boyle biseyi asla dillendirmemSen takarsan hele bir de söylersen anında yüzüne vurur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boyle biseyi asla dillendirmemSen takarsan hele bir de söylersen anında yüzüne vurur.
cok tsklr moral olduErkekler de de kadınlar da da bu çok normal ve olağan birşey..
Belki nisanlinda da vardır aynı problem
Hiç üzülme erkekler için hiç önemi yok...
Emin ol ..
Onların derdi başka![]()
Farketmez bile büyük ihtimal, çünkü herkesin o bölgesi farklı görünüyor sonuçta. Kimisininki ten rengiyle aynı, kimisininki biraz açık kimisininki biraz koyu... Ayrıca emin ol onun o bölgeyle ilgili olan endişeleri seninkinden daha büyüktürkendime özgüvenm elbette var ama estetik acidan bakinca takiyorum
özelden yazarmisin canimBir sorun olmaz ama çok rahatsızsan beyazlatıcı krem alabilirsin.Marka vericem ama yasak mı bilmiyorum.Hoş ben kullanmadım krem işe yarıyor mu onu da bilmiyorum denersin.
haklisin canm daha önce gördüm sorun yapanini bu yüzden koplex gelistiKuzum sen caresine bak bu isin bazi dogal seyler var limonlu tarifler vs sabah aksam uygula zira belli olmsz her insan bir degil
bunu takan erkek gördüm daha önce malesef kendililgnden dert edinmedimHiç böyle bi şeyin dert edileceği aklıma gelmezdi, bence çok abartıyorsunuz.
aynen bizi kendimize küstürenlerde onlarabartıyosun. önce onlar kokmuş pipilerine baksınlar.
Ben başlıktaki sorunuza cevap verdim, öyleyse soru sormayın.bunu takan erkek gördüm daha önce malesef kendililgnden dert edinmedim