- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Geçmiş geçmişte kalsa keşke.. Keşke işte.. Keşkeyle kalmasa da gerçek olsa keşke.. Geçmiş diye bişey olmasa doğru yol olsa da başka hiçbir şey olmasa.. İnşallah hayırlısı olur,her şey olacağına varır. Ben gereği kadar izah ederim anlatırım bırakmam sevgilimi ama o bırakır mı bırakmaz mı korkusunu yaşıyorum.. Empati yapıyorum çünkü. Ben olsam bende afallardım.. İnşallah yeter benim sevgim herşeye. İnşallah yine. Teşekkür ediyorum
Hayırlısı olsun ikiniz için de.... Hem kendine hem de ona karşı vicdanının rahat olması en önemlisi değil mi zaten....
Her şey bu yüzden zaten.. Vicdan. Benim vicdanım ona herşeyi anlattıktan sonra rahata erecek. Ama sonucunda ya uzulucem ya da mutlu olmaya devam edıyo olucam.. İnşallah devam ediyo olurum.. Rabbim hiçbirimizi böyle üzülenlerden etmesin..
Bu kadar vahimse durum çok şey yaşamışsınız galiba geçmişinizde? öpüşme olmasından değildir bu korku herhalde? tam anlamıyla açıklık getirmiyorsun sorununa ve gerçekten tüm yaşanılanlar tüm pişmanlıklar öpüşmek miydi;?
Anlatmazsanız üzülürsünüz
Anlatırsanız daha çok üzülürsünüz
Seçim sizim
Biz kadınların temel karakteristik özelliği ne yazık ki
Biraz ilgi gördüğümüzü düşündüğümüz erkeğe hemen sarılıyoruz ama erkek kadındaki bu eksinin farkında amaç tamamen kullanmak
Sevgilinize daha once anlatmadınızmı hayatınıza baska birilerininde girdiğini
Yani ilk aşkım sensin demedikten sonra bukadar cekinecek bisey yok diye dusunuyorum
Sevgiliniz bunu ogrenirsede onlarla gorusmeyi keser olur biter. Sonucta cok yakın bi arkadaslıgı yokmu onlarla..
tabi ki ben kalkıp burda o insanların biriyle gayet dolaylı bir geçmiş yaşamış olsam şuan bu vicdanı yapıyor olmazdım ben. Şuan sevgilimle yollarımı çoktan ayırmış olurdum. Benim vicdan azabını çektiğim şey tam olarak şu; onun tanıdığı 2 kişiyle geçmişte konuşmuşluğum bi muhabbetim var ve o dönemde yalnızlıktan olayın öpüşmeye sarılmaya kadar gitmesi. Çok basit gibi görünüyor sen de bunu sorguluyorsun ama ben şuan 5 yılımı verdiğim bi adamlayım. Herşeyi yıkabilecek olan bi saçmalık var önümde. Ne kadar küçük olursa olsun o kadar büyük oluyor işte.. Gidip anlatsam şimdi ona,durduk yere mahvolacagız biz. Ya da onlardan biri gelip söylese ne şekilde söylyecek kim bilir. Erkek diyalogu bu nerden bilebilirsinki. adam gelir ş.refsizliğine der ki sen nasıl bu kızlasın bu kız şöyle böyle. Ama zamanında bu kız dediği kişiyle dertleşmiş derdine ortak olmuştur orası ayrı. tam anlatsam herşey açığa kavuşacak ama içimdekileri şöyle bir fırlatıp atsam,atamıyorum işte! beni mahveden bu.
tatlım malesef doğrularla yanlışlarla geçmiş diye bi şey var. bunu unut demiyorum sana ama bu kadar da kafana takma her şey olacağına varır.
5 yıldır yeterince tanışmıştır sevgilin seni ve 5 yıldır vicdanın iyiydi de şimdi neden vicdan yaptın onu anlamadım? o adamlardan biri tehdit mi etti yada neden durduk yere gidip senle öpüştüğünü anlatsın ki? yada anlattı diyelim 5 yıldır senleyken zaten anlatırlardı? ve cesaret edemezler yıllık sevgilin öncesinde benle öpüştü falan diye? yada sen inkar etsen nasıl ispat ederler? 5 yıl önceki olaysa hayatına bak güzelim ne derdi tasası
Ah işte 5 yıl boyunca ben bu kadar derinini düşünmedim olayın. Geçenlerde çocuğu gördüm facebookta onun arkadaş listesinde ekliymiş üstelik. ordan aklıma geldi direk herşeyi hatırladım. 5 yıl ya. unutmuşumki düşün. O kadar dalmışım onunla olmaya yani geçmiş falan yok. Derken pat diye hatırla herşeyi. Ve birden koca bi çukura düşmüş gibi oldum işte.. Şimdi korkuyorum ve korktuğum şey başıma gelecek diye de ayrı bir korkum var.. bilmiyorum yani ne yapacagımı. unutmaya calısmak ıcın elımden gelen ne varsa yapacagim..
İnkar edersin hatta benle görüşmek istiyordu yüz vermedim ondan bu iftiralar bana inanmıyor musun dersin..... millet neler yapıyor sen bir boşlukta yanlışlıklar yaşamışsın ama bitmiş 5 yıl dürüst olmuşsun... bunu bir Allah bilsin bir sen ve inkar et duyulursa da ....... belge var mı adam ispat etsin? resim mesaj yazışma vs varsa bilemem tatlım
canım vıcdan azabı yasamana sebep yok onlar sevdıcegın hayatında yokken olmus seyler bır sunger cek gecmıse takılı kalan ınsanlar mutlu olamazlar soleyene bak yakınlarım duysa bu yazdıklarımı
vallahi canım biraz da yakınlarımızın suçu sanırım böyle olmamız.. engel olabilirlerdi yalnızlığımıza:) Geçmişe takılmamak ama hazırlıklı olmak en iyisi yine de dediğin gibi..
Geçmişte hangimiz öpşmedik ki ? senin korkuların fazla geldi canım bana... bence net yaşadıklarını paylaşmamışsın yoksa ne bu vicdan da vicdan? kare bulmaca gibisin beni aşar bu konu net değilsin çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?