Covid

Paralari da dezenfekte edip mi verdiniz? Afedersiniz ama bayan maskesini de takmış temassız ödemesini de yapmış. Yani sizinkinden daha normal bana göre . Ve konu sahibininde dediği gibi normal yaşantımızda kaç pozitifin yanından geçtiğimiz belli değil. Yorumların hepsini okumadım ama bir tek bana kuryenin davranışı abartı geldi sanırım.

Ayrıca ödemeyi temassız yaptım pos cihazından, bence gereksiz bir tepkiydi. Sonuçta kaç kişiyle karşılaşıyoruzdur pozitif.. Bu cezalandırmak gibiydi
Ozaman neden pozitifim diyip insanlari korkutuyorsunuz bu iyi niyet degil temasta bulunmadiysaniz maskeniz vardi madem neden soyledinizki cok sacma patavatsizlik dicem dahada beter bisey bence bu

Ben de covidim 5. günüm. Online ödeme yoksa telefonla önceden covid olduğunuzu bildirerek sipariş vermeniz en doğrusu.
Kapıyı açmanız iyi olmamış ama covid olduğunuzu söylemekle çok iyi yapmışsınız. Bana öyle tepki verseler bozulmazdım virüs taşıyorsunuz sonuçta. Kişisel algılamayın tepkileri.

Paraları dezenfekte etmedim ama parayı ellemeden önce ellerimi güzelce yıkadım.
Kuryeyi çağırdığımda pozitif olduğumuzu söyledim. Kapıyı açıp nefesime maruz bırakmaktansa kapının arkasından iletişim kurdum. Gayet düşünceli hareket ettiğimi düşünüyorum.

Yine sizinki mantıklı geldi bana karşıdaki kişide ellerini yıkarsa parayla temas sonrası ağzına yüzüne götürmeden bulaş riski düşük.

Yine sizinki mantıklı geldi bana karşıdaki kişide ellerini yıkarsa parayla temas sonrası ağzına yüzüne götürmeden bulaş riski düşük.
Bu hastalıkla yaklaşık iki yıldır yaşıyoruz. Para elledikten sonra el yıkamayı, el dezenfekte etmeyi sanırım toplumun büyük bir kısmı öğrendi. 6 yaşındaki kızım bile para ellese koşa koşa lavaboya gidiyor.

Geçmiş olsun. Kendinizi kötü hissetmeyin. Uyarmanız iyi olmuş. Keşke sizin gösterdiğiniz hassasiyeti herkes gösterebilse, millet covid haliyle sokaklarda geziyor. Kurye evlere servis yapıyorsa önlemlerini de alacak. Kimin virüs taşıdığı belli değil. Maske takacak, gerekirse siperlik ve dezenfektan taşıyacak yanında, kendini de dezenfekte edecek. Zaten bunları yapması gerekir. Bizim evde bir tesisat sorunu oldu. mecburen sihhi tesisatçı çağırdık. Eşim ve ben maske taktık. Adam maskesiz "maskeniz var mı? yoksa vereyim" dedim. "var; arabada" dedi. Bravo, maskesi varmış arabadaymış! Tuttum verdim adama bir maske, ellerine de dezenfektan sıktım. Hayret bir şey insanların evlerinin içine giriyorsun, ne malum bizim covid olmadığımız? Herkes önlemini alacak. Sizin uyarmanız da doğru olmuş.

çok geçmiş olsun,ne zaman covit olmuştunuz, covit artık mutasyona uğraya uğraya normal grip gibi oldu, bir de aşının etkisimidir nedir, kimi duysam hafif geçiriyor, hatta hic belirti olmayanlar bile var, bir ay önce de biz covit olduk ve çok şükür hafif geçirdik, çocuklarda bir iki gün ateş oldu sadece, ben hafif grip gibi oldum ek olarak koku kaybı ve öksürük oldu, ağrı sızı yoktu ama halsizlik vardı, karantina bitti bir hafta sonra grip oldum ve daha ağır geçti, kemiklerim ağrıdı günlerce

Arkadaşlar ne abartınız ya
Covid bitmeyecek. Bit-me-ye-cek
Niye sipariş vermesin ya ne alaka? İster kelle paça söyler ister pizza. Belki yemek yapacak hali yok belki evinde malzeme yok belkide canı istemiyor.
O kurye ya aşılıdır, ya geçirmiştir, yada ikiside
Akşama kadar yüzlerce insanla görüşüyordur işi gereği. Hiç aralarında positif yok sanki. Kimi biliyor kimi bilmiyor. Ben tesadüf eseri öğrenmiştim positif olduğumu, 3 test sonrası ikna oldum, çünkü belirtim hiç yoktu. 2 doz aşılı olduğum için zaten testi kendi isteğimle yaptırdım kimse yap demedi. Bana kimden bulaştı, bulaştıktan sonra kaç gün sonra öğrendim, o sıra kaç kişiye bulaştırdım hiç bilmiyorum.
Konu sahibi ben kuryenin tepkisini normal buldum. Ayyy demiş. Başka ne desin. Artık covidli birini duyunca bende kaç gündür karantinada diye soruyorum, çoğu zaman geçmiş olsun bile demek gelmiyor artık aklıma. 2 sene oldu artık ya, bitsin şu tepkiler.

Kapıyı açıp 15 saniye temassız ödeme yapınca adama bulaşacağını sanmıyorum, maskelisiniz sonuçta , o kadar da değil, bir de mesafelisinizdir üstelik. Söyleyerek iyilik etmişsiniz aslında , o da istemsiz vermiştir tepkiyi de, buraya konu açacak ne var bunda onu anlamadım ben.
Ayrıca neden online ödemedin, neden parayı kapıya koymadın yorumlarını da anlamadım, belki nakit yoktu yanında konu sahibinin sadece kredi kartı vardı. Sipariş de verir yani canı istediği birşeyi, ben olsam covid şimdi, evet sipariş veririm dışardan ne var bunda, bu kadar da değil yani.

Online şuan kapalı yol durumundan ötürü sipariş almıyorlar, hemen sokağın başındaki restoran.. Getirmesi 2 dk o sebeple sipariş verdim
Niye kapıya asın demediniz parayı bırakırdınız kapıya zili calınca.
Yani söylememek de hos değil.
Ayy demesi de normal ayrıca.
Ben de derdim.İnsani bi refleks.

Hanımefendi abartı dediğiniz hastalıktan hala günde kaç kişi ölüyor haberiniz var mı?
Sizin gibiler yüzünden belki kaç insana bulaşıyor korkunç bişey birinin hasta olup ölümüne sebep olmak ben hiçbir zaman normalleştiremiycem bu durumu!

Pozitiftir o positif olsa duraman ablacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…