Covid ilacı ve kalp krizi riski

Arkadaşım Ankarada geçen ay eşi pozitifti eşine ilaç getiren ekip arkadaşıma da vermiş kesin pozitifsin diye ama arkadaşım negatif çıktı. Ama yine de içti ilacı kesin sonradan olmuşumdur diye. Ama bize pozitif olmadan verilmedi ilaç. Her ilde farklı demek ki ya da artık böyle yapılıyor olabilir

Böyle bir imkanım yok ama her gün aramaya çalışıyorum. Bazen diyorum ki keşke ilaç almadan kendi kendine iyileşseydi
Ben yurt disinda yasiyorum. Covid oldum ama hic bir ilac verilmedi
Bizle ayni zamanda annem ve kardeslerim turkiyeye gitmislerdi orada oldular ve ilac kullandilar, annemin bisuru kronik rahatsizligi var. Covid oldugunda hic bir belirtisi yoktu ilac kullanmasi nekadar dogru bilmiyorum
Bu ilac kullanma konusunda turkiyemi dogru yolda yoksa yasadigim ulkemi bilmiyorum
Bende merak icerisindeyim aslinda

Öncelikle Allah şifa versin. Eğer oğlunuz 18 yaşından küçükse de vermiyorlar ilaçları. Ağır ilaçlar olduğu için... Yine aynı kapıya çıkıyor işte.

Kan pıhtılaşmasına yol açtığı için kalp krizi geçiriliyor aslında. Babanızın kan degerlerine baktırın o zaman. INR değerlerini isteyebilirsiniz. Kanı pıhtılaştıysa orda görünür.

Kan pıhtılaşmasına yol açtığı için kalp krizi geçiriliyor aslında. Babanızın kan degerlerine baktırın o zaman. INR değerlerini isteyebilirsiniz. Kanı pıhtılaştıysa orda görünür.
Ilaç mı yol açıyor hastalık mi

Hastaligim yeni bitti. Ilaclari kullandim. 8 ve 9. Gun kalp krizi gecirecegimi düşündüm. Kalbimde hala bir sey var. Ama ilaclardan oldugunu dusunmuyorum virusu kani pihtilastirmasindan bence. Kimse kafasina gore isler yapmasın lutfen. Dun ikbal gurpinarin canlo yayini vardi. Izledim halime sukrettim hafif atlatmisiz. Buna ragmen acaba hala bir anda hik diye gider miyim diye de dusunuyorum. Herkes umarim hafif atlatir

Bir şey var derken ağrı gibi mi? Ilaçları kullanırken siz de ilaçların sizi sersemlesttigini falan düşündünüz mü?

Bir şey var derken ağrı gibi mi? Ilaçları kullanırken siz de ilaçların sizi sersemlesttigini falan düşündünüz mü?
Evet agri gibi. Ilaclar elbette sersemlestiriyor. Kolay mi kac tane yutuyorsun. Unutkanlik yapti sanki bende. Kelimeleri bile zor hatirliyorum bazen. Ama ben bunlarin ilaclardan degil virusten kaynakli oldugunu dusunuyorum. Unutunca da virus zeka geriligi yapiyormus diyip konuyu kapiyorum:)

Anladim çok geçmiş olsun

Bazıları ilacı kullanınca hasta oluyor , bazıları ilacı kullanmazsa daha tehlikeli oluyor.

Babanız şu an için iyiyse demek ki babanıza yaramış , bu yönden düşünün.

Çok geçmiş olsun.

Bazıları ilacı kullanınca hasta oluyor , bazıları ilacı kullanmazsa daha tehlikeli oluyor.

Babanız şu an için iyiyse demek ki babanıza yaramış , bu yönden düşünün.

Çok geçmiş olsun.
Sağ olun teşekkür ederim

Ben mayıs ayında covid oldum.Sigarada içiyorum.İlaçları kullandım. Atlattım bir sorunum yok kalp vs ile alakalı.Çevremde de birçok kişi oldu,bu şekilde atlattı.
Merhaba esim korona oldu bebegimiz var ve korkuyorum 10 gun oldu esimin oksurugu gecmedi konusurken zorlaniyor hep oksuruyor sizde nasip oldu ne yaptiniz

Gecmis olsun . Bebim esiminde 10 gun oldu oksurugu bitmedi iyiyken daha kotu oldu sanki konusurken oksuruk tutuyor onu . Surekli usuyor sizde de oldumu neler yaptiniz bir de bebegim var benim cok mutsuzum

Gecmis olsun . Bebim esiminde 10 gun oldu oksurugu bitmedi iyiyken daha kotu oldu sanki konusurken oksuruk tutuyor onu . Surekli usuyor sizde de oldumu neler yaptiniz bir de bebegim var benim cok mutsuzum
Size de gecmis olsun. Abimler de oldu. Hepimizde hala biraz etkiler var. Ozellikle kalpte. Yengem emzirdigi icin ilac kullanamamisti. O da hala öksürüyor. Korkmayin zamanla vucut kendini toparlayacak insallah. Oksuruk hatta yorgunluk hissi aylarca gecmeyen hastalar kaydedilmis. Cok normal o nedenle. Kendim icin temiz havada bol bol yuruyus yapmayi dusunuyorum kendimi cok da yormadan. Dun yaptim epey iyi geldi.

Allahım herkese sifa versin ne kadar zor . Bende emziriyorum . Benimde boğazlarim kotu oksuruyorum . Bende var mi bilmiyorum ama esimin durumu beni korkuttu yarın tekrar gidecek duzelme oldumu diye . Nefes almakta zorlaniyorum diyor . Insallah gecer . Aglayasim geliyor ben hamile kaldigim gunden beri korona var . Hem karantinadaydim ama esim hasta olunca daha kotu hiseettim kendimi bebekle tek basima evin bir odasinda .

Allah yardımcınız olsun, inşallah eşiniz bir an önce hastalığı atlatır.
Eşiniz ilaç kullanmış mıydı?

Herkes ayni surecten geciyor emin olun. Allah beterincen korusun, bugunumuze şükür. Kalbinizi ferah tutun. Bakin dusuk riski olan hamile tanidiklarim korona oldu. Atlattilar. Gercekten sabretmek lazim. Bu günler imtihan gunleri malesef

Allah yardımcınız olsun, inşallah eşiniz bir an önce hastalığı atlatır.
Eşiniz ilaç kullanmış mıydı?
Evet kullandi . Ama emin degilim bana net bisey söylemedi . Bi ara kullanmicam demisti

Herkes ayni surecten geciyor emin olun. Allah beterincen korusun, bugunumuze şükür. Kalbinizi ferah tutun. Bakin dusuk riski olan hamile tanidiklarim korona oldu. Atlattilar. Gercekten sabretmek lazim. Bu günler imtihan gunleri malesef
Insallah . Amin daha kötülerinden korusun Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…