Covid-19 Nedeniyle Ayrılıyoruz

ben eski konularinizi hatirliyorum, eve 10000 girerken gecinemiyoruz dediniz diye baya bir tepki almistiniz ama aslinda 7000 lira krediniz vardi ve cogu da esinizin ise servisle gidiyorken aldigi luks arabanin kredisiydi ve siz bu durumdan asiri bunalmaniza ragmen esinize durumu acamiyordunuz zaten satmaya niyeti yokmus sanirim. Ayrilin ayrilmayin diyemem ama insallah hakkinizi alirsiniz gercekten ben sizi hakli buldum.
Yeni konu açtım

İkinizin de evde kalması daha güvenli. Maddi zarardan çok daha önemli bir tehlike var; anne ve babalarınızı riske atıyorsunuz. Allah korusun ya yolda size bulaşan virüs ailenize bulaşırsa...

Ne diye evleniyor bu adamlar anlamıyorum. Madem ailenden ayrı kalamıyorsun evlenme. Neden elin kızına bela oluyorsun??

Öğretmen bir de aydın kişi olacak. Salgını tatil bilmiş gidip anne babasını riske atacak. Sizi de uçakla gönderip hem sizi hem ailenizi ayrıca riske sokacak. Üstüne bir de konuşarak çözemeyip hırpalamış yazık ya.

Heyy Allah'ım ya.. Okuduğunuzu iyi anlayın bence.. Ben ülkeye mi laf yaptm ? Hangi ülke bu Türkiye'de böyle değil dedim ben.. Bu "Türkiye tüüü kaka.ay ne biçim ülke özel sektöre bile izin vermiyorlaaarrrrr" demek değil.. Sizin eşiniz izinli bizim eşimiz çalışıyor.. Etrafımda özel sektörde çalışan herkes çalışıyor vee herkes diken üzerinde.. Patronlarına lafım zaten.. Birde ohali.dört gözle beklediğimiz için çıkartmayanlara.. Anladınız umarım..
Sen anla önce yazdığını benim için o kısımda çok önemli, sonra ben anlarım.
O zaman ülke ismi geçirme sektörü eleştir olur mu????

Back
X