- 25 Haziran 2016
- 7.593
- 13.587
- 248
- Konu Sahibi Karadenizliyasmin
-
Sakin olun. Kendinizi hasta edersiniz böyle yaparak. İmkanınız varsa terapi alın. Kayınvalideniz de çocuk büyütmüş, önlem almayı biliyordur elbette. Aklınıza böyle şeyler geldiğinde karşı savlar üretin belki rahatlatır.Hamileyim kızlar veee bu ara kafamı habire bir seye takiyorum oda bebegim.. kaynanama gittiğimde ilerde calisirsam bebegime bakacak evi 3.kat ve balkon dan korkuyorum ne kadar sahippp çıkarım desede olmaz yani ben gözümü ayırmam ama o nun camları balkonu hep acikkk Allah korusun balkona bebeği kucağına alıp çıkarsa kayinpeder kaynana yada gorumce ler sarkitsa Allah korusun 3.kat diye çok korkuyorum akıl verin kafamı bu düşünceden alamıyorum bide kaynanam diyoki çocuk burda kalır gitmez sizle falan ben rahat edemem aklım iyice bulandı 3.kat evleri giriş olsa neyse dsunmem aynı durumda olan vrmi
Sesli güldümYani bu hakkaten doğmamış bebeğe don biçmek olmuş
Benim gorumcem sarkitti bebegimi ta kaçıncı kattan hem de tabi ki de kızdimHihi hepimizin evi mustakil zaten.. kimsenin camı balkonu yok.
Gorumcende deli ya bebegini assagi sarkitcak
Kv bu ara içimde korkular var bebeğin burda kalır falan deme çok garip hissediyorum de (Ben açık açık demiştim) annede ilk başlar bi kıskançlık olurmuş YAŞADIM.O korkuların bir ömür olacak hala gözüm dalar nedense ya şu olursa ya bu olursa kurar durarimHamileyim kızlar veee bu ara kafamı habire bir seye takiyorum oda bebegim.. kaynanama gittiğimde ilerde calisirsam bebegime bakacak evi 3.kat ve balkon dan korkuyorum ne kadar sahippp çıkarım desede olmaz yani ben gözümü ayırmam ama o nun camları balkonu hep acikkk Allah korusun balkona bebeği kucağına alıp çıkarsa kayinpeder kaynana yada gorumce ler sarkitsa Allah korusun 3.kat diye çok korkuyorum akıl verin kafamı bu düşünceden alamıyorum bide kaynanam diyoki çocuk burda kalır gitmez sizle falan ben rahat edemem aklım iyice bulandı 3.kat evleri giriş olsa neyse dsunmem aynı durumda olan vrmi
Sineklik koruma olmaz bi yüklenince düşen bir şey ona güvenilmesidaha büyük tehlike oluşturur.Camlara sineklik, balkon kapisina da acilip kapanabilen sineklik kapi yaptirabilir. B
Ya da direk balkon için kuş fileleri var şu sekilde...
Kedili evler icin de ideal.
İnternetten buldugum soyle bir fotografini koyayim. Fiyatlari da uygun bence.
Eki Görüntüle 2288336
Bu dusuncelerle çocuğum 4 yasina geldi kendim baktm o ayri ama ne cam ne pencere ne kapi acmadm storlarim hep kapalidi balkonm hep kilitli. Camlara kilit taktik sonra benden once uyanrda acmasn diye rabbim herkesin evladini korusun ama zor gercekten bu dusuncelerle yasamak seni anliyorumHamileyim kızlar veee bu ara kafamı habire bir seye takiyorum oda bebegim.. kaynanama gittiğimde ilerde calisirsam bebegime bakacak evi 3.kat ve balkon dan korkuyorum ne kadar sahippp çıkarım desede olmaz yani ben gözümü ayırmam ama o nun camları balkonu hep acikkk Allah korusun balkona bebeği kucağına alıp çıkarsa kayinpeder kaynana yada gorumce ler sarkitsa Allah korusun 3.kat diye çok korkuyorum akıl verin kafamı bu düşünceden alamıyorum bide kaynanam diyoki çocuk burda kalır gitmez sizle falan ben rahat edemem aklım iyice bulandı 3.kat evleri giriş olsa neyse dsunmem aynı durumda olan vrmi
Cama nasıl kilit taktınız?Bu dusuncelerle çocuğum 4 yasina geldi kendim baktm o ayri ama ne cam ne pencere ne kapi acmadm storlarim hep kapalidi balkonm hep kilitli. Camlara kilit taktik sonra benden once uyanrda acmasn diye rabbim herkesin evladini korusun ama zor gercekten bu dusuncelerle yasamak seni anliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?