- 1 Mayıs 2021
- 17
- 5
- 6
- 31
- Konu Sahibi Esmeraldaa_28
-
Video ve kitap isimleri tavsiye edebilir misinizZor bir dönem geçiriyorsunuz haklısınız ama bence de istifa etmeyin, şikayet şikayeti getiriyor bu hayatta, elinizde olanlara minnet etmeye geçin cidden şükrettikçe şükür edeceğiniz şeyler artıyor bu konuda meditasyon videoları var , kitaplar var tavsiye ederim
Video ve kitap isimleri tavsiye edebilir misiniz
İletişim mdrkezı çok zor bılırım. İş bulup tekrar cıkabılırsınız.Merhaba. Ben geçen yıl annemi trafik kazasında kaybettim. Sonra ziraat bankasında müşteri temsilcisi olarak işe başladım 8 ay oldu başlayalı. Farklı bir şehre taşınmak zorunda kaldım ama yaşadıklarımdan dolayı burayı sevemedim işimi sevemedim her gün sabah olacak korkusuyla yatıp kalkıp işe geliyorum her gün istifa etmek istiyorum ama babam kabul etmiyo istifa edersen gelme diyo arkamda durmuyo. Arkamda sahip çıkacak kimsem yok buraya mahkum ettiler beni çıkamıyorum işin içinden. Erkek arkadaşım vardı yaşadıklarımdan dolayı onunla da aram bozuldu soğudum ondan da görüşmüyorum. Ama elimden bir şey gelmiyo köşeye sıkışmış gibi hissediyorum sabretmekten istemediğim şeyleri yapmaktan çok yoruldum. Hayatta tek başıma kaldım gibi hissediyorum. Çok yoruldum..
Başınız sağolsun öncelikle.. yaşınız kaç? Yani çok büyük olduğunu düşünmüyorum, hafi olsa da farketmez de, gelecekten ümidi kesip depresif olmak için çok gençsiniz muhtemelen. Terapi alabilirsiniz, online seçenepi var artık, maddi imkannız varsa haftada bir ilaç gibi gelecektir. Sonra… yani farklı bir iş yeti ya da şehir için ayrılmadan önce yatırımınızı yapsanız ; sınavlara girseniz, garantileyince ordan ayrılırsınz. inanın para her şey olmasa da çok şey..Merhaba. Ben geçen yıl annemi trafik kazasında kaybettim. Sonra ziraat bankasında müşteri temsilcisi olarak işe başladım 8 ay oldu başlayalı. Farklı bir şehre taşınmak zorunda kaldım ama yaşadıklarımdan dolayı burayı sevemedim işimi sevemedim her gün sabah olacak korkusuyla yatıp kalkıp işe geliyorum her gün istifa etmek istiyorum ama babam kabul etmiyo istifa edersen gelme diyo arkamda durmuyo. Arkamda sahip çıkacak kimsem yok buraya mahkum ettiler beni çıkamıyorum işin içinden. Erkek arkadaşım vardı yaşadıklarımdan dolayı onunla da aram bozuldu soğudum ondan da görüşmüyorum. Ama elimden bir şey gelmiyo köşeye sıkışmış gibi hissediyorum sabretmekten istemediğim şeyleri yapmaktan çok yoruldum. Hayatta tek başıma kaldım gibi hissediyorum. Çok yoruldum..
maalesef Türkiye için o bayağı lükse giriyor artıkPsikolojik destek alin. Ben babami kaybettikten sonra hic akil edemedim, sonra cok pisman oldum. Allah annenizin mekanini cennet eylesin, size de sabirlar versin. Yasadiklariniz zor ve bu yüzden ailenizin yakinini da ariyorsunuz, ama düzen bozmak cözüm degil. Ama yardim almaniza ihtiyaciniz var. Baktiniz o sürecte yine is degistirmek istiyorsunuz, yine degistirirsiniz.
maalesef Türkiye için o bayağı lükse giriyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?