çözemiyorum artık onuu :(

kız kıza muhabbetinize bile karışıyo demek..
sende alttan alarak hata ediyosun...

haklısınız bana böyle davranmasına izin verdiğim için bende suçluyum anlam veremiyorum eskiden böyle bir adam değildi o teşekkür ederim cevabınız için

kız kıza muhabbetinize bile karışıyo demek..
sende alttan alarak hata ediyosun...

o kadar bağırdıki artık sussun diye alttan almak zorunda kaldım ben ne var bunda dedikçe daha sert çıktı sen ne yaptığının farkında değilmisin falan dedi arkadaşımı bi arkadaşım sormuştu erkek bide konuşmada onu söylemiştim senden hoşlanıyomuş diye ondan ötürüde çok kızdı ben neden karışıyomuşum daha büssrü şeyler teşekkür ederim cevabınız için

Bizde kızlarla bebişim,aşkım canım diye konuşuruz.Ne var bunda.Nedir yani.Ben buna takılmadım da,ya bu erkeklerle nasıl böyle yüzgöz oluyorsunuz anlamıyorum.Size,eşya,mal,sahip olduğu,üstünde hüküm verdiği,kiminle ne şekilde nasıl konuştuğunuza karar veren mercii olarak görmelerine sebep veriyorsunuz.ÖZEL MESAJLARINI okumak ne demek.Bir de o tavırlar ne öyle.Yok canını yakacağım,yok sana göstereceğim,bağırmalar,telefonu kapatmalar.Kendine gel güzelim.Kendine daha şimdiden bu terbiyesizlikleri,saygısızlıkları yapmasına izin verirsen,çok yakın zamanda kişiliğini kaybedersin.Sen kendini bildikten sonra,kimseye arkadaşınla nasıl konuştuğunun hesabını vermek zorunda değilsin.Yahu bir erkekle aldatsan,yapabileceği tek tavır defolup gitmek. Kocan değil,birşeyin değil.Kocan bile olsa ne bu tavırlar ya.

Öyle bir anda kapatıvereceksin suratına telefonu. İnsan olanı uyarmak gerekir önceden "Bak böyle konuşmaya devam edersen kapatacağım" diye ama bu adam konusunda geçerli değil bence. Sonra da sakinleşip, mantık çerçevesinde konuşmaya niyetlenene kadar aramalarına cevap vermeyeceksin. Akşama ciddne gelip canını yakmasından endişe ediyorsan eğer, o insanın hayatında hala nasıl barınabildiğini sorgulayacaksın.

canım bu kadar kıskançlık başa bela hele ciddi düşünüyosan yandın ki ne yandın ayrılırsan en azından 1 ay ağlar üsülürsün daha fazla ne olur ki ama evlenirsen böyle sağlıksız davranışları oln biriylede bütün bi hayatın yanar böyleleri bi ömür insanın hayatından da çıkmaz çok yakın bi çevremde böyle bi durum yaşandı. sizin sevgilinizin ki kıskançlık değil psikipotlık başka bi açıklması yok. ayrıl ve kurtul doğru olan bu dünya bi tek onun etrafında dönmüyo. alttan almak falan zorunda değilsin iyice tepene çıkarma derim sonra hiç zaptolunmuyo. :/ evlilikte sevgi bi yere kadar sonrası saygı ve hoşgörü iyi düşün bence ayrıl bu kadar yani.

özel mesajdı canım

ya eğer özel mesajsa kesinlikle içinde bir cani var.. sonuçta eğer duvarda yazıyor olsan belki diycem çevresinde birilerinden etkileniştir falan, ama bu öyle bir durum değil ki.. ya yazdığın şeylerden birine kızıp bunu bahane ediyordur ya da psikopatın önde gidenidir

Bizde kızlarla bebişim,aşkım canım diye konuşuruz.Ne var bunda.Nedir yani.Ben buna takılmadım da,ya bu erkeklerle nasıl böyle yüzgöz oluyorsunuz anlamıyorum.Size,eşya,mal,sahip olduğu,üstünde hüküm verdiği,kiminle ne şekilde nasıl konuştuğunuza karar veren mercii olarak görmelerine sebep veriyorsunuz.ÖZEL MESAJLARINI okumak ne demek.Bir de o tavırlar ne öyle.Yok canını yakacağım,yok sana göstereceğim,bağırmalar,telefonu kapatmalar.Kendine gel güzelim.Kendine daha şimdiden bu terbiyesizlikleri,saygısızlıkları yapmasına izin verirsen,çok yakın zamanda kişiliğini kaybedersin.Sen kendini bildikten sonra,kimseye arkadaşınla nasıl konuştuğunun hesabını vermek zorunda değilsin.Yahu bir erkekle aldatsan,yapabileceği tek tavır defolup gitmek. Kocan değil,birşeyin değil.Kocan bile olsa ne bu tavırlar ya.

cidden burda yazılanlar göremediklerimi görmemi sağlıyo çok teşekkür ederim öncelikle. farkettimki ben dünyamı onun üstüne kurmuşum o ne diyosa o ama bundan sonra farklı olcak bidaha bana böyle davranmasına izin vermicem teşekkür ederim cevabınız için

aslında bu kadar kıskanç bi insan değildi yada böyle davranan birisi baştan beri böyle olsaydı çekmezdim belkide ama son aylarda arada böyle saçmalıklar yapmaya başladı bundan 1 ay önce falanda bi sokak var ordan geçtim diyede baya sorunlar yapmıştı her gün başka bi huyunu öğreniyorum ama seviyorumda çok inşallah düzelir canım teşekkür ederim canım cevabın için

sevmesem zaten bir dakika dayanamam canım hep bu sefer düzelir diyorum yada düzeldi diyorum başına dönüyoruz filmin bazende benim sevdiğim adam bumu diyorum yazdıklarınızda çok haklısınız bizim ilşkimizde tek tarafllı bi saygı var kafam çok karışık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum teşekkür ederim cevabın için

haklısınız ama yapamıyorum ben onu sevdiğimden belkide içim içimi yiyor telefonu açmayınca ama yapmam gereken yazdığınız gibi teşekkür ederim cevabınız için akşam gelirse sanmıyorum bana bişey yapcağını sözde kalıyo yanıma gelince dokunamıyo canım

dediğin gibi tek taraflı saygı varmış cnm yıpratıcıdır baya sürekli kendini ve senin hayatındaki değerli şeyleri kabullendirme çabası içinde olucaksın böyle bi şeçim söz konusu. yada sevgiliyken kurallarını bu kdar ağır ve kırıcı kulanan bi insan evlenince neler yapar bi düşün karar tabikide senin fakat insan bazen yaşayacağı hayatı kendisi seçer sende ya şimdi ya da hiç ikilemine cevap vermelisin bi an önce bide ilerde seni ailendende uzaklaştırır amcaçocukları vs erkek kuzenlernle falan görüştürmez bi erkek için bunlardan vazgeçmeye değmez cnm. allah pişmanlık vermesin yol yakınken dön tabi karar yinede senin

canım istersen özelden konuşalım senin sorunun cevapları bende var sanırım gönderiyom şimdi

İlk okuduğumda konuştuğun arkadaşın erkek zannettim, sevgiline hak verecektim ama yanlış anlamışım. Ne kadar abartılı bir tepki bu

İki satır yazıdan insan sarraflığı yapıyor gibi olmak istemem ama bana sevgilinin ciddi sorunları var gibi geldi. Patolojik kıskançlık zamanla geçmez. Bugün bu olaydan dolayı bağırıp çağıran, "canını yakacağım" diye tehdit eden adamın yarın bir gün şiddet uygulaması çok olasıdır. Aman diyeyim, kendine dikkat et. Durumu net olarak anlamadan da ilişkinde ciddi bir boyuta geçme.

Bence bu çözülemeyecek bir sorun ne demek '' gelicem canını yakıcam '' çocukmusunuz siz de tehtıt ediyor böyle rahatça ..
alttan almayın hatta yol verin sevgi falan bir yere kadar bu psikopat dayakta atar siz alttan aldıkca

haklısın canım ilerde daha büyük sorunlar olabilir düşünmem gerekiyo teşekkür ederim cevabın için

umarım geçici birşeydir canım. ama zamanla ortaya çıkan huyları böyleyse dikkatli ol derim.. belki de sana diş geçirmeye çalışıyordur ama bence her türlü davranışına dikkat kesil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…