Çıktı tatbiki onda hiç bir belirti yok belki taşıyıcısın sen bulaştırdın bana diyorum bende bilet yok senin suçun diyor
Geldi geldi şuan oda karantinada test yaptırmaya gitmiş belirtisi yok diye yapmamışlartest yaptırmadığı sürece bunu kanıtlaması mümkün değil. belirti göstermiyor diye negatif olduğunu sanmasın. ayrıca size mesaj geldikten sonra sağlık müdürlüğünden gelip sizi karantinaya almaları, kontrol etmeleri gerekirdi. ne münasebet çıkıp geziyor
Bu türdeki adamları çok arıyor musun? gerçekten merak ediyorum.Merhaba hanımlar bir kaç gündür baş ağrısı halsizlik vardı üzerimde kemiklerim ağrıyordu eşime dedim ben kendimi iyi hissetmiyorum test yaptıralım hah birde onu çıkartma şimdi başıma ağzını hayır aç bi hayır konuşmuyorsun bi ton laf etti dün akşam yine kendimi kötü hissettim iyi bari gidelimde yaptır şu zıkkımı dedi gittik sen git yaptır ben hastaneye girmem bana da bulaşır dedi ne biçim bi insansın kendini düşünüyorsun dedim tartıştık neyse gittim verdim testi sabah mesaj geldi pozitifim
Ben pozitifim der demez açtı ağzını yumdu gözünü orda burda geziyormuşum sürtüyormuşum kapmışım virüsü oysaki market dışında hiç biryere gitmedim dikkat de ediyorum nerden nasıl kaptım inanın bende bilmiyorum.Akılsız fikirsiz bi virüsün eksikti başıma şimdi iyice hasta moduna sokar kendini İki üç gündür halsizim tabağını bile toplamadı masadan dün akşam bide gelmiş topla şu mutfağı bıktım senin dağınıklığından diyor hastayım zaten halim yok insan olan bunu yapmaz azıcık vicdanlı ol hiç mi merhamet yok sende dedim bilerek hasta numarası yapıyormuşum o iş yapsın diye Allahım çıldırıcam artık ya bi insan karısı için endişelenmez mi üzülmez mi adamda bi gram üzülme yok çekti kapıyı çıktı evden
bunu hep diyorum İnanın senin kölen değilim hizmetçiyle evlenmedin sen diyorum bana babamı örnek gösteriyor annem babama böyle çemkiriyormuymuş yap dediğini bi tapmasın Mış işine geleni örnek alıyor kendineSen buna koca demissin de bu bildigin yaratik yani. Bakin hayvan demiyorum zira hayvanlarin bile karakteri var. Bu nasil bir uslup ya oncelikle, sanki kendine köle almis da oyle konusuyor. Bu hastalikla ilgili bi durum degil bence bu sekilde yasamaya devam ederek kendinize kotuluk etmeyin ya
Eşinizi ihbar edın 3200 TL cezaalsınMerhaba hanımlar bir kaç gündür baş ağrısı halsizlik vardı üzerimde kemiklerim ağrıyordu eşime dedim ben kendimi iyi hissetmiyorum test yaptıralım hah birde onu çıkartma şimdi başıma ağzını hayır aç bi hayır konuşmuyorsun bi ton laf etti dün akşam yine kendimi kötü hissettim iyi bari gidelimde yaptır şu zıkkımı dedi gittik sen git yaptır ben hastaneye girmem bana da bulaşır dedi ne biçim bi insansın kendini düşünüyorsun dedim tartıştık neyse gittim verdim testi sabah mesaj geldi pozitifim
Ben pozitifim der demez açtı ağzını yumdu gözünü orda burda geziyormuşum sürtüyormuşum kapmışım virüsü oysaki market dışında hiç biryere gitmedim dikkat de ediyorum nerden nasıl kaptım inanın bende bilmiyorum.Akılsız fikirsiz bi virüsün eksikti başıma şimdi iyice hasta moduna sokar kendini İki üç gündür halsizim tabağını bile toplamadı masadan dün akşam bide gelmiş topla şu mutfağı bıktım senin dağınıklığından diyor hastayım zaten halim yok insan olan bunu yapmaz azıcık vicdanlı ol hiç mi merhamet yok sende dedim bilerek hasta numarası yapıyormuşum o iş yapsın diye Allahım çıldırıcam artık ya bi insan karısı için endişelenmez mi üzülmez mi adamda bi gram üzülme yok çekti kapıyı çıktı evden
Nasil bulasti cok korkar oldum iyice bukadar kolay bulasiyor demek
Onu da yaptım biliyormusunuz sürmedim elimi hiç inleye yemek yapmadım oda çözüm olmadı daha çok üstüme geldi yapacaksın diyeBak ben de zamanında çok yıprattım kendimi, eşimin aile yapısı benimkinden farklı.
İki aile de göçmen, ancak bir elin 5 parmağı nasıl bir değilse, bizim de bir birimize benzemememiz gayet normal.
Ancak, ben eşim "ben böyleyim" dedikçe, bende karşılığında "bende böyleyim" dedim.
Onun işine öyle geliyorsa, benim de işime böyle geliyor.
Hayat müşterek, hele çocuklar olunca kadına daha da yük biniyor.
Ve maalesef adamlar, bu konularda çok rahat "kadınsın görevin" mantığı taşıyorlar.
Hayır efendim, kadın olmam demek bu demek değil maalesef.
Ama bunu ona gösterecek olan sensin, yapma, bırak evi çöp götürsün, bırak evde 2 tabak yemek olmasın.
1 başının çaresine bakmak zorunda kalır, 2 başının çaresine bakmak zorunda kalır.
Hır çıkartır oturur aşağıya, sonra bakar ki olmuyor, mecbur suyuna gelir.
Zaten suyuna gelip anlamıyorsa da o adamdan bir cacık olmaz.
Oturup düzeltemezsin, sal meraya gitsin, otlansın başka yerde.
Ağır oldu biraz ama, sinir oluyorum böyle insanlara.
Kendi değerinizi kendiniz bildirmezseniz, kimse durduk yere kendi değerinizi bilmez.
Sen kendin neysen o olacaksın önce.
Eş olmamış evet böyle eş olmaz zaten hala gelmiş bana diyor ki sana sinirliyim hayır ne yaptım sana dünyaya virüsü ben mi saldım banada başkasından belki senden geçti tabi bi iyilÇokça geçmiş olsun ama Ne yapmayı düşünüyorsunuzlara cevap vermemişsiniz hiç, demek ki sinir stres atmalık bir konu bir dahaki dayağa ya da hanzoluga kadar gayet normal devam edecek her şey . O zaman istediğini söyleyelim kocan tam bir hanzo , zerre merhamet sevgi yok içinde sana karşı, eş olamamış. Ama çok da canını sıkma hastalığı atlatınca geçer.
Çok sağolun. Evet eş olamadı olamayacak değişmeyecek çok uğraştım değişmesi için ama her defasında ben daha suçlu oldum normal insan olsa üzülür bi canını sıkma der bu bana bağırıp çağırıyor sanırım çektim bu adamı babamın kopyası çünküÇokça geçmiş olsun ama Ne yapmayı düşünüyorsunuzlara cevap vermemişsiniz hiç, demek ki sinir stres atmalık bir konu bir dahaki dayağa ya da hanzoluga kadar gayet normal devam edecek her şey . O zaman istediğini söyleyelim kocan tam bir hanzo , zerre merhamet sevgi yok içinde sana karşı, eş olamamış. Ama çok da canını sıkma hastalığı atlatınca geçer.
Yapıyor zaten ama ona göre dövmek olmuyor o dayak yesem hastanelik olurmuşumO nasıl bir eş ya onunla ömür mü geçer?Hiçbir iş yapmayın yatın dinlenin.Bu adam sinirlenip döver de gibi geldi bana gerçi
Bende bilmiyorum nerden buldum oysaki doğru insanı bulmak için geç evlendim. sanırım çektim kader motifi babam gibi birini buldumBacım sen bunu nerden buldun ya. Allah bildiğin senin başına bunu dert diye vermiş. Konuşması davranışları üslubu çok kötü. İnsan düşmanına yapmaz bunun yaptığını.
Yapıyor zaten ama ona göre dövmek olmuyor o dayak yesem hastanelik olurmuşum
Ayrılmayı düşünmüyorsunuz sanırım.Bende bilmiyorum nerden buldum oysaki doğru insanı bulmak için geç evlendim. sanırım çektim kader motifi babam gibi birini buldum
Ailem arkamda olmadı babam zaten malum düzelir düzelir derken bir gün iyi beş gün kötü birde bana çemkiriyor ona göre suçlu benim kendisi bağırsa sorun olmuyor ben bağırınca kocaya saygısızlık yapıyorum Allah sonumu hayır etsin benimkisi sadece oldurmaya çalışmak peki oluyor mu hayırSiz bu adamdan dayak yiyorsunuz, son konumuzda bosanicam demişsiniz neden boşanmadiniz?
Yapıyor zaten ama ona göre dövmek olmuyor o dayak yesem hastanelik olurmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?