Çok zor günler geçiriyorum :(

Kırklareli çok ufak yer zaten iş bulma şansım çok az...
Otomotivde çalıştım bi sene metod mühendisi olarak ama
fabrikalar merkeze çok uzak servis yok her türlü tıkandım sürekli iş başvurusu yapıyorum
iyi bişi olursa zaten direk girerim. Tek şansım kpss kaldı 2014 umudum

Kuzum bence de borclarindan olabilir:26: sanirim ikinci krediyi cektikten sonra böyle oldu degil mi:26: erkekler icin güç önemli ve para demek guc demek.. paralari olmayinca saracak yer ariyorlar:44: tatlim biraz bekle bence itiraz etme sadece dinle onu.. biraz sakinleatigini farkettiginde al karsina konus... nelere kirildigindan bahset.. duygularini anlat.. ayni zamanda yaninda oldugunu söyle.. onunla evli olmaktan mutlu oldugunu söyle. ? Bence parasi olmayinca senin onunla yapamayacağını düşünüyor. Kahveyi begenmemene sinirlenmesinin sebebi de bu..kendi parasi azaldikca, senin beklentilerini gözünde yukseltmis.. sende aslının böyle olmadigini açıkça söyle.. bilmiyor mu deme duymak istiyordur. Kuzum bugunler gececek sabret biraz ve tüm netliginle kocana duygularini ac olur mu

anladim canim benim:26:insaallah hayirli bi is kapisi acilir...üzme kendini düzelir ins..bi bekle esinde degisiklik olacakmi :26:bi tasinin yeni evinize oda bence günler gectikce hatasini anlar bu bunalimli günlerinden kurtulur...sabila bekle sen yuva kurmak kolay degil...

Son düzenleme:

bu konuşmayı bu olayan önce yaptık kredi çekmeye karar verdiğinde çekip eve geldikten sonrada.
Ben her şekilde yanında olduğumu elimden geleni yapacağımı söyledim ,
bu yola birlikte çıktık böyle olabileceğini düşünmüştük
atlatırız dedik. Sen biraz mutfak konusunda dikkatli ol dedi bana benide uyar tabi dedi
bende tamam dedim.
BU konuşmanın üstüne gidiyorsun kahveyi içmiyorsun geri gönderiyorsun ne anladım bu idareden dedi...

Umarım geçer , geçer ama izleri kalacak benim için önemli olan bu. Sürekli aklımın bi köşesinde kalacak.
Tedirgin olmaya başladım o kadar çok kavga çıkarıyorki ufak şeylerden
söyleyeceklerime, yapacaklarıma bile acayip dikakt ediyorum buda beni çok strese sokuyor
Kısıtlanmış gibi hissediyorum...

anladim canim benim:26:insaallah hayirli bi is kapisi acilir...üzme kendini düzelir ins..bi bekle esinde degisiklik olacakmi :26:bi tasinin yeni evinize oda bence günler gectikce hatasini anlar bu bunalimli günlerinden kurtulur...

aileler gelecek onlar farketmezler umarım durumu ondan endişeliyim.
Babamı çağırdım badana işlerini yapsın diye dışarıya para vermeyelim boşuna dedim.
Yeni ve eski ev boyanacak . Yeniyi benim babam eskiyi de onun babası boyayacak.
O da kendi babasını çağırdı.
Bende yardım ederim zaten seviyorum badana yapmayı. Daha nasıl yardımcı olim

Sanırım bu borçlar bitene kadar 2 sene yani biz hep böyle olacağız

Borçlar yüzünden eşinizin sinirleri bozulmuş demek ki. Birde kirayı istediği kadar arttırmayınca, o zaman çıkarız dedi belki de ev sahibinin çıkmayın orta yolu bulalım demesini bekleyerek, ev değiştirmek zorunda olunca da stresi iyice arttı. Nereye çatacağını şaşırdı, nasılsa evinde onu idare eden ona destek olan hanımı var, ona çatayım dedi. Eşinizin davranışı tabi ki hoş değil, arabasını ödünç vermesi yada birşeyler ısmarlaması falan. Bu konuları onunla konuştunuz mu? Muhtemelen, stresi bittikten sonra sizi kırdığının farkına varacak. Sıkmayın canınızı, ben bazen canım sıkılsada amaann boşver idare edeyim derim, birşey olmamış gibi davranırım. Şaka yaparım falan filan, eğer hala surat ediyorsa yada çatıyorsa bende sinirlenirim. Bunlar böyle birike birike yıpratıyor insanı sonunda. Umarım aranızdaki sıkıntılar en kısa zamanda çözülür

konuştum ama ben kazanıyorum benim param istediğimi yaparım oluyo cevabı. Bende genelde boşveriyordum ama dediğiniz gibi birkince çok kötü oluyor benimde öyle oldu sanırım .

İnşallah çözülür sabrediyorum şuan sadece

Ortada oyle cok da buyutulecek bir sey yok,
ama sanirim maddi sikintilar ikinize de stres yapmis acisini birbirinizden cikariyorsunuz...

Seni adam edecegim cumlesi ise hic hos bir cumle degil .

Evlilik bu gunlerde belli olur.
Sorunlari kol kola, omuz omuza, birbirinize kostek degil destek olarak cozmelisiniz .
Bir kahve icin bunu diyen adam kimbilir daha ne laflar ediyordur .

Allah yardimcin olsun.
Ama bu sikintili gunlerde siz birbirinizi yiyip ,
birbirinizi stres topu gibi kullanirsaniz ,
ilerleyen yillarda bunlari unutmaz ve evliliginizde derin darbeler acarsiniz ...

Bakin sadece esinize degil , size de soyluyorum .
Bu konularda asla birbirinizin kisiligini devreye sokmayin...

Son düzenleme:

Nasıl yani? Ne demek kendi kazanıyormuş istediğini yaparmış? Siz bir aile değil misiniz? Ailede senin benim olmaz ki, parayı kimin kazandığı önemli değil, bütçe ortak olmalı. Stresinden, sinirinden, kızgınlığından da öte daha büyük bir sorun var ortada: Benim Param. Şu mübarek günde Allah yardımcın olsun inşallah.

Ben kişiliği ile ilgili yorum yapmıyor , onu yargılamıyorum . Ama daha dikkatli olmalıyım
Evet benim korkumda bu alınan yaraların ilerde zarar vermesi maalesef
Ben alttan alıyorum mecburen stres bittiği zaman ne olacak
hatasını anlayacakmı açıkçası çok merak ediyorum

evet bu açıdan çok düşünmemiştim ama olay buralara kadar varmış ,
belkide başka sorun var doğru diyorsunuz.
Durum çok vahim değil mi?
Aminnn

sizinde dediğiniz gibi parasız çokta huzur olmuyor

eşinizfazla strese girmiş canı sıkkın oda sizden alıyor sinirini

tabıkı çok yalnış sizde destek olamay çalışıyorsunuz ama bunu

fark edemıycek kadar stresli anlaşılan eşinzin yaptığı luzumsuz harcamaları örnek gösterın sızde ben tek başına nereye kadar idareli olunur

ona göre lüzumlu değil o harcamaları, kendi kazandığı istediği gibi harcayabilirmiş öyle diyor?
haklıdır belkide bilemiyorum

arkadaşım sen rahat ol takma bence....madem sıkalım biraz diyo hiç gitmesin cafeye falan.seni adam edicem demesi de gerçekten cok ayıp...inşallah farkına varır.

arkadaşım sen rahat ol takma bence....madem sıkalım biraz diyo hiç gitmesin cafeye falan.seni adam edicem demesi de gerçekten cok ayıp...inşallah farkına varır.

evet ne söylediğini bilmiyor bazen , pişman olur inşallah bu dediklerine...
onunla gitmeyeceğim ben zaten bir yere kendi gitsin bi süre böyle olsun

ah canım yaa incir çekirdeğini doldurmayacak bir sebep

ama bence eşin bu aralar biraz hassas, maddi durumlar ve ev meselesi yüzünden... kafasında kaç türlü düşünce dolanıyordur kim bilir bu stresin altında da en yakını sen olduğun için ne yazık ki sana patlıyor bence sen enerjini düşürürsen onun enerjisi de daha fazla düşecektir ve zincirleme bi şekilde yine sana yansıyacak bu süreci atlatana kadar biraz idare et, alttan al, canını sıkmamaya çalış ve kendi moralini yüksek tutup eşine "ben sen varken hep mutluyum" tarzında bi izlenim bırakmaya çalış o da biraz olsun rahatlar belki

umarım bu süreci bir an önce atlatırsınız tatlım

Teşekkür ederim canım inşallah atlatırız. Bende idare etmeye çalışıyorum zaten başka yapacak birşey yok...

ona göre lüzumlu değil o harcamaları, kendi kazandığı istediği gibi harcayabilirmiş öyle diyor?
haklıdır belkide bilemiyorum

hayır tabıkı de değil yarın ona bişi olursa sız çalışmaya başlarsanız ozaman ne olucak siz artık bır ailesınız iyi günde kötü gunde kelimesı geyık sayılıyor herhalde artık eşinizin huyu itibariyle zor bı ınsan şimdi burdan nekadar taktık versekte yapıcak fazla bişide yok aslında sız sabredeceksınız yada bı gun bıçak kemiğe dayanıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…