- Konu Sahibi Karadenizliyasmin
-
Pvc kapi pencere kilidi diye googleda aratin gorursunuz cok kullansli bisey kafam rahat etri birz daha olsa. Esim aldi nerden aldn diye sormak aklima gelmedi ama googleda nerde satildigida yazarCama nasıl kilit taktınız?
Nerden aldınız?
Halatlı olanı mı kullanıyor sunuz sizPvc kapi pencere kilidi diye googleda aratin gorursunuz cok kullansli bisey kafam rahat etri birz daha olsa. Esim aldi nerden aldn diye sormak aklima gelmedi ama googleda nerde satildigida yazar
Yok hayir benim kullandigm size attığım gorseldeki sadece kilitleme amacli tamamen kilitliyor yarim acma ozelligi yok sizin gosterdiginizi kullanmadim oyuzden kullanis acisini bilemiyorum ama sanirim ikisindede delmek gerekiyor ben yapisan biseye guvenmezdim :)Eki Görüntüle 2288517 Bunun gibi üstten açılıyor mu sizin kilitle
Ay çok sordum ama yanlış bişey alıp da boşuna deldirmim camları şimdi ya
Hakkınızı helal edin yordum sizi
bu kilit açılan cam ve kapılar icin idealmis begendim ama sürgülü balkon kapilari icin olmaz sanirimEki Görüntüle 2288516 bizimkiler bundan civiler ile monte ediliyor
Ben ön balkonun resmini atmistim tellemistik bir onceki mesajimda ama sizinkisi 26. Kat ve yasak Allah yardimciniz olsun diyorum çok zor oluyordur sizin icin.Eki Görüntüle 2288517 Bunun gibi üstten açılıyor mu sizin kilitle
Ay çok sordum ama yanlış bişey alıp da boşuna deldirmim camları şimdi ya
Hakkınızı helal edin yordum sizi
Sen hayırlısıyla bir doğur,biraz büyüsün,sonra iş ara,bul,sonra seni işe alsınlar da kaynananın balkonunu penceresini düşünHamileyim kızlar veee bu ara kafamı habire bir seye takiyorum oda bebegim.. kaynanama gittiğimde ilerde calisirsam bebegime bakacak evi 3.kat ve balkon dan korkuyorum ne kadar sahippp çıkarım desede olmaz yani ben gözümü ayırmam ama o nun camları balkonu hep acikkk Allah korusun balkona bebeği kucağına alıp çıkarsa kayinpeder kaynana yada gorumce ler sarkitsa Allah korusun 3.kat diye çok korkuyorum akıl verin kafamı bu düşünceden alamıyorum bide kaynanam diyoki çocuk burda kalır gitmez sizle falan ben rahat edemem aklım iyice bulandı 3.kat evleri giriş olsa neyse dsunmem aynı durumda olan vrmi
Tipik bir vesvese vakkasi seninkiHamileyim kızlar veee bu ara kafamı habire bir seye takiyorum oda bebegim.. kaynanama gittiğimde ilerde calisirsam bebegime bakacak evi 3.kat ve balkon dan korkuyorum ne kadar sahippp çıkarım desede olmaz yani ben gözümü ayırmam ama o nun camları balkonu hep acikkk Allah korusun balkona bebeği kucağına alıp çıkarsa kayinpeder kaynana yada gorumce ler sarkitsa Allah korusun 3.kat diye çok korkuyorum akıl verin kafamı bu düşünceden alamıyorum bide kaynanam diyoki çocuk burda kalır gitmez sizle falan ben rahat edemem aklım iyice bulandı 3.kat evleri giriş olsa neyse dsunmem aynı durumda olan vrmi
Ciddi misinnBenim gorumcem sarkitti bebegimi ta kaçıncı kattan hem de tabi ki de kızdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?