- 17 Aralık 2015
- 27.119
- 49.576
- 598
- Konu Sahibi Karadenizliyasmin
-
Hamileler direkt anlayabiliyo yalniz cunku resmen dusunce sistemimiz bile degisiyoMerhaba, ben anlıyorum sizi, hamileliğin de verdiği psikoloji ile insanın aklına çok ilerisi de en kötü senaryolar da geliyor arada, ama Allah’a sığının, sağlıkla kucağınıza alın inşallah, ondan sonrasını içinize nasıl sinerse öyle ayarlarsınız zaten, istemezseniz çalışmaya dönmeyi ertelemeyi düşünürsünüz, müsait olursa sizin anneniz gelip sizin evinizde bakar ya da kayınvalide size gelip gider belki, sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim bebeğinizi
Bende hamileyken asla çocugum dogunca balkona çıkarmam kimsenin çıkarmasına izin wermem diyordum aklım sürekli oradaydı kafamda ya düşerse diye kuruyordum. Ama dogumdan sonra geçti o korkular çok şükür bebegim 11 aylık we hep balkondayız ewim 5.kattaHamileyim kızlar veee bu ara kafamı habire bir seye takiyorum oda bebegim.. kaynanama gittiğimde ilerde calisirsam bebegime bakacak evi 3.kat ve balkon dan korkuyorum ne kadar sahippp çıkarım desede olmaz yani ben gözümü ayırmam ama o nun camları balkonu hep acikkk Allah korusun balkona bebeği kucağına alıp çıkarsa kayinpeder kaynana yada gorumce ler sarkitsa Allah korusun 3.kat diye çok korkuyorum akıl verin kafamı bu düşünceden alamıyorum bide kaynanam diyoki çocuk burda kalır gitmez sizle falan ben rahat edemem aklım iyice bulandı 3.kat evleri giriş olsa neyse dsunmem aynı durumda olan vrmi
Ben endisenizi anliyorum. Ben 6. Katta oturuyorum, pencerelerim cok alcak, buyuk biri bile basi donse dusebilir o derece. Benim zaten yukseklik korkum var. Eve gelen ilk yardimci camlari silerken kadinin ayagina yapistim, dusecek korkusundan. Biraz biraz alistim ama cocugunuz olacak bizim de yakinda. Esimin bir arkadasinin 3 yasindaki cocugu sinekligi iterek asagi dusup olmus malesef. Esimin de korkusu var. Tum evi guvenlik altina almak icin plan yapmaya basladik bile. Ama sunu da biliyoruz bir sey olacaksa baskasinin evinde de olabilir. Yine de onlemimizi alip gerisini dusunmemek gerekiyor sanirim. Malesef her seyi kontrol edemiyoruz.
3.kat meselesi biraz kuruntu çok dert ediyosan verir paranı baktırırsın çocuğuna evde kaynana derdi de çekmezsin...diyceğim asıl mesele ise bi akrabamız çalıştığı için çocuğuna annesi bakıyodu. Aynısını annesi de dedi akşam götürdüğünüze değmez sabah geri getirceksiniz bari burda kalsın dedi ve çocuk 3 yaşına gircek annanesine anne diyor kendi evini bilmiyor anasını babasını el gibi görüyor hiç bi şekilde sağlıklı bi bağlanma gerçekleştiremedi yani. Kadın kendi rahatını düşündü çocuğunu bıraktı anasına, anasının desen kocası ölünce çocuk ona can simidi oldu şimdi isteseler bile vermez o derece. Sakın ha çocuğunu bırakma orda yoksa öyle gider önünü alamazsın. Sen de çalışcaksan eşin de çalışıyosur neden 500-600 lira ya sa 1000 lira daha az paraya tamah edip evinizde güzel güzel başka birine baktırmıyosunuz? Hep kaynanaya veriliyo çocuklar sonra vercek eline telefonu tableti atcak başından samıt gibi nesiller yetişcek. Kesinlikle bakıcıya verin derim ben.Hamileyim kızlar veee bu ara kafamı habire bir seye takiyorum oda bebegim.. kaynanama gittiğimde ilerde calisirsam bebegime bakacak evi 3.kat ve balkon dan korkuyorum ne kadar sahippp çıkarım desede olmaz yani ben gözümü ayırmam ama o nun camları balkonu hep acikkk Allah korusun balkona bebeği kucağına alıp çıkarsa kayinpeder kaynana yada gorumce ler sarkitsa Allah korusun 3.kat diye çok korkuyorum akıl verin kafamı bu düşünceden alamıyorum bide kaynanam diyoki çocuk burda kalır gitmez sizle falan ben rahat edemem aklım iyice bulandı 3.kat evleri giriş olsa neyse dsunmem aynı durumda olan vrmi
Keşke önce tedavi olsaydınız.Hamileyim kızlar veee bu ara kafamı habire bir seye takiyorum oda bebegim.. kaynanama gittiğimde ilerde calisirsam bebegime bakacak evi 3.kat ve balkon dan korkuyorum ne kadar sahippp çıkarım desede olmaz yani ben gözümü ayırmam ama o nun camları balkonu hep acikkk Allah korusun balkona bebeği kucağına alıp çıkarsa kayinpeder kaynana yada gorumce ler sarkitsa Allah korusun 3.kat diye çok korkuyorum akıl verin kafamı bu düşünceden alamıyorum bide kaynanam diyoki çocuk burda kalır gitmez sizle falan ben rahat edemem aklım iyice bulandı 3.kat evleri giriş olsa neyse dsunmem aynı durumda olan vrmi
Çocuk doğsun, uykusuz geceler başlasın bak nasıl şekil değiştiriyor kafana taktığın şeyler :)Hamileyim kızlar veee bu ara kafamı habire bir seye takiyorum oda bebegim.. kaynanama gittiğimde ilerde calisirsam bebegime bakacak evi 3.kat ve balkon dan korkuyorum ne kadar sahippp çıkarım desede olmaz yani ben gözümü ayırmam ama o nun camları balkonu hep acikkk Allah korusun balkona bebeği kucağına alıp çıkarsa kayinpeder kaynana yada gorumce ler sarkitsa Allah korusun 3.kat diye çok korkuyorum akıl verin kafamı bu düşünceden alamıyorum bide kaynanam diyoki çocuk burda kalır gitmez sizle falan ben rahat edemem aklım iyice bulandı 3.kat evleri giriş olsa neyse dsunmem aynı durumda olan vrmi
Bu kadar evham saglikli mi??? Once bunu sorun kendinize..Hamileyim kızlar veee bu ara kafamı habire bir seye takiyorum oda bebegim.. kaynanama gittiğimde ilerde calisirsam bebegime bakacak evi 3.kat ve balkon dan korkuyorum ne kadar sahippp çıkarım desede olmaz yani ben gözümü ayırmam ama o nun camları balkonu hep acikkk Allah korusun balkona bebeği kucağına alıp çıkarsa kayinpeder kaynana yada gorumce ler sarkitsa Allah korusun 3.kat diye çok korkuyorum akıl verin kafamı bu düşünceden alamıyorum bide kaynanam diyoki çocuk burda kalır gitmez sizle falan ben rahat edemem aklım iyice bulandı 3.kat evleri giriş olsa neyse dsunmem aynı durumda olan vrmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?