Çok zor Allahım kimseye yaşatmasın..

Teşekkürler, normalde sevmezler beni bu konularda sivri dilli olabiliyorum düşüncemide sevmezler onlar çok çekmiş ya aile toplum erkek felan filan tekrar tekrar teşekkürler.

Ne demek estafurullah..Herkes hata yapabilir hayatında...Önemli olan dürüst olmak,kendini başka biri gibi göstermemek.. Sizi gerçekten seven insan öncelikle kişiliğinize önem verir zaten....

Haklı arkadaşın doğru etrafın bak ama üstüne alınma bende önüme gelen ile yaşamadım sevdiğim insanlar ile ama aman kız değilim zaten diye yada diktirim ne olacak diyen kadınlar çok ki neler okuyoruz tanışdığı gün birlikte olan liseliler var burada ve neler anlatılıyor bizim ünv.şöyleydi kızlar felan. Erkeğede bu yüzden empati kurduğumdan hak veriyorum çünki k.... dediği kadınlar ile yatıyor kalkıyor sonra bizlerede aynı gözle bakıyorlar hepsi bir diyerek. Bana bahsettiğim erkek arkadaşım bu sözü etti bende ona erkeğin k... sende o zaman benden farkın yok dedim delirdi yalan mı ?

Boş ver dürüst ol hakkettiğin insan ile olacaksa olsun evliliğin.

Yok canım ben orda onu kastetmedim işte. Toplumda erkektir ne yapsa hoşgörülür durumu var diyorum. Her erkek te bunun farkında tabi onların canına minnet. İkimizde çok seviyoruz çok acı çektik bugunlere gelene kadar işte benim yüzümden birşey gelirse başımıza ben bunu kaldıramam canım.. Adalet eşitlik herşey olmalı tabiki ama olması halinde ayrılırsak sesim çıkmayacak ama tekrar söylüyorum o benim hayatımın sonuna kadar kalbimde sızı gibi kalacak işte..

Ne demek estafurullah..Herkes hata yapabilir hayatında...Önemli olan dürüst olmak,kendini başka biri gibi göstermemek.. Sizi gerçekten seven insan öncelikle kişiliğinize önem verir zaten....

Ben forum içerisinde demişti kadınlığın ezilmesine bi obje gibi görülmesine karşıyım o yüzden sevmezler dedim aslında.

Bak sana kendimden örnek vereyim. Bir sevgilim vardı, bir 6 sene kadar oluyor, ünideyim. Ama ufak tefek hoşlanmalar haricinde hiç erkek arkadaşım sevgilim falan olmamış. Erkek fatma modundayım. Bu beni öpmek falan istedi, bir iki derken başarılı da oldu. Ben de toyum, salağım. "Normali bu herhalde" diye aptalca bir düşünceyle izin verdim. 3. üncü defadan sonra farkettim ki, öyle sandığım gibi genelgeçer bir normal falan yok, o normali ben belirleyeceğim, yani isteğim dışında bir şey yapmak zorunda değilim. Hal böyleyken çocuktan uzaklaştım, o öpmemeye bile razıydı ama ilk öpüşmemi böyle istemeden yaşamak beni ondan soğuttu.

Gelgelelim şu an bir sevgilim var. 4 seneliğiz. İlk zamanlar temas konusunda çok istekliydi, her bulduğunda öper moddaydı. Çok seviyordum ama bu durumdan da rahatsızdım. Sonra benim ilkim olup olmadığnı öğrenmek istedi, ben de ona anlattım, hatta ayağını denk alsın diye "bak böyle böyle, fazla sırnaşma, iyi hatıralarım yok hiç hoşlanmam" vari gözdağı vereyim dedim. Sen git bunları aklında tut. Sonra gel bana "aklıma sürekli ilk sevgilin geliyor" diye bıdı bıdı yap. Anlık şaşkınlıkla ağladım, en çok da buna pişmanım. Eski sevgilimden daha yılışık olmasına rağmen bana bu sözleri etmeye nasıl cüret etti halen anlayamıyorum. Sanki evliyiz, sanki garantimiz var. Yarın ne olacağı ne belli? İşte o zaman kafama dank etti.

Asla pişman olacağın bir şey yapma, yaparsan da milletin ağzına sakız olmasına müsade etme. Allah'a yalvar, tövbe et ama kulların diline düşürme.

Ben forum içerisinde demişti kadınlığın ezilmesine bi obje gibi görülmesine karşıyım o yüzden sevmezler dedim aslında.

Çok zıt fikirleri olan,bambaşka yetiştiriliş tarzı olan farklı farklı karakterleriz..Birimizin ısrarla savunup ak dediği bir şeye diğerimiz ısrarla kara diyebiliyor.... Sitenin geneli için diyorum bunu....

Son düzenleyen: Moderatör:
mihranurcum sen doğru yolu bulmuşsun artık...tövbe etmişsin aklın başına gelmiş hatalarından ders almışsın..
ben senin bu adamı tam anlamıyla sevip sevmediğinden emin değilim...daha doğrusu hissettiğin şeyin gerçke sevgi olduğundan emin değilim...zaten daha 20 yaşındasın tatlım...neden bu kadar kafana takıyorsun..daha yaşın küçük evliliği düşünme bile...şimdi ki sevgilinide bende iyice bi gözden geçir sen onu gerçekten seviyormusun o seni seviyor mu ilişkinizin ciddiyeti ne...vs.bence şimdi o adamı bırak kendine zaman ayır sadece...kişilğin krakterin otursun bi önce hem bitirki bu saçma duygulardan da kurtul

Tabi ki zamanında kim yakınsa onunlaydı hatamız önümüze gelenle değilki. Bunun sonucu boğdu böyle seni,beni. Bilemezdik yani bilemeyiz de..
Etrafta neler var neler duydum neler gördüm hala daha şaşırdığım biçok şey duyuyorum neler yok ki dünyada.
Doğru söylemişsin bu arada. İyi ki de söylemişsin.
Hayırlısı olsun diyorum hep,hayırlısı olsun derken bile gönlümdeki olsun diyorum içimden ama.. Hakkımızda hayırlısı yine de canım..

Savunmadığının farkındayım,ama aranızda normalleşmesine de izin verme sakın. Sevgilinin bu zihniyetle karşına çıkmasına da izin verme. Ayrıca madem yakın arkadaşları değil o kişiler, sizin ilişkinizin o arkadaşlıklar arasına mesafe koyması da anormal değil. Madem birbirinizi çok seviyorsunuz, bu uğurda bazı arkadaşlıklarınızı feda edersiniz.

Bunların hepsi geçmiş, Allah'la senin aranda, ya da Allah'la onun arasında. Bunu unutmasanız yeter.

işte ben izah edeyim de yeter ki.. derdim o benim.. beni anlasın ya

vallahi ben bir erkekğe sevgilin yada eşin olsun geçmişe dair birşey anlatılmaması taraftarıyım. çünkü bugün ayy cnm önemli değil sen benimsin san güveniyrum derler sonra kızınca yada başka zamnlarda başa kalkarlar ben yaşamadım ama inan bunu birçok arkadaşım yaşadı. sen olayları kabul edip tek tek anlat sonra bak gör ne olacak. en güzeli inkar etmektir. tutup sizi yüzleştirmeyecek ya.

Diyecek bir şey bırakmamışsın. Ben yine ama ile devam ediyorum çünkü benim durumum biraz daha farklı. Yani ikimizden biri bir hata yaptığında ikimiz birden mahvoluyoruz doğal olarak. Kimse kimsenin geçmişiyle alakadar olmak zorunda değil yani eleştirmek haddine değil ama burda sevgili olmaktan bahsediyoruz. Sevgilisin sen. Bir kararı iki kişi alıyorsun. Kendini düşünüyorsun ama onu da katıyorsun. E sen seviyorsun onun geçmişine bi bakıyorsun gidiyor butun sevincin. Doğal yani. Hatalar yüzünden çok şey mahvoldu. Kendisi de çok dik kafadır çok inat. Bende bu huyunu seviyorum beni bastırıyor olması. Ezmek değil ama kendi düşüncesiyle hakediyor olmasını yani. Ben kendi düşüncemi savunurum o kendi düşüncesini. Adalet budur işte. Adaleti olmayan şey geçmişte yaptıklarımız yüzünden geleceğimizden olmamız...

Ah canım işte bir gorsen onun bendeki sevgisini.. ondan şüphen olmasın hiç.
Öyle lale devri aşkı değil bu hani gençlik aşkı değil öyle gözü kör eden türden. Kalpten bişey bu. Buldum işte onu bende kaybederim diye bütün engelleri yıkasım geliyor kaldıramıyorum..

Bana inanacak canım. Bana inanacak işte. Beni seviyorsa inanacak başka bunun üstüne edilecek laf olamaz ki. Biliyorum dediklerine de aynen katılıyorum öyledir zaten. Mesela ben kendimden örnekliym, sorarım geçmişini. Birşey söyler ben onu kafama takarım kendimi yer bitiririm oyle içimde kalır o benim. Yeri zamanı gelsin söylemeden yüzleşmeden duramam. İnsanoğlu işte. Bi taraftan diyorumki yahu bunların hiçbi derdi yokta i.neliğne gelip sen beni ona anlatacaksın. Yok yani böyle bir karakter olamaz ya. Bilmiyorum ama dunya işte her turlusu var.

İkimizin de öyle ya da böyle geçmişi oldu..Hepsi geçmişte kaldı ve geriye dönmeye de niyetimiz yok,bundan sonrasında gelecekte sadece ikimiz varız diye düşünür ve buna inanırsanız herşey çok daha iyi olur...

Hayat sürekli geçmişe bakarak yaşanmıyor...

Haklısın canım benim. Kimseye fırsat vermeyeceksin. Onu da yapacak olan sensin. Madem buldun onu ve mutlusun. Yıkacaksın işte engelleri. Şimdi benim korkum gelirler de söylerler korkusu. Kimden korkuyorum? onlardan değil. onlar kim ki böyle korkuyorum ben. benim korktuğum şey belli. onsuzluk. bundan bu derece korkuyorsam,kaybedersem eğer kaybettiğimdede dunyayı dar ederim gozum kararır biliyorum. Sakin dururmuyum diye hiç güvenmiyorum kendime. o yüzden kimseye boyun eğmiyorum da Rabbime dua ediyorum dua üstüne. O yanımdaysa başka hiçbirşeye gerek yok biliyorum çünkü..

yanlış okumadıysam 5 yıllık bi ilişkiniz var değil mi? sevgilin sana geçmişini soracak olsa bu geçen zaman zarfında sorardı zaten. neden bunu kafana takıp da kendine sorun ettin anlamadım. herkesin kendine göre iyi ya da kötü bi geçmişi vardır. önemli olan bazı hataları zamanında yapmamak ki senin de çok büyük hatalar yaptığını zannetmiyorum. eğer gün gelirde sorarsa söylersin yaşadıklarını ama sormadığı sürece durduk yere bu konuları açıp da tadınızı kaçırmaya gerek yok bence

Asıl sen söylenecek söz bırakmamışsın. Ben her zaman ilişkilerdeki prensiplerin eşitlik gözetmesinden ve karşılıklı olmasından yanayım. Sizde de bu var sanırım, sen bu durumu yaşasan kafaya takacak birisin, sevgilinden de öyle bir tepki bekliyorsun. Bu durum ortaya çıktığında tahmin ettiğin gibi sorun yaratacaktır ama korkun kaybetmekse, umarın senin sırtını dönmediğin gibi o da dönmeyecek. Ya geçmişin geçmiş olduğunu kabullenip onunla yüzleşeceksiniz, ya da her şeyin üstünü örteceksiniz, yapabiliyorsanız.

o söylemeden yada ona söylenmeden çıkıp konuşma tarafında pek değilim zaten. yani cesaret edemem aslında durduk yere dediğin gibi. ama işte evlilik bu ben boşanma yanlısı değilim. yani oluyorsa neden yıkılsın ki. evlilikte de değil sadece,sevgililikle flortte. Yahu çok farklıydım ya. Günde kaç kişiyle konuşurdum hatırlamıyorum bile. O geldi hepsini sildim attım. Buldum çünkü aradığımı. Arayana kadar uğraşmışım zaten. Ama bulunca da vazgeçmedim. Şimdi o kadar çile çektim onu buldum,onu bulmuşken neden çektiğim çileler hatalar yüzünden ondan oluyorum ki ben. neden olayım? çok adaletsiz bu. beim isyanım ona işte. kendime. Zamanı gelir de açılır bu konular,duyulur mahvoluruz diye üzülüyorum,bitiyorum,ölüyorum ben..

İnşallah işte bu kadar güveniyorken ona,inşallah o durumda bana sırtını dönenlerden olmaz. Tek düşüncem bu benim.. Çok teşekkür ediyorum ilgin alakan için..

Geçmiş geçmişte kalsa keşke.. Keşke işte.. Keşkeyle kalmasa da gerçek olsa keşke.. Geçmiş diye bişey olmasa doğru yol olsa da başka hiçbir şey olmasa.. İnşallah hayırlısı olur,her şey olacağına varır. Ben gereği kadar izah ederim anlatırım bırakmam sevgilimi ama o bırakır mı bırakmaz mı korkusunu yaşıyorum.. Empati yapıyorum çünkü. Ben olsam bende afallardım.. İnşallah yeter benim sevgim herşeye. İnşallah yine. Teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…