- 12 Ekim 2019
- 93
- 115
- 43
- 29
- Konu Sahibi Ablanstarbebegim
-
Paralari da dezenfekte edip mi verdiniz? Afedersiniz ama bayan maskesini de takmış temassız ödemesini de yapmış. Yani sizinkinden daha normal bana göre . Ve konu sahibininde dediği gibi normal yaşantımızda kaç pozitifin yanından geçtiğimiz belli değil. Yorumların hepsini okumadım ama bir tek bana kuryenin davranışı abartı geldi sanırım.Biz de pozitifiz şu an. Dışarıdan aynı sizin dediğiniz gibi sipariş verdik. Online ödeme yok. Restoranın kendi elemanı geldi. Aslında yer çok yakın ama karantinada olduğumuz için gelemiyoruz dedik. Sağolsunlar getirip kapıya bıraktılar. Biz de parayı kapıya bıraktık. Eleman gittikten sonra yemeğimizi içeri aldık. Kapı açmaya ne gerek var?!
Ozaman neden pozitifim diyip insanlari korkutuyorsunuz bu iyi niyet degil temasta bulunmadiysaniz maskeniz vardi madem neden soyledinizki cok sacma patavatsizlik dicem dahada beter bisey bence buAyrıca ödemeyi temassız yaptım pos cihazından, bence gereksiz bir tepkiydi. Sonuçta kaç kişiyle karşılaşıyoruzdur pozitif.. Bu cezalandırmak gibiydi
Ben de covidim 5. günüm. Online ödeme yoksa telefonla önceden covid olduğunuzu bildirerek sipariş vermeniz en doğrusu.Merhaba
Az önce yaşadığım bir olayı paylaşmak istiyorum.
Bikaç g0n önce covid pozitif olduğumuzu öğrendik, vitamin vs ne varsa alıyoruz.
Biraz önce kelle paça çorbası sipariş ettim şifa olsun diye, maskeyle kapıyı açtım, Ödemeyi yaptım sonra kuryeye "pozitifiz, dezenfekt edin kendinizi" diye belirttim.. Değişik bir "ayyyy" sesi yükseldi ve kendimi kötü hissettim. Söylemesem daha iyiydi diye düşünmekten kendimi alamıyorum.
Bundan sonra söylemem gibi geliyor, gereksiz hassasiyet demekki..
Sipariş vermeyin diyenler olur belki
Hiç sipariş vermeme seçeneğini eliyorumdışarı da çıkamıyoruz, ne yapacağız
Öyle paylaşmak istedim, dürüstlük/hassasiyete yer yok maalesef
Paraları dezenfekte etmedim ama parayı ellemeden önce ellerimi güzelce yıkadım.Paralari da dezenfekte edip mi verdiniz? Afedersiniz ama bayan maskesini de takmış temassız ödemesini de yapmış. Yani sizinkinden daha normal bana göre . Ve konu sahibininde dediği gibi normal yaşantımızda kaç pozitifin yanından geçtiğimiz belli değil. Yorumların hepsini okumadım ama bir tek bana kuryenin davranışı abartı geldi sanırım.
Paraları dezenfekte etmedim ama parayı ellemeden önce ellerimi güzelce yıkadım.
Kuryeyi çağırdığımda pozitif olduğumuzu söyledim. Kapıyı açıp nefesime maruz bırakmaktansa kapının arkasından iletişim kurdum. Gayet düşünceli hareket ettiğimi düşünüyorum.
Bu hastalıkla yaklaşık iki yıldır yaşıyoruz. Para elledikten sonra el yıkamayı, el dezenfekte etmeyi sanırım toplumun büyük bir kısmı öğrendi. 6 yaşındaki kızım bile para ellese koşa koşa lavaboya gidiyor.Yine sizinki mantıklı geldi bana karşıdaki kişide ellerini yıkarsa parayla temas sonrası ağzına yüzüne götürmeden bulaş riski düşük.
Kapı önü derken baya mesafe vardi. Ama tabi olabilir dediğinz haklisiniz.Ne olur ne olmaz covid birisiyle kapı önü konuşmakta risktir. Riske atmayın lütfen kendinizimaskenin mesafenin yüzde yüz koruduğuna dair bir veri yokki.
çok geçmiş olsun,ne zaman covit olmuştunuz, covit artık mutasyona uğraya uğraya normal grip gibi oldu, bir de aşının etkisimidir nedir, kimi duysam hafif geçiriyor, hatta hic belirti olmayanlar bile var, bir ay önce de biz covit olduk ve çok şükür hafif geçirdik, çocuklarda bir iki gün ateş oldu sadece, ben hafif grip gibi oldum ek olarak koku kaybı ve öksürük oldu, ağrı sızı yoktu ama halsizlik vardı, karantina bitti bir hafta sonra grip oldum ve daha ağır geçti, kemiklerim ağrıdı günlerceBu korona konusunda çok hassas davranılması gerektiğini düşünüyorum ufacıcık bir ihtimal bile kötü sonuçlar doğurabilir maalesef.
Eşim covid oldu 1 hafta evde yattı evde sağlık hizmetleri serumlar vs kendine gelemedi, hastanelik oldu evden çıktığında 90larda olması gereken normal insan nabzı eşimde 70 altında idi yani zor yetiştirdik.. 10 gün hastane de yattı.
Küçücük bebeğim covid oldu 1 hafta boyunca 40 drc ateş ile yandı durdu yavrum .. eşimi mi düşüneyim cocugumamı yanayım bilemediğim bir dönem idi ..
Siz söylemişsiniz ama ilk yapmanız gereken şeyi en son da yapmışsınız. O yüzden bu kdar laf söyleniyor suan size .. arayıp siparişinizi verirken belirtmeniz gerekir .
Ben böyle düşünüyorum
Baya kendine getiriyor insanı.Kelle paca cok mu onemli? Yasadigim ulkede yok. Coronayi Kelle pacasiz atlattim
Niye kapıya asın demediniz parayı bırakırdınız kapıya zili calınca.Online şuan kapalı yol durumundan ötürü sipariş almıyorlar, hemen sokağın başındaki restoran.. Getirmesi 2 dk o sebeple sipariş verdim
Kelle paca da icmeyiver ablacım ozman.Hanfendi online ödeme almıyorlar diyorum, bunu anlamanın nesi güç
Yokk artık sikayet etmediniz mi???Markete gitmekte bir şey mi
Covid olan arkadaşım yanımda şu an çalışıyor maskeli şekilde
Bizde kozalak balı olmadan atlatılamıyor.Kelle paca cok mu onemli? Yasadigim ulkede yok. Coronayi Kelle pacasiz atlattim
Hanımefendi abartı dediğiniz hastalıktan hala günde kaç kişi ölüyor haberiniz var mı?Arkadaşlar ne abartınız ya
Covid bitmeyecek. Bit-me-ye-cek
Niye sipariş vermesin ya ne alaka? İster kelle paça söyler ister pizza. Belki yemek yapacak hali yok belki evinde malzeme yok belkide canı istemiyor.
O kurye ya aşılıdır, ya geçirmiştir, yada ikiside
Akşama kadar yüzlerce insanla görüşüyordur işi gereği. Hiç aralarında positif yok sanki. Kimi biliyor kimi bilmiyor. Ben tesadüf eseri öğrenmiştim positif olduğumu, 3 test sonrası ikna oldum, çünkü belirtim hiç yoktu. 2 doz aşılı olduğum için zaten testi kendi isteğimle yaptırdım kimse yap demedi. Bana kimden bulaştı, bulaştıktan sonra kaç gün sonra öğrendim, o sıra kaç kişiye bulaştırdım hiç bilmiyorum.
Konu sahibi ben kuryenin tepkisini normal buldum. Ayyy demiş. Başka ne desin. Artık covidli birini duyunca bende kaç gündür karantinada diye soruyorum, çoğu zaman geçmiş olsun bile demek gelmiyor artık aklıma. 2 sene oldu artık ya, bitsin şu tepkiler.
Pozitiftir o positif olsa duraman ablacım.Arkadaşlar ne abartınız ya
Covid bitmeyecek. Bit-me-ye-cek
Niye sipariş vermesin ya ne alaka? İster kelle paça söyler ister pizza. Belki yemek yapacak hali yok belki evinde malzeme yok belkide canı istemiyor.
O kurye ya aşılıdır, ya geçirmiştir, yada ikiside
Akşama kadar yüzlerce insanla görüşüyordur işi gereği. Hiç aralarında positif yok sanki. Kimi biliyor kimi bilmiyor. Ben tesadüf eseri öğrenmiştim positif olduğumu, 3 test sonrası ikna oldum, çünkü belirtim hiç yoktu. 2 doz aşılı olduğum için zaten testi kendi isteğimle yaptırdım kimse yap demedi. Bana kimden bulaştı, bulaştıktan sonra kaç gün sonra öğrendim, o sıra kaç kişiye bulaştırdım hiç bilmiyorum.
Konu sahibi ben kuryenin tepkisini normal buldum. Ayyy demiş. Başka ne desin. Artık covidli birini duyunca bende kaç gündür karantinada diye soruyorum, çoğu zaman geçmiş olsun bile demek gelmiyor artık aklıma. 2 sene oldu artık ya, bitsin şu tepkiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?