çok zor durumdayımm...

evet var tabiki ama hamile olduğum iin çalışamıyorum şu an.. çocuk doğuncada 1 sene daha çalışamayacağım
Olsun, sakın katlanmayın o adama. Geri gittim isteksiz falan diyince mecbursunuz sandım ama öyle bir durumda yokmuş.

bu gerçek yüzünü göstermeden önce olmuş olabilirmi arkadaşım?,benzer bir pskopattan bir oğlum var iyikde var ....konu sahibide geçmişe dönemeyeceğine göre.....[/QUOTE]
gerçek yüzü hamile olunca daha çok ortaya çıktı arkadaşlar veya ben hamilelik psikolojisiyle daha çok katlanamayacak duruma geldim..

Bosan o insan azmanindan sana bunu yapan yarın çocuğun olduğunda onada aynini yapacak çocuğun neden seni istemesin çok sinir oldum ya

Olsun, sakın katlanmayın o adama. Geri gittim isteksiz falan diyince mecbursunuz sandım ama öyle bir durumda yokmuş.
evet canım zaten dediğim gibi öyle bir durum yoktu ama gelip annemi babamı kandırıyordu ben eşimi seviyorum diye sonra götürüp yine dövüyor kötü davranıyordu artık ailemde anladı onun sahtekar olduğunu

Bosan o insan azmanindan sana bunu yapan yarın çocuğun olduğunda onada aynini yapacak çocuğun neden seni istemesin çok sinir oldum ya
haklısın canımm buraya yazanların dediklerini iyice düşündüm ben bunları hakedecek bişey yapmadım ve bundan sonrada acı çekmek istemiyorum biran önce kurtulacam

Darp raporu falan aldınız mı?
Bebeğide göremesin, dengesiz.

Darp raporu falan aldınız mı?
Bebeğide göremesin, dengesiz.
onu yapamadım işte.. ve bin pişmanım almadığıma.. neden diye sormayın nolurr bende bilmiyorum neden almadığımı.. hamileydim akşam tek başıma deliler gibi ağlayarak evden çıktım psikolojim çok bozuktu aklıma bile gelmedi acımdan

Çocuğu siz yetiştireceksiniz o yüzden sizinle paylaşımlarda bulunacak ve siz sevginizi tam anlamıyla çocuğa aktarırsanız bu korkunuzda yersiz olduğunuzu anlayacaksınız boşanma konusunda kararlı olun böyle merhametten yoksun bir Ada'mla aynı ortamda nefes almak bile hata

Sizi o iyi anliyorumki maalesef insanin ailesi destek vermezse elin oglu boynuna vurmasin kim vursun ben sizin yasadiklarinizin bir kismini yasadim hatta benim babam olacak insan esime eti senin kemigi benim dedi dusunun bi baba kizina sahiplenicegine sirtini ceviriyo olmaz olsun oyle baba aile ALLAHIM size dayanma gucu versin gucluluk azim versin ne diyebilirimki baska dua edin bol bol hamilesinizde zaten hamilelik psikolojiside bambaska

evet canım kararlıyım zaten gidip açacam hemen.. inşallah öyle olur anlayacaktır beni bebeğim büyüdüğünde.. belkide o adama gereken cevabı ben veremedim evladım verecektir

aminn canımm aynen dediğin gibi tutunacak bi dal gerekiyor insana.. o olmayınca eşinde vuruyor sırtına semeri.. ama bundan sonra kendime bunu yaptırmayacam

canımm bi laf vardır.. kalabalık içinde yapılan eleştiri eleştiri değil hakarettir. diye.. herkes ne düşünürse ne yazarsa yazsın yaşamayan insanın anlamamsı çok normal.. beni korumak istemişsin çok teşekkür ederim ama boşver yaşayan anlar sadece bazı şeyleri..

metal var. Allah yardımcın olsun.

arkadaşında dediği gibi ben varım hamileydim babamın evine geldiğimde kendi başıma doğum yaptım sonrada onu boşadım bende senin gibi çok düşündün inan neler hissettiğini çok iyi anlayabiliyorum dışarıda aa neden hamile kaldın aa neden onu yaptın aa neden bunu yaptun demek kolay ama başından geçenleri birebir yaşadım.Dönme geri bak ben iyi dönmemişim diyorum sevselerdi bizler hamile iken onların evlatlarını taşıyor iken bizlere şiddet uygulamazlardı.Sende bende emin ol çocuklarımıza onlardan daha iyi bakarız bebeğim dört aylık oldu çok şükür Allah ıma herşey yolunda hamileyken 20kilo verdim sıkıntı stresten değddimi bebeğimi hırpaladığıma cevap veriyim değmedi.İyikide boşamışım bebeklerimiz bizlerin himayesinde büyüyücekler ve büyüdüklerinde doğruyu yanlışı ayırt ettiklerinde herşeyi görücekler.Bende bu korkuları yaşadım arkadaşım ama emin ol evladınla birlikte huzurla yediğin iki lokma kuru ekmeği hiçbirşeye değişmezsin.Bebeklerimizde hep bizlerle olucak bizler güçlü anneleriz bunu sakın unutma.

Çocuk olayında kuruntu olmuş sizinki artık.Bencede boşanın.Tabki boşanın yani.

senin yaşadığın eziyete bebeğinide ortak etmek istemiyosan kafanda ki sorulardan kurtul, o çocukta bir ruh hastasının elinde dayak yiye yiye büyümekten kurttulmuş olsun yazık ona, daha doğmadan babadan dayak yemiş

kurban olurum yaa.. yargılamadan sorgulamadan ne güzel şeyler yazmışın çok teşekkür ederim.. inşallah bende senin gibi olurum atlatırım bugünlerimi.. şimdi iyisin demi bebeğinde iyi mi ?

kurban olurum yaa.. yargılamadan sorgulamadan ne güzel şeyler yazmışın çok teşekkür ederim.. inşallah bende senin gibi olurum atlatırım bugünlerimi.. şimdi iyisin demi bebeğinde iyi mi ?
Amin inş tez zamanda sende atlatırsın bugünleri iyiyiz çok şükür bebeğini kucağına aldığında herşey daha güzel olucak bunlar bizlerin bu dünyadaki sınavı ben böyle düşünüyorum yarınlar evlatlarımızla bizlere gülümseyerek bakıyor bana güven

senin yaşadığın eziyete bebeğinide ortak etmek istemiyosan kafanda ki sorulardan kurtul, o çocukta birrh hastasının elindedayak yiye yiye kurttulmuş olsun yazık ona, daha doğmadan babadan dayak yemiş
evet daha doğmadan şiddete maruz kaldı yavrum.. ve ailesi hala diyormuş ki ortada ne varda bırakıp gitti herkes kocasından dayak yer ne var onda onun için ev mi terkedilir..ama pişman değilim bu yazılanlar beni kendime getirdi beni cesaretlendirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…