ozaman neye göre güveneyim neye göre yolumu çizeyim
sorun aslında eşya değil onu şimdi kendi alacak nişanlım.sorun davranışları dağdan inmiş ayı gibi davranıyorlar.mesela görümceme gittik başka şehire nişanlımda orda kalıyordu.sonra bana dediki karı-koca bizde düğün biter bitmez gelin kız gelinliğiyle kaynanasının evinde çay yapar demler bizde içeriz dedi.başımdan aşağı kaynar sular döküldü.içimden yuh dedim dışımdan enişte abla ben zaten 2 ayrı şehirde düğün yorulacağız buyurur evime gelirsiniz evimde çayda içeriz kek börekte yaparım dedim. sonra onlar çenebaz sen çok çenelisin bizde böyle olur deyince öylemi dedim ozaman beklemeyin vallahide yapmam billahide yapmam bunun üzerine eniştesi bu 2. oldu 3. olursa karışmam dedi.bir kere daha aynı sözler geçmişti aramızda. . ailesinin böyle olması düşündürüyor beni?
hanımlar haddim değil belki ama ufak bişeye takıldım.
"dul gibi evlenmek" deyimi hoş kaçmıyor bence.
bizim toplumumuzda çok kullanılır ama bence biraz dikkat edilmeli.
boşanmış olmak suç değildir ve kadının değeri azalmaz.
o yüzden yeni evlenen genç kız da olsa boşanmış bir kadın da olsa aynı değeri hak eder.
konu sahibi arkadaşım, nişanlınız size destek ama ilerde sorun yaratacaktır.
hele de böyle maddi konular yıllarca konuşulur.
ikiniz de çalışıp kimseye muhtaç olmadan bir yuva kurabilirsiniz.
kimseye minnetiniz olmasın.
yok ben yanlış bir cümle kullandım özür dilerim boşanmış olmak istemiyorum diyecektim ama ninanın aklım öyle bir durduki ne diyeceğimi nasıl düşüneceğimi bile bilemiyorum ailesi zaten aman bunlar ayrılsın diye yapıyor bundan eminiz nişanlımda bunu diyor biz ayrılaım diye yapıyorlar kimseye ihtiyacım yok kendi düğünümü kendim yaparım diyor tek sen yanımda ol diyor bir kızda olsa boşanmış bir bayanda olsa kadın olmak bayan olmak çok zor bir durum..keşke bir ayna olsa ve biz karşımızdaki insanın içini görebilsek? hem kim isterki boşanmayı ? bazen diyorum uğraşma bırak gitsin bırak gitsin ama ya gelen daha kötü olursa? oda kaderimmi diyeceğim? hem ya 9 yıl beraberlik onca yaşananlar umutlar hayaller hepsini bir anda çöpe atmak okadar zorki..istiyorumki ileride pişman olmayım aldığım karar da ama nasıl karar alacağımı bilemiyorum.ya ialesi ileride yuvamızı bozarsa? gene öyle ayıca davranırsa ya eşim dönerse 360 derece? bir yandan böyle düşünüyor bir yandanda belli olmaz belkide çok mutlu olacağım belkide ailesi beni sevecek kabullenecek diyorum karar vermek ne kadar zor
ben gelinligimle ev süpurmustum göstermelik adetmis diye
yani hep derli toplu temiz evi olsun anlamindaymis ne oluki cay demle ya sen anlamadin sanirim bu evlilik oyyun degil flört degil iki ayri insanin ortak yasam mucadelesi cogu seyide buyutme ne dersin birde bence senin tek hatan cok konusman birak esin seni mudafa etsin her lafa sen cevap yetistirdikce adin arsiza cikar
evet sanırım haklısın biraz fala konuşuyorum bu huyum var ama karşımdakinin hakaretlerine dayanamadığım için hemen paldır küldür konuşuyorum adamlar demiyorki ya diğerlerine yaptık herşeyini oğlumuzun eşyalarını tabiki alacağız demiyorda biz kilimde yattık cama gazete kağıdı serdik diyor ee böyle demeleride gücüme gidiyor eşim ben gibi çok konuşmaz onların huyunu bildiği için herşeyimizi aldırana kdar susalım sonra istersek eve almayız der hep.ama ben onun gibi değilim bir yerde haksızlık görsem damarlarım çatlıyor cevap vermeyince.ama dediğin gibi susmayı deneyecem bundan sonra.
İlişkinizin resmiyete dökme aşamasında bir para lafı başlamış hep para hep para devam etmiş.
Başta birşey istemiyorum diyen siz olaya o kadar kendinizi kaptırmışsınız ki, onun 150 milyarlık evi, bunun eşyası diye düşünür olmuşsunuz.
Nişanlınız çok daha mantıklı
Kredi çeker yaparım diyor adam.
yani istediği sadece huzur.
Ve galiba olan ona olacak
parayla sadet olmaz canim herseyyin olur insallah ama sen huzuru bul yeter yeni bir aile seni yanlis tanirlarsa senin icin zor olur iclerine hicbir zaman almazlar dikkat et hanim hanimcik bir kiz dedirt ayyyyyyyyyy omu dirdir yazik adama dedirtme
nisanlin nereli affedersin
parayla sadet olmaz canim herseyyin olur insallah ama sen huzuru bul yeter yeni bir aile seni yanlis tanirlarsa senin icin zor olur iclerine hicbir zaman almazlar dikkat et hanim hanimcik bir kiz dedirt ayyyyyyyyyy omu dirdir yazik adama dedirtme
nisanlin nereli affedersin
arkadaşım kusura bakma ama o KİMSE diye bahsettiğiniz aile.Hiç bir insan kendi ailesi için yokmuş gibi davrandırmazsa başkasının ailesi için de kimse diye bi kenara atamaz.siz ne kadar yoksaysanız da herdaim uzakta yakında olsa hep varlıkları olacaktır.
Tatlım tamam eşin kredi çekecek düğün için ama garantili bi işte değilse buda pek mantıklı gelmiyor çok iyi düşünmelisin.İlk zaman olur böyle arada anlaşmazlıklar önemli olan tavrını tatlı bi dille koyabilmektir.Nişanlına da yazık bak arada o kalıyor biraz fedakarlık et diyorum.Bırak konuşsun ailesiyle bunlar çok büyük sorunlar değil bence.Daha en başından ikinizde yıpranırsanız çabuk bıkarsınız evlilikten.Anlıyorum üzülmüş hırpalanmışsın daha en başındasın.Lütfen canını sıkma ve ailene anlat bu konuyu ortak bi karara varın
bişey istemiyorum kimliğinle gel yeter diyen kaynanamdı. biz değil hem kimliğinle gel deyi sonradan beyaz eşyayla+yatak odasını kız alır dediler.ee geriye ne kalıyor salonlar halılar ve bir oda .. bende bu yüzden dedimki nişanlıma niye hem bişey istemeyiz kimliğinle gel diyorlarda şimdi beyaz eşya+ yatak odasını alın diyorlar dedim o da onların amacı bizi ayırmak ondan öyle diyorlar ben senin için başka şehire çalışmaya geldim ya geldim diye gıcııklık yapıyorlar dedi o yüzden kendim kredi çeker yaparım kimseye ihtiyacım yok yapmazlarsa yapmasınlar dedi evet ayrılık olursa olan ona olacak en çok ve ailesi işte ozaman çok pişman olacak aslında biliyorlar beni nasıl sevdiğini niye böyle davranıyorlar anlamıyorum bir saygısızlığımda olmadı onlara taki eniştesi seni döverim falan diyene kadar ablası 150 milyon için beyaz eşyacıda kavga edene kadar..
ne desek hep bir karsi tezin var benim diyecek birseyim kalmadi burda o kadar kadin sana hayat tecrübelerini sunuyor karari sen ver diyecem ama sanirim sen kararini coktan vermissin
mutlu ol be canim hemde cokkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?