Covid oldum peki eşim ne yaptı?

Bacım sen bunu nerden buldun ya. Allah bildiğin senin başına bunu dert diye vermiş. Konuşması davranışları üslubu çok kötü. İnsan düşmanına yapmaz bunun yaptığını.

Geldi geldi şuan oda karantinada test yaptırmaya gitmiş belirtisi yok diye yapmamışlar

Bu türdeki adamları çok arıyor musun? gerçekten merak ediyorum.
Daha evrimini tamamlamamış adamları koca yapınca böyle oluyor.
Adam eş olarak değil hizmetçi olarak görüyor sizi. Eş dediğin yanında olur insanın.

Aslında kolayı var evde bir şekilde ona da bulastirin. Karantina da iyice bezdirir sizi belki akliniz başınıza gelir de tekmeyi basmak suretiyle kurtulursunuz

yüzüne gözüne öksürürdüm ben olsam.al sana korona gel horona diye.
o zaman konuşamaz belki şoka uğrarda.
sendende uzak durur kafan rahat eder en azından.

bunu hep diyorum İnanın senin kölen değilim hizmetçiyle evlenmedin sen diyorum bana babamı örnek gösteriyor annem babama böyle çemkiriyormuymuş yap dediğini bi tapmasın Mış işine geleni örnek alıyor kendine

Eşinizi ihbar edın 3200 TL cezaalsın

Nasil bulasti cok korkar oldum iyice bukadar kolay bulasiyor demek
Onu da yaptım biliyormusunuz sürmedim elimi hiç inleye yemek yapmadım oda çözüm olmadı daha çok üstüme geldi yapacaksın diye

Eş olmamış evet böyle eş olmaz zaten hala gelmiş bana diyor ki sana sinirliyim hayır ne yaptım sana dünyaya virüsü ben mi saldım banada başkasından belki senden geçti tabi bi iyil
Çok sağolun. Evet eş olamadı olamayacak değişmeyecek çok uğraştım değişmesi için ama her defasında ben daha suçlu oldum normal insan olsa üzülür bi canını sıkma der bu bana bağırıp çağırıyor sanırım çektim bu adamı babamın kopyası çünkü

Geçmiş olsun, Allah şifa versin.
Evliliğe devam edeceksiniz muhtemelen, belki de aile desteğiniz yok.
Allah eşinize merhamet versin, ne denir ki başka.

Bacım sen bunu nerden buldun ya. Allah bildiğin senin başına bunu dert diye vermiş. Konuşması davranışları üslubu çok kötü. İnsan düşmanına yapmaz bunun yaptığını.
Bende bilmiyorum nerden buldum oysaki doğru insanı bulmak için geç evlendim. sanırım çektim kader motifi babam gibi birini buldum

Siz bu adamdan dayak yiyorsunuz, son konumuzda bosanicam demişsiniz neden boşanmadiniz?
Ailem arkamda olmadı babam zaten malum düzelir düzelir derken bir gün iyi beş gün kötü birde bana çemkiriyor ona göre suçlu benim kendisi bağırsa sorun olmuyor ben bağırınca kocaya saygısızlık yapıyorum Allah sonumu hayır etsin benimkisi sadece oldurmaya çalışmak peki oluyor mu hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…