Başak Terazi yengeç erkeği mutlu eder eşlerini evlerine ve eşlerine çok bağlı olurlar ama benimki Boğa malesef [/B]
Ama sen de az değilsin..
Oğlaklar da fena olur hani :)
Allah iyi geçim versin canım evlilik zor şey..
arkadaslarına demekkı hayır dyemıyo bırı bısey ıstedımı yapmasam ayıp olcak gibi düşünüyo ıyı nıyetıde kullanılıyo gibi.bence bır sure arkadaslarıyla gezmeyın gerekırse eve cagırın evde cay demleyın ıcın.ıkınız basbasa cıkın ve cafe sartmı gıdın parkta alın cekırdegınızı oturun vakıt gecırın öyle.bı sure oda ıdare etmelı hep sen hepsen olmaz.evlılık ıkı kısılık.
Hala tartışmamız devam ediyor. O kadar büyüdüki
bu sabah kahvaltıda daha da saçmalamaya başladı
Hatta istemiyorsan git bile dedi bu lafı çok koydu
beste kiscem canim aslinda cokta büyüytülecek bisey degil..düzelir insallahh yeterki daha büyük sorunlar olmasin...ama kim hakli dersen bence sen..icemeyecegin seyi zorlada icemezsinki esin burda anlayissiz davramis sana karsiiev konususna gelince gurur yapmis demmekki o evde oturmak istemiyo tasinin biraz skintili dönemleriniz olur para yönündene ne ama cikmak istiyosada yapacak bisey yok canim benim...ama bunlar zamanla düzelecek sorunlar...bide daha yeni evlisisniz ilk zamamnalr böle sikintili dönemler eslerin birbirini zor anlamasi gibib durumlar oluyo yillar gectikce rayina oturur evliliklerrr....biraz daha sabirr
alla alla neden böle yapiyo anlamadim ne var bunda niye büyüytüyo icilmeyen bi bardak icecek icin
bugün kahvaltıda öyle şeyler söylediki , lokmalar boğazımda kaldı.
Gidip özür dilicekmişim o cafeden yada o benim adıma dilicekmiş
bi daha benimle dışarı çıkmıcakmış
o hareketim yüzünden bana eziyet edicekmiş
istemiyorsam gidicekmişim
nereye gidim dedim istediğin yere dedi
yaptığının bedelini ödiceksin
beni taşıyamıyorsun sen falan dedi
valla erkekler evliliğin ilk yıllarında bi söz geçirme tribinde oluyolar sanki karşılarındaki eşleri değil eğitecekleri bi çocuk gibi görüyolar
ben evli değilim ama en yakınlarımdan biliyorumbence kocanın bu davranışını ciddi bi şekilde karşına alıp anlat bu zor zamanlarda karşılıklı fedakarlıklar yapılması gerektiğini ve daha kötüye gittiğinde o size yıkılan arkadaşının dönüp bakmayacağını söyle hep de böle bi lüzumsuz olur allahım sen koru yarabbiiiiii :97:
bugün kahvaltıda öyle şeyler söylediki , lokmalar boğazımda kaldı.
Gidip özür dilicekmişim o cafeden yada o benim adıma dilicekmiş
bi daha benimle dışarı çıkmıcakmış
o hareketim yüzünden bana eziyet edicekmiş
istemiyorsam gidicekmişim
nereye gidim dedim istediğin yere dedi
yaptığının bedelini ödiceksin
beni taşıyamıyorsun sen falan dedi
alla alla neden böle yapiyo anlamadim ne var bunda niye büyüytüyo icilmeyen bi bardak icecek icinneyin eziyetii bu
neyin bedelisimdi düsüsnündüm sadece bahanemi bunlar diye cünkü bu kadar abartilacak ne var bunda tuutpta kafalarindan asagi dökmememissinki kibarca icemiycem aromasi gazlaydi demisisn ödemeyi ble teklif etmisssin
valla erkekler evliliğin ilk yıllarında bi söz geçirme tribinde oluyolar sanki karşılarındaki eşleri değil eğitecekleri bi çocuk gibi görüyolar
ben evli değilim ama en yakınlarımdan biliyorumbence kocanın bu davranışını ciddi bi şekilde karşına alıp anlat bu zor zamanlarda karşılıklı fedakarlıklar yapılması gerektiğini ve daha kötüye gittiğinde o size yıkılan arkadaşının dönüp bakmayacağını söyle hep de böle bi lüzumsuz olur allahım sen koru yarabbiiiiii :97:
Beste kuzum com saskinim suan da:26: esin normalde boylemiydi:44: birden bu derece degisemez dimi:26: ben üzerinde büyük bi stres var diye düşünüyorum:44: bi fincan kahve yuzunden bunlar soylenmez ki:44: oncesinde bi tartisma yasadiniz mi:26: sanki bi kizginligi var ve bunun intikamini almak istiyor :26:
Yazdım yazdım sildim, eşine çok sinirlendim. Rahatsızsa kendi gitsin.
Mümkünse bir işe gir ve kuruş verme kocana, istediğin gibi harca. Sinir etti beni ya. İçtiği kahvenin hesabını tutuyor adam
bende bahane mi diye düşünüyorum sonra yok artık diyip konduramıyorum
bestem yada cok stresli ne dediginin ne yaptiginin farkinda degil bunalimda bencegercekten hani ortada bsey yokki bu basit olayi büyüytüyo:26:canim seninde calisma imkanin yokmu belki maddi yönden destek veririsen daha kolay atlatirsiniz bu zor günleriii:26:
işe giremiyorum çünkü o zaman bursum kesilecek eşimde girme diyor bu konuda arada derede kaldım
normalde böle biri değil bende anlamıyorum zeytinağacı:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?