- 3 Ağustos 2018
- 92
- -1
- 6
- 31
- Konu Sahibi Kirlangiic_cigligii
-
covıdın sucu yok en buyuk vırus esınızEşimle ikimiz de öğretmeniz. Uzaktan eğitim uzatıldığı için 1 ay evde kalmamız gerekiyor. Bu durumdan öğretmenler çok memnun sanan varsa yanlış düşünüyor. Eşim bana ailemin yanına gidicem ben bekarken öyle alıştım tatillerde gitmeye dedi. Sen de uçağa bin annenin yanına git dedi. Arabayla gitmeye maddi durumumuz elverişli değil. Buradan git gel 2 kere 4 bine yakın para yapiyor.
Eşim benim sağlığımı düşünmüyor. Orada da evde oturacak burada da ve bunun bir tatil değil mecburiyet olduğunu görmüyor. Evli olduğunu artık eşiyle kalması gerektiğini görmüyor.
Araba borcu ödüyorum ben o borcu ödemek istemiyorum çocuğumuz olmasını erteledik bu araba yüzünden. Arabayı sat diyorum ben o arabayla memlekete gidicem diyor. Tek derdi ailesi. Gidicem dedi ve evden çıktığı an arabam çalındı diye şikayet edeceğim beni terk eden adamla da evli kalmayacağım. Beni gitmeye zorladı ve hırpaladı ayrıca.
Ya inanin o kadar uzuldum ki mesajiniza.. sizin icin ayri uzuldum boyle bir insanla ömür gecirmeye niyet etmissiniz. Toplum icin ayri uzuldum. Insanlara bunun bir tatil olmadigini, evden cikmanin, yola cikmanin, hatta pislik yuvasi ucakla seyahet etmenin, aile yanina gitmenin onlara virus bulastirmak pahasina.. dogru olmadigini anlatmaya calisiyoruz.. ki bu adam egitimci, ogretmen.. bilinc sifir.Eşimle ikimiz de öğretmeniz. Uzaktan eğitim uzatıldığı için 1 ay evde kalmamız gerekiyor. Bu durumdan öğretmenler çok memnun sanan varsa yanlış düşünüyor. Eşim bana ailemin yanına gidicem ben bekarken öyle alıştım tatillerde gitmeye dedi. Sen de uçağa bin annenin yanına git dedi. Arabayla gitmeye maddi durumumuz elverişli değil. Buradan git gel 2 kere 4 bine yakın para yapiyor.
Eşim benim sağlığımı düşünmüyor. Orada da evde oturacak burada da ve bunun bir tatil değil mecburiyet olduğunu görmüyor. Evli olduğunu artık eşiyle kalması gerektiğini görmüyor.
Araba borcu ödüyorum ben o borcu ödemek istemiyorum çocuğumuz olmasını erteledik bu araba yüzünden. Arabayı sat diyorum ben o arabayla memlekete gidicem diyor. Tek derdi ailesi. Gidicem dedi ve evden çıktığı an arabam çalındı diye şikayet edeceğim beni terk eden adamla da evli kalmayacağım. Beni gitmeye zorladı ve hırpaladı ayrıca.
Siz hangi ülkede yasiyorsunuz? Fabrikalar tika basa dolu tam gaz calisiyorlar. Binlerce isci ayni yemekhanede yemek yiyip, sayisi bir elin parmaklari kadar olan tuvaletleri kullaniyorlar. Kimse de evinde oturamiyor. Herkes ekmek kazanmak icin cikmak zorunda.Öğretmenlik mesleği ile ne alakası var yaşadığınız sorunun.
Fakribalar kapalı hanımefendi insanlar evlerinde.
O zaman fabrikada işci kocası bı hanımda konu açarken yazsın iş i eşleri çok memnun sanan varsa varsa yanılıyor diye.
Sorun eşiniz adam değil adamliktan 1 Gr bile nasibini almamış.
Böyle bi sorumsuzluk, erkek müsvetteliği, aşağılık bı durum olur mu???
Esini evde bırak git ailenin yanına.
Siz bu adamdan en kısa sürede bebeğiniz olmadan ayrılın.
Bu tarz erkekler kadınlara maddi olarak sırtını dayamak için evleniyor.
Hayırdır şampiyon ne oldu!!! yorumumu yazarken sana mı sorucam.Siz hangi ülkede yasiyorsunuz? Fabrikalar tika basa dolu tam gaz calisiyorlar. Binlerce isci ayni yemekhanede yemek yiyip, sayisi bir elin parmaklari kadar olan tuvaletleri kullaniyorlar. Kimse de evinde oturamiyor. Herkes ekmek kazanmak icin cikmak zorunda.
etrafinizda bir iki fabrika inisiyatif kullanip kapattiysa, bir iki arkadasiniz evde kalabildiyse turkiye geneli boyle sanmayin.
haberiniz yok herhalde insanlar gunlerdir sokaga cikma yasagi talep ediyor.
hangi kapitalist sistem uyesi hukumet yasaklamadan kendi istegiyle fabrikayi kapatir? Hepsi para kazanma derdinde suan.
konu sahibinin ogretmen oldugunu belirtmesi gayet yerinde. belli ki yaz tatilinde de ayni seyi yasatiyor kadina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?