Çok yoruldum çok..

maalesef devlet Hastanesi'ndeki psikologların pek sağlıklı bir terapi süreci yürüttüklerini pek düşünmüyorum, yoğunluk çok çok fazla

Anne kaybı zordur.Daha yas süreciniz geçmemiş üstelik.Bu nedenlerle sıkıntınızın nedenini sadece işe bağlamayın bence.
Başka işe geçtiğinizde de aynı şeyleri yaşamayacağınızın garantisi yok.Bu nedenle madem çalışıyor para kazanıyorsunuz terapi almanızı öneririm öncelikle size.Bunu deneyin.

Neden ziraat kötü mu bu kadar Annenize Allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun.Bende 2 sene önce annemi kaybettim.

Dramatik olarak algıladığınıza göre hiç kimsesiz kalmamissiniz. Siginmanin, destek görmenin yaşı yoktur bence.

Teşekkür ederim. Destek almak istiyorum ama ne kadar faydalı olur bilmiyorum. İyi gelmeyeceğini düşünüyorum sanki hep aynı laflar değil mi soylenenler

Evet çok mal varlığı yok babamın ama en azından kendiyle beraber benim için de bir tabak koyacak kadar durumu iyi. Çok zor olmamalı destek olmak neler yaşadıklarımı bildiği halde beni bu duruma itmek

Erkek arkadaşım yardımcı olmak için çok uğraştı ama ben izin veremedim aşamadım içimdekileri. Tek çare benim ama yapamıyorum. Bir tane erkek kardeşim var 24 yaşında ama oda kendi halinde kendi işinde gücünde. Kendi memleketimde olsamda hep yalnızım. Tek annem varmış benimle birlikte.

Evet çok mal varlığı yok babamın ama en azından kendiyle beraber benim için de bir tabak koyacak kadar durumu iyi. Çok zor olmamalı destek olmak neler yaşadıklarımı bildiği halde beni bu duruma itmek
Masaya bir tabak daha herkes koyar,sorun karın doyurmak mi bu hayatta eğer öyle olsaydı herkes karnını bir şekilde doyurur geleceğini dusunmezdi,şuan sağlıklı düşünemiyorsun bence destek al yoksa hiçbirsey çözüm olmayacak senin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…