- 10 Ekim 2009
- 1.127
- 634
- 648
- Konu Sahibi audrey2016
-
Hislerimin tercümanı oldun guzel kardesım bu konuda o kadar cok sey yazabılırkm kı sana eşim kamuda ben onun ıcın unıv yarım bırakıp Geldım Ada'm eşşegın önde gıdenı ımiş oyle Bır kafama vurdum ki Allah bilir...en son dısardan devam edıyorum az kaldı unıv botöesıne ve kpss ye hazırlanmaya baslıcam bnde cok ezıklık hıssettım hala da oyle evlendıgıme aıle mj dınlemedıgıme eşiekler gıbı pişmanım ama iş işten gectı senınde yapacağın pes etme sakın dısardan devam edebılırsın burdan cok guzel mesaj vermıssın aynısını bende diyorum genç kızlara kımse. Bu okumuş dıye elın oğluna guvenmrsın baska memlekete asla gıtmesın ve dengi ıle Evlensın şimdi herkes bana dıyor kı bu kadın bu Ada'mın meslegı ıcın parası ıcın evlenmıs dıyo herkes çünkü Esım bana denk degıl ne kadar okumuş olsa bıle ve bu bı kadın ıcın kaldırılamayacağını bı soz neyse sakın okumuş dıye elın oğlu ıle evlenıp kolesı olmayın bu bi inşaat işcısı olsun ama Ada'm olsun adam
Kv de Kp de İlkokul mezunu.
Ama tekrar söylüyorum okumayan arkadaşlar okursa sevinirimafim size değil lütfen yanlış anlamayin, esimle herzaman gurur duydum ,gorumcemide gerçekten çok çok severim ,KV den o kadar çok duydum ki bu lafı nerdeyse başkasına hal hatır sorduktan sonra bende çocukları okuttum diyecek kadar duydum ,artık can sıkılıyor bir müddet sonra bunları bildiğimden esimin onlarin yaninda söylemesine kirildim yoksa tabikide okusun,en iyi yerlere gelsin oglum,eşim sonra defalarca ozur diledi yeminler etti o anlamda demedim diye
benim eşimde dolar milyarderi ama çöpçü olsada severdim, yersen
benim eşimde dolar milyarderi ama çöpçü olsada severdim, yersen
evet okumakta çalışmakta yıpratıcı şeyler ama ben okumayan insanlara cahil gözüyle bakmıyorum asla. okulda öğrendiklerin okulda, hastanedeki kimliğin hastanede kalıyor. gerisi teferruat. bence sende istersen yapabilirsin neden yapamayasın. güzel bir azim örneği olursun hattaOkusanda okumadan da calisiyorsun tabikide sanırım sizde hemsirelik okuyorsunuz ,eşim afedersiniz poposunun üstüne oturamiyor çalışırken ne bileyim kirildim işte
insanlar neren acırsa oraya vurmaya çalışır
üzülüp büzülme dik dur
kayınvalidene acayip gıcık oldum ben bir gün dayanamaz iyi ki okutmuşsun herkes okutuyor da bu kadar söylemiyor derdim
Çok merak ettim esin ne okumuş böyle konustuguna göre çok da yüksek bişey değil kendi ezikligini senden çıkarıyor
Konunuzu okuyunca öyle üzüldüm ki anlatamam. Ben de üniv . hemşirelik öğrencisiyim. Çoğu kişinin bildiğinin aksine girilmesi ve okunması bilinenden daha zor bir bölüm. Asla küçümsenmesini desteklemiyorum. Çok kutsal bir meslek olduğunu düşünüyorum. Ancak... Eşiniz sizinle evlenirken lise mezunu olduğunuzu biliyordu. Gerçekten sizi sevdiyse bunu böyle ortamlarda böyle konusmalarda kullanması resmen saygısızlık olmuş. KVnizden yana yeterince sıkıntılarınız var zaten, eşinizin sizi savunması gereken yerde daha da kötü hissettirmiş. Yalnız siz kendinizi çok yetersiz görüyorsunuz, sınava girip açıköğretimden dahi 4 yıllık bir bölüm bitirebilirsiniz. İsterseniz üstüne yüksek lisans bile yaparsınız, neden olmasın. Ben yapamam, edemem demek en büyük başarısızlık sebebidir bunu unutmayın. Benim de erkek arkadaşım lise mezunu ve ben üniv okumama rağmen hayatla ilgili ondan daha tecrübeli değilim. Çoğu konuda benden daha bilgili ve beceriklidir. Sizin de öyle biri olduğunza eminim. Meslekler sadece para kazanmak için bir araç olmalı, aile ve ilişkileri bu denli etkilememeli bence. Açık öğretimden okumayı bir düşünün derim
Benim annem 40 yaşından sonra girdi, sadece o diplomayı alıp duvara asıcam dedi. Ve İktisat gibi zor bir bölümü bitirdi. Siz neden yapamayasınız?
Sakin ama sakin kendini ezdirme ne yazik ki sustukca sessiz kaldikca insanlar tepene cikiyor. Bende bu zamana kadar esimin ailesine karsi susuyordum soylediklerine aman bosver diyip kulak ardi ediyordum ama belli bir yere kadar. Neyseki esim benim arkamda ama onada restcektim ya ailesi ya ben diye. Erken dogum yapip 19 gun sonra bebegimi kaybettim olumden dondum bebegimin olumunden beni sucladilar. Artik dayanamadim actim agzimi onlarla ne gorusmek nede onlari evimde istemiyorum. Sozum ona okumuslar okumak onemli degil insanmi insanligi nasil o onemli.
beni isteyeceklerinde kp eşime Mezuniyetimi sormuş 2 yıllık deyince 4 yıllık bitirmiş bulamadınmı demiş bende çok üzülmüştüm.o zaman açıktan 3.sınıfta okuyordum.lisans diplomamı alınca kp in suratına çarpmak istedim.ama ben diplomamı almakla zaten ona sözünü yedirmiş oldum.suratına çarpmama gerek kalmadı.(köpeğe versen yemez o kağıt parçasını .insanı insan da yapmaz ama çok kalpler kırılıyor kimse insanlığı sorgulamıyor maaşı diplomayı sorguluyor evlenirken)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?