Çok zor günler geçiriyorum :(

evet zor bi insan aslında biliyordum öyle olduğunu, ama son zamanlarda biraz daha sık ve şiddetli olmaya başladı idare edemez hale geldim. İnşallah bıçak kemiğe dayanmaz ilerde

evet zor bi insan aslında biliyordum öyle olduğunu, ama son zamanlarda biraz daha sık ve şiddetli olmaya başladı idare edemez hale geldim. İnşallah bıçak kemiğe dayanmaz ilerde

aceba biraz korkutsan mı eşini çünkü baya ağır laflar söylemiş ciddi anlamda bu dediklerini sen de sorun edersen bu kez belki o kendini çeker ve bu tarz konuşmadan önce biraz düşünür sen biraz tepkini koy bakalım o zaman ne olck sen pıstıkça o üstüne geliyo inan etrafımda yaşayan o kadar oldu ki sessiz kaldıkça üste çıkıp neye kızacaklarını şaşırıyolar

biraz bekledikten sonra belkide bu dediğini yapmalıyım...

bir kahve için edilen onca lafı hazmedip susarsanız, ilerde çok daha ağırlarına maruz kalırsınız.

o sizin idare edeyim zor dönemde diye düşündüğünüzü fark edemez,hep daha fazlasına zorlar.

sakinleştiğinde arkadaşların dediği gibi adam akıllı konuşmayı deneyeceğim.
yoksa sonrası dediğiniz gibi olur haklısınız

Ayrı kaldığımız ilk gece eşim bi tanıdığı ile bulgaristana gitti iki gece ayrı kalacağız
İyi olacağını düşündüm kafa dinlemek açısından
belki ayrı kalmamız iyi gelir dedim
dün ilk geceydi...
Acaba bir mektup mu yazsam diyorum duygularımı , düşüncelerimi anlatan?

Dünden beri ayrıyız , belki yalnız başına kalınca düşünür,
söylediklerinin farklına varır diyordum
aradı şimdi hala aynı , bende dedim bana söylediklerini bir düşün ,
neler çıktı ağzından bakalım haklı mısın düşün dedim
tamam dedi ... bi kaç gün ayrı kalmak iyi gelecek diye düşünmüştüm
ama sanırım yanıldım

kusura bakma canım ama senınkı bıraz görgüsüzlük olmuş kasada afiyet olsun ' a ben içemedim cvbıda ayrı bir enteresan... bir kahve parasından kısacaksan hiç çıkmasaydın dışarı.
ben birşeyi begenmesem hayatta geri göndermem içmem masada kalır
kaldıki eşinin tanıdığı bir yermiş
saygı duyuyorum yinede canım çektiğin sıkıntılardan olsa gerek allah yardımcınız olsun borcunuzdan kurtulmayı nasip etsin inş...

eşin görgüsüzlük yapmış seni adam edeceğim demesi hiç hoş değil , seni olduğu gibi kabullenmesi gerek seni terbiye etmeyemi çalışıyor işin, işin yani aile nasıl kaba mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…