- 1 Eylül 2014
- 26.112
- 30.482
- 798
- 35
- Konu Sahibi Ablanstarbebegim
-
5 gün sonra zaten tekrar test zorunluluğu olmadan karantinadan salıyorlar artıkYokk artık sikayet etmediniz mi???
Ahh yA ins bulasmaz sizede5 gün sonra zaten tekrar test zorunluluğu olmadan karantinadan salıyorlar artık
İnş bakalım test verecekmişAhh yA ins bulasmaz sizede
Yaaİnş bakalım test verecekmiş
Ama hafif ateş var bende de bugün
Test verdim 2 hafta önce negatif çıktıYaaCok gecmis olsun.Test verin en azından dinlenirsiniz.
Biraz almanca biraz türkçe dir belkide…Pozitiftir o positif olsa duraman ablacım.
Evet haberim varHanımefendi abartı dediğiniz hastalıktan hala günde kaç kişi ölüyor haberiniz var mı?
Sizin gibiler yüzünden belki kaç insana bulaşıyor korkunç bişey birinin hasta olup ölümüne sebep olmak ben hiçbir zaman normalleştiremiycem bu durumu!
Neden mi zor ben sağlıkçıyım kötüleşen genç yaşta hayatını kaybeden bir çok hasta gördüğümden olabilir mi?Evet haberim var
Gündemden uzak yaşamiyorum çok şükür
Sizin aksinize sanırım
Benim yüzümden derken??? belkide sizden bulaşıyordur, nerden biliyoruz ama değilmi??
Heryerlere girip çıkıp sonrada ama coronaaa varr diye duyar kasanlardan sıkıldım artık
Karantina süresi bile 14 günden 7 güne düştü, positif olduğu halde işe çağrılanlardan bahsediliyor konuda görmüşsünüzdür.
Bitti artık eve kapandığımız günler. Bunu kabullenmek neden bukadar zor?
Tamam da senin belirti vermemem ayakta geçirmen benim hastalığı senden kapip ölmiyeceğim anlamına gelmiyor kiArkadaşlar ne abartınız ya
Covid bitmeyecek. Bit-me-ye-cek
Niye sipariş vermesin ya ne alaka? İster kelle paça söyler ister pizza. Belki yemek yapacak hali yok belki evinde malzeme yok belkide canı istemiyor.
O kurye ya aşılıdır, ya geçirmiştir, yada ikiside
Akşama kadar yüzlerce insanla görüşüyordur işi gereği. Hiç aralarında positif yok sanki. Kimi biliyor kimi bilmiyor. Ben tesadüf eseri öğrenmiştim positif olduğumu, 3 test sonrası ikna oldum, çünkü belirtim hiç yoktu. 2 doz aşılı olduğum için zaten testi kendi isteğimle yaptırdım kimse yap demedi. Bana kimden bulaştı, bulaştıktan sonra kaç gün sonra öğrendim, o sıra kaç kişiye bulaştırdım hiç bilmiyorum.
Konu sahibi ben kuryenin tepkisini normal buldum. Ayyy demiş. Başka ne desin. Artık covidli birini duyunca bende kaç gündür karantinada diye soruyorum, çoğu zaman geçmiş olsun bile demek gelmiyor artık aklıma. 2 sene oldu artık ya, bitsin şu tepkiler.
İyide hastayken karantinadaydım zaten, 4 ay geçti üzerinden halamı karantinada olmam gerekiyorTamam da senin belirti vermemem ayakta geçirmen benim hastalığı senden kapip ölmiyeceğim anlamına gelmiyor ki
Ben karantinada çıkıp gezinmi demişim?Neden mi zor ben sağlıkçıyım kötüleşen genç yaşta hayatını kaybeden bir çok hasta gördüğümden olabilir mi?
Bilmiyorsan semptomun yoksa bişey yapamazsın ama pozitif olduğunu bile bile diğer insanları riske atmayı kusura bakmayın ama kabul edemeyeceğim sizin yakınınıza da bulaşabilir ve hayatlarını kaybedebilirler farkında değilsiniz sanırım üzücü.
Ve bir çok işin uzmanı karantina süresinin kısaltılmasını pozitifken çalıştırılmayı savunmuyor gündemden uzak değilmişsiniz ya görmüş olmanız gerek.
Neyse o kadar olmamanıza sevindim.Ben karantinada çıkıp gezinmi demişim?
Sağlıkçı olduğunuza eminmisiniz?
Okuduğunuzu bile anlamiyorsunuz çünkü, gelen hastaların vay haline.
Kadın kapıdan aldığı birşeyi kart ile ödemiş. Para verse suç, kartla temasız ödese suç, niye online ödememiş, niye sipariş vermiş falanda filanda. Ben saçma muhabbetlere kızıyorum. Yoksa karantinadayken çıkıp bilerek birilerine bulaştıracak kadar cahil değilim çok şükür.
Size gülüp geçiyorumNeyse o kadar olmamanıza sevindim.
siz karantinanın anlamını bildiğinize emin misiniz?
Kimseyle temas etmemesi gerekiyordu karantinanın mantığı bu ya hani. Bir kişi onlarca kişiye bulaştırabilir.
Gezin dediniz mi demişim bana anlamıyorsunuz diyorsunuz ama
Evet, bir tek kendinize hassassınız. Bir sizin yaşlınız önemli, değil mi? Kelle paçayı mutlaka içecekler, gelen kuryeyi pozitif etme pahasına da olsa!Teşekkür ederim.. Hassasım aslında kendime göre..
Söylemesem tepki almayacaktım ve söylemeyen birsürü insan biliyorım kalabalık bir kurumda çalıştığım için. Bana göre Hassasım ama evden hiç çıkmayan, market ürünlerini hala yıkayan birine göre özensiz olabilirimm.
Eleştiriyi yaparken alaycı değil anlamaya çalışarak yapılsa saygı duyarım, aa burada bazı insanlarda kronikleşmiş bu problem..
Siz geliştirirsiniz umarım :))Size gülüp geçiyorum
Umarım kendinizi biraz geliştirebilirsiniz.
İyi günler
Merhaba, son zamanlarda bu tarz yorumlarınızı sık görüyorum da, mesleğiniz nedir merak ettimNeden mi zor ben sağlıkçıyım kötüleşen genç yaşta hayatını kaybeden bir çok hasta gördüğümden olabilir mi?
Bilmiyorsan semptomun yoksa bişey yapamazsın ama pozitif olduğunu bile bile diğer insanları riske atmayı kusura bakmayın ama kabul edemeyeceğim sizin yakınınıza da bulaşabilir ve hayatlarını kaybedebilirler farkında değilsiniz sanırım üzücü.
Ve bir çok işin uzmanı karantina süresinin kısaltılmasını pozitifken çalıştırılmayı savunmuyor gündemden uzak değilmişsiniz ya görmüş olmanız gerek.
Doğru söylüyorsunuz. Covid oldum, eşim belirtisi olmadığından ve 3 doz aşıli olduğundan temaslı sayılmadı. Karantinaya girmedi bile. O kadar kısa sürede bulasacagini düşünmüyorum.Kapıyı açınca mesafeli durunca sorun olur mu? Hayır yan komşum hastalandi ben bikac güne bir kapılarını çaldım. Onda ve bende maske vardi kapıdan konuştuk bir ihtiyacı olup olmadığını sordum. Oğlum Covid olduğunda acile gitmek zorunda kaldık asansöre binerken cift maskeyle bindirdik. Yani bilmiyorum cok yakin mesafe olmadığı sürece bisey olmaz heralde. Tabi ki konu sahibinin maske ve mesafeyle kapiyi açtığını varsayıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?