Çok zor günler geçiriyorum :(

valla erkekler evliliğin ilk yıllarında bi söz geçirme tribinde oluyolar sanki karşılarındaki eşleri değil eğitecekleri bi çocuk gibi görüyolar
ben evli değilim ama en yakınlarımdan biliyorum bence kocanın bu davranışını ciddi bi şekilde karşına alıp anlat bu zor zamanlarda karşılıklı fedakarlıklar yapılması gerektiğini ve daha kötüye gittiğinde o size yıkılan arkadaşının dönüp bakmayacağını söyle hep de böle bi lüzumsuz olur allahım sen koru yarabbiiiiii :97:

Son düzenleme:
Ama sen de az değilsin..
Oğlaklar da fena olur hani :)
Allah iyi geçim versin canım evlilik zor şey..

Ben uyumlu olmaya çalışıyorum ,
tamam sorunlu yani zor biri ile evlendiğimi biliyordum ama
bu kadarda olmaz diyorum ne bilim

arkadaslarına demekkı hayır dyemıyo bırı bısey ıstedımı yapmasam ayıp olcak gibi düşünüyo ıyı nıyetıde kullanılıyo gibi.bence bır sure arkadaslarıyla gezmeyın gerekırse eve cagırın evde cay demleyın ıcın.ıkınız basbasa cıkın ve cafe sartmı gıdın parkta alın cekırdegınızı oturun vakıt gecırın öyle.bı sure oda ıdare etmelı hep sen hepsen olmaz.evlılık ıkı kısılık.

evet iki kişilik bakalım zaman ne gösterecek ...

Hala tartışmamız devam ediyor. O kadar büyüdüki
bu sabah kahvaltıda daha da saçmalamaya başladı
Hatta istemiyorsan git bile dedi bu lafı çok koydu

beste kiscem canim aslinda cokta büyüytülecek bisey degil..düzelir insallahh yeterki daha büyük sorunlar olmasin...ama kim hakli dersen bence sen..icemeyecegin seyi zorlada icemezsinki esin burda anlayissiz davramis sana karsiiev konususna gelince gurur yapmis demmekki o evde oturmak istemiyo tasinin biraz skintili dönemleriniz olur para yönündene ne ama cikmak istiyosada yapacak bisey yok canim benim...ama bunlar zamanla düzelecek sorunlar...bide daha yeni evlisisniz ilk zamamnalr böle sikintili dönemler eslerin birbirini zor anlamasi gibib durumlar oluyo yillar gectikce rayina oturur evliliklerrr....biraz daha sabirr

Hala tartışmamız devam ediyor. O kadar büyüdüki
bu sabah kahvaltıda daha da saçmalamaya başladı
Hatta istemiyorsan git bile dedi bu lafı çok koydu

erkekelrin hemen arkasina sigindigi bi cümle sıkısınca cekemiyosan gitbelliki oda baya bi stresi dönemindebence isteyerek söylememistir..özür diler hatasini anlar bence....

bugün kahvaltıda öyle şeyler söylediki , lokmalar boğazımda kaldı.
Gidip özür dilicekmişim o cafeden yada o benim adıma dilicekmiş
bi daha benimle dışarı çıkmıcakmış
o hareketim yüzünden bana eziyet edicekmiş
istemiyorsam gidicekmişim
nereye gidim dedim istediğin yere dedi
yaptığının bedelini ödiceksin
beni taşıyamıyorsun sen falan dedi

alla alla neden böle yapiyo anlamadim ne var bunda niye büyüytüyo icilmeyen bi bardak icecek icinneyin eziyetii bu
neyin bedelisimdi düsüsnündüm sadece bahanemi bunlar diye cünkü bu kadar abartilacak ne var bundatuutpta kafalarindan asagi dökmememissinki kibarca icemiycem aromasi gazlaydi demisisn ödemeyi ble teklif etmisssin

Son düzenleme:

aynene ilk yillar cogunlukla öle oluyolar hep kendilerinin sözü gecsin dedikleri olsun ister ama yillar gectikce bos seylerle ugrastiklarini anlarlarr

Yazdım yazdım sildim, eşine çok sinirlendim. Rahatsızsa kendi gitsin.
Mümkünse bir işe gir ve kuruş verme kocana, istediğin gibi harca. Sinir etti beni ya. İçtiği kahvenin hesabını tutuyor adam

Beste kuzum com saskinim suan da:26: esin normalde boylemiydi:44: birden bu derece degisemez dimi:26: ben üzerinde büyük bi stres var diye düşünüyorum:44: bi fincan kahve yuzunden bunlar soylenmez ki:44: oncesinde bi tartisma yasadiniz mi:26: sanki bi kizginligi var ve bunun intikamini almak istiyor :26:

bende bahane mi diye düşünüyorum sonra yok artık diyip konduramıyorum

konuşmaya çalışsamda hep haklı beyfendi oluyo maalesef konuşulmuyo pek böyle sinirli olduğu zamanlarda bende üstüne gitmiyorum sakinleşince konuşmayı deniyorum ama bu sefersiniri uzun sürdü

bende şaşkınım ilkaytoş inanki hiç böyle biri değildi evet , söylenmez belki ama bizimki söylüyo.
Bunların sebebinin hep borçları olduğunu düşünüyorum. başka da sorunu varsa benle ilgili onu bilmiyorum

Yazdım yazdım sildim, eşine çok sinirlendim. Rahatsızsa kendi gitsin.
Mümkünse bir işe gir ve kuruş verme kocana, istediğin gibi harca. Sinir etti beni ya. İçtiği kahvenin hesabını tutuyor adam

işe giremiyorum çünkü o zaman bursum kesilecek eşimde girme diyor bu konuda arada derede kaldım
normalde böle biri değil bende anlamıyorum zeytinağacı:18:

bende bahane mi diye düşünüyorum sonra yok artık diyip konduramıyorum

bestem yada cok stresli ne dediginin ne yaptiginin farkinda degil bunalimda bencegercekten hani ortada bsey yokki bu basit olayi büyüytüyo:26:canim seninde calisma imkanin yokmu belki maddi yönden destek veririsen daha kolay atlatirsiniz bu zor günleriii:26:

Son düzenleme:

canım master olduğu için 560 lira burs alıyorum onu da ona veriyorum kredisini ödüyor , başka yapabilcem pek bişi yok sigortalı işe girdiğim an bursu kesecekler benden,onuda istemiyor eşim.

işe giremiyorum çünkü o zaman bursum kesilecek eşimde girme diyor bu konuda arada derede kaldım
normalde böle biri değil bende anlamıyorum zeytinağacı:18:

önceden böle degilse su anki ruh halinden kaynaklaniyo yine cogu erkeklerin yaptigi gibi gücü ancak esine yetiyo yasadiklari zor günlerin acisini ve bunalimi sendebn cikariyo..isede girme diyomus yapacak iseyde yok is konusundasabir canim belki anlar hatasini aklini basina alirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…