AYYYY arkadasım kusura bakmada nişanlın senın yanındayken ben pasif kalmanı anlamıyorumm görümcem bana beyaz eşya konusunda karısıcak hadi ordan be valla o nasıl rezıllık yaparsa bende yaparım başka çocuklarına yapıyolar size yapmıyolarsa gir bir işe çalış çek krediyi istediğin şeyi al boşver evlenıcez dıye ortalıga düşüyosak sadece senın için demıyorum bunu bende dahıl eksıklerımızı de kendımız tamamlamalıyız başkasına guvenmeden valla biz eşimle öyle yaptık kımsede cıkıpta bugun dıyemez sunu bız yaptık bunu bız aldık ohhhh kafam rahat sende boyle yap bence ayrıca nişanlın gereklı destegı göstrmıs sana bence
ben de kalıbımı basarımDüğünden sonra döneceğine, bu sözlerini unutacağına, ailem de ailem diye size takaza edeceğine kalıbımı basarım. Yemeyin bu blöfü arkadaşım bence.
Ayrılın demem ama mesafenizi ona göre ayarlayın.
Düğünden sonra döneceğine, bu sözlerini unutacağına, ailem de ailem diye size takaza edeceğine kalıbımı basarım. Yemeyin bu blöfü arkadaşım bence.
Ayrılın demem ama mesafenizi ona göre ayarlayın.
Canım sen çalışıyormusun bilmiyorum ama bende yeni evliyim hemen hemen aynı şeyler genelde her evlenme aşamasında muhakak olur ben halen yediremiyorum gururma bir bilezik dahi alınmadı bana dul gibi gititm diyorum ama biz herşeyimizi kendimiz yaptık düğün solunundan tüt evdeki tabak çanağa kadar herşeyimizi ve alışverişede kimseye götürmedik karıştırmadık buna rahmen kayınvalidem işte eşini düşün niye okadar pahalı alıyrosun yok neden kirlaık gelinlik düşünmüyorsun dedim en son sen mi parasını veriyrosun ikimnizde çalışıyoruz neyi ne kadar nasıl alcağımızı biz karar veirriz sonra kapandı çenesi bizdede ayrımcılık avrdı her evlenene arsa satıldı biz evlenirken satıp vermedi oğluna ama hiç takma siz herşeyinizi kendiniz yapmaya çalışın ki karıştırmayın hayatınıza
Canım baştan çok iyiyken sonradan böyle dönmeleri çok garip. Kararını iyi ver.Sonra sen kötü olma.Eşinle aranı tut.Kimsenin lafınada kulak asmayın.
Anne babada atılmaz ki...Birşekilde diyalog kurun fakat resmi davranın.çok zor.
Allah yardımcın olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?