kısmına göğüs gerdin.. gerisi gelir geçer..
Önemli değildi canım çok şükür atlattık.
Evet bu önümüzdeki bir yıl çok önemli, az biraz otlakçı hayatı yaşayacağım para biriktirmek için :) ailem sağolsun bu sene sırtımı onlara yaslayıp birikim yapmam gerek. Şu evlilikten de en temiz şekilde kurtulursam harika olacak

Back
X