Çok zor günler geçiriyorum :(

best_

♥♪♫ i love singing ♥&#983
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
3.223
0
106
Kırklareli
Merhaba hanımlar , çok uzun yazacaklarım ama bana yardımcı olursunuz umarım.
Sorun eşimle ilgili belkide biraz benimle.
Farklı fikirler duymak, dışarıdan bakan gözlere ihtiyacım var anlayacağınız.
Öncelikle biz 2012 Eylül'de evlendik, eşim eczacı ben çalışmıyorum mastera başladım,burs alıyorum.
Bu aralar eşimle çok zor zamanlar geçiriyoruz. Ev sahibi yüzünden sorun yaşadık.Kirayı fazla arttırmak istemiş eşimin söylediği fiyatı kabulde etmemiş. Eşime çıkarım o zaman demiş ve evi değiştirmek zorundayız. (karşı komşumuzada aynısını yaptı ama onlar çıkmıyorlar yasal oranda artırdılar , hala oturuyorlar, ev sahibi bişey yapamıyo , bizde böyle yapabilirdik ama neyse)
Hal böyle olunca da masraf artıyor tabi. Gerçi evi değiştirme kararını eşim verdi , bana sormadan çıkarım o zaman demiş.
Ben birşey demedim kafası rahat olsun diye.
Eczaneyi kredi ile açmıştı ona borçları var, ödüyor çok şükür öyle çok sıkıntımız yoktu ama bu ay bi kredi daha çekti maalesef.
Banada kısalım idare edelim dedi bende tamam dedim elimden gelenide yapıyorum. Dışarı nadiren çıkıyoruz,gereksiz şeyler almamaya(abur cubur gibi) dikkat ediyorum... gibi. Ama o herkese bişeyler ısmarlar, arabasını ödünç verir fln fln...
Sürekli tartışma çıkıyor tabi para olmayınca huzurda olmuyor maalesef

Bugünkü tartışmamızı söylim dışarı çıktık bi arkadaşla ki bu arkadaşın nedense hiç parası olmuyo hep biz ödüyoruz.
Gittiğimiz cafe tanıdık zaten , hem eşimin müşterisi hemde eski iş arkadaşı. Abla abi gibiler bizim için.
Neyse ben istediğim kahveyi beğenmedim aromasını fazla koymuşlar midem bulandı içemedim geri gönderdim.
Eşimde bi surat bi surat... Noldu dedim ben idare edelim diyorum sen içmiyo geri gönderiosun nası idare bu dedi
(cafelerde beğenmediğin şeyi ödemezsin ki gittiğimiz yer hiç ödetmez) Bende içemeyeceğim şeyi napsaydım ,
midem bulandı zorlamı içseydim dedim. Bu surat yaptı kalktık hesabı ben ödedim afiyet olsun dedi abla,
ablacım ben içemedim aroması çok geldi bi garip oldum dedim aaa ölemi o zaman almim parasını içmemişsin dedi
olmaz öle al sen abla dedim yok olurmu dedi peki sen bilirsin dedim. Çıktık bu seferde sen bi daha bu cafeye gelme adam karısı ile kavga edicek şimdi senin yüzünden dedi ya dedim onlar yabancı mı saçmalama birşey olmaz hala surat surat konuşmuyo benle.
Seni adam edicem ben diyo :26:

Anlayamıyorum sorun bende mi gerçekten

Bunda kötü bir şey yok kavga sebebi olmamalı.
İdareli olmak istiyorsa önüne gelene arabasını vermesin, herkesin hesabını
ödemesin. Bunu güzelce konuşun çok saçma yani.
Olsa neyse zor bir dönem madem bırakacak gereksiz bonkörlükleri..

Evet onunda yapması lazım , bugün yanımızda gelen arkadaş sigara alacak 1 tl varmı ben bozdurmim şimdi diyo onu bile bizden aldı
Bende saçma diye düşünmüştüm ama gelinde eşime anlatın sanki çok haklı gibi

sorun sende değil benim kocamda öyle sorun çıkarmamamı ister cafe gibi yerlerde hiç tanımadığı kişiler için benimle kavga eder ki senin eşin cafe sahibini tanıyor.ayıp olur diye düşünmüştür belki ama bende olsam geri yollardm takma kafana bunlar basit şeyler

Evet belkide haklısın ama ufak şeyleri çok büyütüyor , yok yere sorun çıkarıyor bu ara.
Bi kavga bitiyo düzeldik derken diğeri başlıyo

Ben bozdurmayayım ne yahu ayyy ne saçma insanlar var!
Sanki kardeşi, aileden biri.. Bu ne rahatlık?
Sizin içmediğiniz kahveyi hesap edene kadar, insanlara verdiği bu rahatlık üzerinde
düşünsün beyfendi..

Ayrıca seni adam edicem ne çirkin bir laftır. Önce kendileri adam olsunlar!

Bende dedim zaten kullandırıyosun kendini heryere çağırmak zorundamısın diye ama beni dinlemiyor hiç
Sinirlendiği zaman kırıcı sözler kullanıyor maalesef , bende pek yorum yapmadım susuyorum

Bende dedim zaten kullandırıyosun kendini heryere çağırmak zorundamısın diye ama beni dinlemiyor hiç
Sinirlendiği zaman kırıcı sözler kullanıyor maalesef , bende pek yorum yapmadım susuyorum

Üzme kendini ama daha yolun başındasınız. Senin fikrini önemsemeyi öğrenmeli.
Güzellikle olmuyorsa zorla.. İlerde bu kadar tahammülün kalmaz.
Çocuk olunca vs daha zor gelecek bu tavırlara susmak.
Suskun hallerine alışmasın canım..

Evet haklısın
Çok sıkıldım bu durumdan bi kerede ben kavga çıkarsam keşke diyorum
genelde susmam ben fikrimi söylerim ama şimdi söylesemde
o üstün gelmek için elinden geleni yapacak ya da bi süre konuşma
benle çok sinirliyim dicek geçiştircek biliyorum.

Evet belkide haklısın ama ufak şeyleri çok büyütüyor , yok yere sorun çıkarıyor bu ara.
Bi kavga bitiyo düzeldik derken diğeri başlıyo

bu sorunlar maddiyata dayalıdır.inan bende eşime birşey sormaya korkar oldum herşeye kızıyor herkese çok kibar bana çok kaba yani herşeyin acısını bizden çıkartıyorlar.üzme kendini lütfen sende fazla üstüne gitme bu aralar zamana bırak çünkü eşin bu dönemde böyle oldu diyorsun herzaman öyle bir adam olsa çekme derdim ama evlilik emek ister sende bu dönemde emek vermelisin arkadaşım

Sende bendensin desene Chapulita ...
Evet bize böyleler dimi hep
Emek vermeye çalışıyorum
ona yardımcı olmaya çabalıyorum ne bilim
bu kadar basit şeleri olaya çevirmese daha güzel olacak ama yok

Sende bendensin desene Chapulita ...
Evet bize böyleler dimi hep
Emek vermeye çalışıyorum
ona yardımcı olmaya çabalıyorum ne bilim
bu kadar basit şeleri olaya çevirmese daha güzel olacak ama yok

İkizler burcu mu?

Başak Terazi yengeç erkeği mutlu eder eşlerini evlerine ve eşlerine çok bağlı olurlar ama benimki Boğa malesef [/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…