Cokkk korkuyorum hamileyim bu dusunceden kafami alamiyorum yardim

peki seyi dusundunuz mu ya universiteye giderken kotu arkadaslar edinirse onunda zamani cunku.allah askina dert etmek icin baska bisey bulun.hele bi dogsun hele bi siz baslayin sonra dusunursunuz

Bende böyle şeylere çok dikkat ederim, seni anlıyorum, hamilesin tabi, ekstra hormonlar coşmustur, imkanın varsa kendin bak en güzeli, kafan rahat olur.
Benim oğlum da çok hareketli, ben bu pencere balkon mevzu yüzünden, parmakliksiz evde hiç oturmadim.
Buyuyenler nasıl büyüyor diyecekler ama, bende diyorum ki Allah korusun, düşen yavrular da nasil düşüyor..

Sakin olun. Kendinizi hasta edersiniz böyle yaparak. İmkanınız varsa terapi alın. Kayınvalideniz de çocuk büyütmüş, önlem almayı biliyordur elbette. Aklınıza böyle şeyler geldiğinde karşı savlar üretin belki rahatlatır.

Hayırlısıyla doğar umarım bebek hareketlenince önlemler alırsınız zaten rahatlayın bunları düşünüp canınızı sıkmayın

Şimdiden bunu düşünüyorsanız hamileliğin sonuna doğru askerlik düğün falan telaşida sarar sizi...Eşinize acıdım hamilelik boyunca çekeceği var adamcağızın...
Sağlıcakla kucaginiza alırsınız inşallah...

Kv bu ara içimde korkular var bebeğin burda kalır falan deme çok garip hissediyorum de (Ben açık açık demiştim) annede ilk başlar bi kıskançlık olurmuş YAŞADIM.O korkuların bir ömür olacak hala gözüm dalar nedense ya şu olursa ya bu olursa kurar durarimHamileliğin vermiş olduğu hormonlarinda iş başında bu arada

şöyle düşünün, kaynananız da zamanında kocanıza baktı. doğurdu büyüttü
ilk çocuğunuz diye düşünüyorum, o yüzden şuna emin olun o sizden daha tecrübeli.
önce bir doğurun hele

Bebek kv de de kalamaz
Çok meraklıysa o da doğursun baksın
26. katta oturuyorum
Dış görüntüyü bozacak hiçbirşey yapılmıyor balkona camlara yasak
Onun için bakıcım ve sürekli yardımcım yok ben bakıyorum
Sakin ol

Sineklik koruma olmaz bi yüklenince düşen bir şey ona güvenilmesidaha büyük tehlike oluşturur.

Bu dusuncelerle çocuğum 4 yasina geldi kendim baktm o ayri ama ne cam ne pencere ne kapi acmadm storlarim hep kapalidi balkonm hep kilitli. Camlara kilit taktik sonra benden once uyanrda acmasn diye rabbim herkesin evladini korusun ama zor gercekten bu dusuncelerle yasamak seni anliyorum

Cama nasıl kilit taktınız?
Nerden aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…