Arkadaşlar babam memlekete düğüne gitti ve maalesef pozitif vaka oldu. şu an hastane de ve gidebileceği hiç kimse yok.Hastaneden çıkarıp karantinaya devam edecekler ama kimse yok. Özel izinle büyük araba ile alıp evine getirebilme şansımız olur mu ? İzin verilir mi başına gelen var mı böyle birşey
Hala akillanmadik, hala dugune gidiyoruz. Ne diyeyim bilemiyorum. (Kayinpederim de dugunde korona kapanlardan.)
Büyük arabadan kastiniz ne bilmiyorum ama toplu tasima kullanamaz. Hes kodu gerekli. Ki kullanmasin da zaten.
Kendi imkanlarınız ile getireceksiniz onu bilemiyorum.
Bu arada gecmis olsun.
çok söyledik gitme diye tek amca olunca mecburen gitmek zorunda kaldı babaları da yok çünkü. tabi ki özel araç ile kendimiz getireceğizz toplu taşıma asla olmaz.Hala akillanmadik, hala dugune gidiyoruz. Ne diyeyim bilemiyorum. (Kayinpederim de dugunde korona kapanlardan.)
Büyük arabadan kastiniz ne bilmiyorum ama toplu tasima kullanamaz. Hes kodu gerekli. Ki kullanmasin da zaten.
Kendi imkanlarınız ile getireceksiniz onu bilemiyorum.
Bu arada gecmis olsun.
evet o sebeple izin var alınabiliyor mu diye araştırma içerisindeyimama otomobilleri de çevirip kontrol edip ceza yazıyorlar karantinada olması gerekirken arabada diye
186 ya bi danışın isterseniz ama getirirken size de bulaşırsa ne olacak????karantina yurdu falan yok mu cevrede orda kalsaArkadaşlar babam memlekete düğüne gitti ve maalesef pozitif vaka oldu. şu an hastane de ve gidebileceği hiç kimse yok.Hastaneden çıkarıp karantinaya devam edecekler ama kimse yok. Özel izinle büyük araba ile alıp evine getirebilme şansımız olur mu ? İzin verilir mi başına gelen var mı böyle birşey
o sebeple büyük araba ile almayı düşünüyoruz arkası geniş temas olmadan minibüs şeklinde şöför bölümü ayrı186 ya bi danışın isterseniz ama getirirken size de bulaşırsa ne olacak????karantina yurdu falan yok mu cevrede orda kalsa
ama otomobilleri de çevirip kontrol edip ceza yazıyorlar karantinada olması gerekirken arabada diye
Anladım ama karantina sürecinde yolculuk yasak özel izin olur mu bilemem bence gerekli yerleri arayıp bilgi alın. Öyle yada böyle bir risk belki mola verceksiniz tuvalet ihtiyacını karşılayacak v.s bana insanları riske atmak oluyor bu o yüzden özel izin falan da çıkmayabiliro sebeple büyük araba ile almayı düşünüyoruz arkası geniş temas olmadan minibüs şeklinde şöför bölümü ayrı
hayır hayır biz zaten çok dikkat eden insanlarız başta bu kul hakkı zaten mola vermek tuvalete gitmek vesaire. Sadece eve getirelim yeterli kimse ile temas mola herhangi bir ihtiyaç olmayacak. tek isteğimiz eve gelebilmesiAnladım ama karantina sürecinde yolculuk yasak özel izin olur mu bilemem bence gerekli yerleri arayıp bilgi alın. Öyle yada böyle bir risk belki mola verceksiniz tuvalet ihtiyacını karşılayacak v.s bana insanları riske atmak oluyor bu o yüzden özel izin falan da çıkmayabilir
Geçmiş olsun canım buradan soracağına sağlık bakanlığını ara onlar sana gerekli açıklamayı yapar burada ne desek yalan olurevet o sebeple izin var alınabiliyor mu diye araştırma içerisindeyim
BU şehirde bakacak kimsem yok desin ambulansla götürüyorlar, benim dayımın oğlunun başına geldi ambulansla evine götürdülerArkadaşlar babam memlekete düğüne gitti ve maalesef pozitif vaka oldu. şu an hastane de ve gidebileceği hiç kimse yok.Hastaneden çıkarıp karantinaya devam edecekler ama kimse yok. Özel izinle büyük araba ile alıp evine getirebilme şansımız olur mu ? İzin verilir mi başına gelen var mı böyle birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?