Çok Zoruma Gitti...

Yarı kalbin bedduasın dan korkun diye boşuna dememişler allahından bulsun.
Seninde yapacağın tek şey takmamak uzak durmak çocuğunu al gezmelere git kendine arkadaş edin onlara bağımlı olmadığını göster

bence kocan insan olamamış öküz bir insanı aldığı diplamaya göre yargılayan insanlar okumamamış cahil insanlardan bi farkı yoktur ki okumaya bilirsin durmun olmaya bilir kazanamamış olabilirsin memnun değilse kendi gibi okumuz öküz alaydı üzülme canım sende deseydin keşke babası gibi okuyup insan olmayacağına annesi gibi lise mevzunu insan olsun daha iyi diye

Bende üniversite mezunuyum eşim lise aramızda hiç lafı olmamıştır biri lafını açsa bile o okusaydı benden çok daha iyi bir bölüm olurdu derim. Herkesin hayatı bir değil. Kendine haksızlık etme. Seninde en büyük arzun çocuğunu okutmak olsun. Öyle başını eğme utanılacak bişey yapmadın ki sen.

Okumakla adam olunmuyor haklisiniz ama çocuklarinin okumasini sende istersin sanirim.benim kayinvalidemde hep inşallah dayilari gibi okurlar torunlarim der.eşim hic alinmaz cunku o da cocuklarim okusun diye cirpinir

İnşallah benzer bir durum yaşarsınız da hoşunuza gidip zevk alırsınız

Yaşamayan anlamiyor maalesef ufak seylerden nem kapmam mesele gorumcem değildi cok severim kendisini ama o oyle bir andı ki kardesimde lise mezunu bende ikisini birden ornek verince kardesimle bana gelmiş oldu laf ,sürekli sürekli duymayan bilemez dışardan konuşmak çok kolay ne yazık ki

Sevilmeyen insan zorla sevilmez zaten ,ben okusamda okumasamda profesorde olsam sevilmeyecegim ,onemlide değil kendim için yapacağım

Okumamak degil meselem o kadar cok soyleniyorki duymaktan biktim artik illallah geldi ,herkes okuyor kraliyet ailesi atomu parcalamis gibi davranmalari cok can sıkıyor artik,İlla kusur bulmak isteyen bulur.

Senin eşinde afedersin gerçektende hödükmüş.

İşverenlerin 4-5 sene tecrübeli eleman aramalarınida oldum olası anlamam, sen çalıştırmazsan ,o çalıştırmazsa nasil tecrübeli olunacak acaba ???

benim eşimde dolar milyarderi ama çöpçü olsada severdim, yersen

Univ. Yı bitiremesemde gittim 3-4 ay kaldım o zamanlar gerçekten zorluklarla okudu kendi çalışıp okudu ben şahidim içkisi sigarası yoktu,halada yoktur Allah a sukur ,sınava girecegim ,kendimi deneyecegim en azından ,kayinvalidem zaten beni sevmez istemez herzaman beni koruyup kollayan szditmeyen savunan adamın bile bile böyle bir cümle kurmasına gerçekten cok kirildim çok memnun oldular eminim buna artık su okuttum lafindan nefret ettim

Ben de gerçekten kızıyorum okumuş okumuş tamam iyi birşey ama başkalarını kırmaya rencide etmeye böbürlenmeye ne gerek var. Haline şükret isteyipte okuyamayan parasızlıktan okutulamayan milyonlarca insan varken bu kadar havalanmaya ne gerek var dimi ama?...
Açıköğretimden ya da Uzaktan eğitim ile sen de okuyabilirsin canım. Ben anladım seni Sürekli yüzüne vurmalarından sıkılmışsın. Düşüncesizlikten başka birşey değil. Biz adım atarken bile acaba ne düşünür kırılır mı diye düşünürken ince eleyip sık dokurken beyfendilerin ağzından çıkanları kulakları duymuyor.
O iş yerlerinin de tecrübeli istemesine ayrı bi ayar oluyorum. İlk işime de Siz ilk işinize başlarken çok tecrübeliydiniz okuldan mezun oldunuz ama siz herhalde daha doğmadan tecrübe yaptınız sanırım diyip masadan kalktığımda işe alınmıştım. Gıcık şeyler..

Ben kompleks filan yapmadim doktora yapmissin ama okumayi empatiyi ogrenememissin ben okutmak okumak kolay demedim tabikide zorluklarla okumuşlardır kolay değil keşke bende olsaydım dedim her annen baban geldiğinde her misafir geldiğinde yada gidildiğinde dinledin mi bu lafları haftada 3-4 kez dinlemedin o zaman beni elestiremezsin hele böyle terbiyesiz bir biçimde asla elestiremezsin,
Nasıl bir insan olduğunuzu bu kadar açık belli etmeyin , insana insan olduğu için değer verin eğitim olarak değil ama başka birşey için kalbiniz kirilirsa o zaman anlarsiniz insallah...

kayınvalideniz ne mezunu öğrenebilirmiyiz

Kv de Kp de İlkokul mezunu.
Ama tekrar söylüyorum okumayan arkadaşlar okursa sevinirimafim size değil lütfen yanlış anlamayin, esimle herzaman gurur duydum ,gorumcemide gerçekten çok çok severim ,KV den o kadar çok duydum ki bu lafı nerdeyse başkasına hal hatır sorduktan sonra bende çocukları okuttum diyecek kadar duydum ,artık can sıkılıyor bir müddet sonra bunları bildiğimden esimin onlarin yaninda söylemesine kirildim yoksa tabikide okusun,en iyi yerlere gelsin oglum,eşim sonra defalarca ozur diledi yeminler etti o anlamda demedim diye

Okumakla adam olunmuyor haklisiniz ama çocuklarinin okumasini sende istersin sanirim.benim kayinvalidemde hep inşallah dayilari gibi okurlar torunlarim der.eşim hic alinmaz cunku o da cocuklarim okusun diye cirpinir

Gorumcem öğretmen ,keşke oglumda olsa ne kutsal meslek benim anlatmak istediğim başka birşey sıkıldım artık kac sene gecmis ısıtıp ısıtıp konuşulması sıkıcı geliyor artık

Aynen öyle,yoksa kim.okumuş kim okumamış banane okuyan kendine okur.

Sakın kendini ezdirme canım bizim eşimle eğitim durumlarımız aynı ikimizde üniversite mezunuyuz. Ben kendi alanımda bir çok şeyi eşimden ve çevremdeki herkesten daha çok bilirim. Sana tavsiye edeceğim tek şey oku. üniversite sınavlarına gir. Bitir üniversiteyi iyi bir yere atan yada iyi bir işe başla kimsenin ağız kokusunu çekme. İnan bana herşey daha iyi olur sonra o kayınvalidenin karşısına geç çatır çatır ne söylemek istiyorsan söyle.
Benim işim var çalışıyorum bu sene dershaneye başladım uykusuz kalıyorum çok yoruluyorum kimsede görmüyor yorulduğumu ne eşim ne ailesi bir kişide çıkıpta bu kız yoruluyor demiyor. Ben haftanın 7 günü sabah 7 de kalkıyorum akşam 7 den önce evime giremiyorum. Diğerleri öğlenlere kadar yatarlar çok yorgun hasta olurlar. Ama lafları çatır çatır söylemek için atanmayı bekliyorum rabbim uykusuz günlerimin mükafatını elbet gösterecektir. Demem o ki hiç kimse ailen gibi olmuyor hastayım diyemiyorsun başkasına onlar senden daha hasta oluyorlar yorgunum diyemiyorsun onlar senden daha yorgun oluyorlar(öğlene kadar yatakta dönselerde)

Hislerimin tercümanı oldun guzel kardesım bu konuda o kadar cok sey yazabılırkm kı sana eşim kamuda ben onun ıcın unıv yarım bırakıp Geldım Ada'm eşşegın önde gıdenı ımiş oyle Bır kafama vurdum ki Allah bilir...en son dısardan devam edıyorum az kaldı unıv botöesıne ve kpss ye hazırlanmaya baslıcam bnde cok ezıklık hıssettım hala da oyle evlendıgıme aıle mj dınlemedıgıme eşiekler gıbı pişmanım ama iş işten gectı senınde yapacağın pes etme sakın dısardan devam edebılırsın burdan cok guzel mesaj vermıssın aynısını bende diyorum genç kızlara kımse. Bu okumuş dıye elın oğluna guvenmrsın baska memlekete asla gıtmesın ve dengi ıle Evlensın şimdi herkes bana dıyor kı bu kadın bu Ada'mın meslegı ıcın parası ıcın evlenmıs dıyo herkes çünkü Esım bana denk degıl ne kadar okumuş olsa bıle ve bu bı kadın ıcın kaldırılamayacağını bı soz neyse sakın okumuş dıye elın oğlu ıle evlenıp kolesı olmayın bu bi inşaat işcısı olsun ama Ada'm olsun adam

Maalesef oyle ,el kizisin çünkü altına yatakta olsan en ufak şeyde her iyiliğin kötü olur,yapmasaydin olur ,kendi kızına söylense neler neler söylerdi ... Bak en basitinden çocukla ilgili biseyi öyle soylemeyin diyorum bana surat asiliyor bozuluyor hemen aynı şeyi gorumcem beni destekleyerek söylüyor tamam oluyor ,sınır oluyorum ben senin dusmaninmiyim el kiziyim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…