çözemiyorum artık onuu :(

1 buçuk seneyi geçti canım

o zmn böyle tepkiler vermesi çok yersiz canım ya çünkü seni hiç mi tanımıyo yada nebiliyim 1 5 yıl sevgililik döneminde uzun sayılır yani sizin bu süre zarfında birbirinizin herşeyini fazla fazla bilmeniz birbirinizi çözmeniz gerekmiyo mu? acaba aranızda iletişim kopukluğu olabilir mi ? bu kadar küçük bi konuda bağırıp çağırması normal değil o zaman.yada diğer arkadaşların da dediği gibi arkadşınla iyi vakit geçirmeni kıskanmış olabilir yada onun bazı haraketleri hoşuna gitmiyodur konuştunmu akşam ?

demek ki dişi sinek lafı doğru.dikkat etmen lazım, neme lazım aynı yerde kalırsanız aklına kötü şeyler gelebilir erkek arkadaşının.

Yaşlarınız kaç bilmiyorum ama bunları söyleyen kim olursa olsun böyle şeylere müsade etmeyin, tepkilerinizde net olun ve yok gelicem yok gelmicem kestirip atıyorum daha çok bağırıyorum gibi saçma sapan tavırlara alttan alarak, ciddiye alıp elinizi ayağınızı titreterek daha çok yüreklendirmeyin karşınızdakileri!!!

Mesaj attım beni çok üzdügünü belirttim canım bu gün aradı hiç bisey olmamış gibi davrandı anladı galiba hatasını teşekkür ederim cevabın için

demek ki dişi sinek lafı doğru.dikkat etmen lazım, neme lazım aynı yerde kalırsanız aklına kötü şeyler gelebilir erkek arkadaşının.

Öyle düsünceğini sanmıyorum canım tanıyo sonuçta beni ve öyle kişilikte bi insan olmadığımı hala anlam veremiyorum o arkadaşımı fazla sevmiyo ondan da o kadar tepki vermiş olabilir teşekkür ederim cevabınız icin

Çözülemeyecek bişey yok "empati" kur.
Sen onun başka biriyle aşkımlı canımlı yazışmalarını görseydin ne yapardın?

true, konuştuğu kişi KIZmış.
ben de kız arkadaşlarımla arada kuşum, bitanem güzelim diye konuşurum, bence erkek arkadaş psikopatlaşmış.

true, konuştuğu kişi KIZmış.
ben de kız arkadaşlarımla arada kuşum, bitanem güzelim diye konuşurum, bence erkek arkadaş psikopatlaşmış.

Öncelikle KIZ arkadaş olduğunu daha sonra düzeltti konu sahibesi ilk yazı da KIZ arkadaş olduğu belirtilmemişti.
Bu kişiden kişiye değişir arkadaşım,ben arkadaşıma "aşkım" diye hitap etmediğim için böyle yazdım.
Buda benim yorumum.

Son düzenleme:
ne haklısı ya adam canını yakcam demiş, çüş yani. tamam abes bi durum aşkım filan demesi ama sanki ihanetini yakalamış gibi noluyo yanii

Kız Kıza Aşkım-Bebeğim-Canım-Balım Herşey Der Bu Gayet Normal İlla Lezbiyen Demek Değildir

Ama Erkek Erkeğe Aşkım Demez Hiç Diyorsa Tercihi Farklı Olabilir

Bana Kalırsa Sevgiliniz Ruh Hastası Ayrılın Bence Sonunuz Felaket Olabilir He Hakla Arkadaşınıza Bağırabilir Size Canını Yakacam Diyebilir Bu Tür Yaratıkları Tepenize Çıkarmayın

Mesaj attım beni çok üzdügünü belirttim canım bu gün aradı hiç bisey olmamış gibi davrandı anladı galiba hatasını teşekkür ederim cevabın için

sen bilirsin yine canım ama böyle basit meselerin sonunda hiç bişey olmamış gibi davrandıkça sorunlar büyüyo ve erkek daha da cesaretleniyo ben bu kıza naparsam nasılsa unutuyo geçiyo gidiyo gibi düşünüyo sen bu konunun üzerinde baya bi dur belkide ikininzinde ilişkinizdeki doğruları yanlışlıkları sorgulama vaktininz gelmiştir. sonuç ayrılıkta olabilir bu konuşmadan ama sen kendini herşeye hazırlayıp konuş her an neye ne tepki vereceğini bilmeden ilişki yürütülmez çok kasar

arkadaşınız kızsa neden alttan alıyosunuz ki.haklısın saçmaladık diyerek saçmalamışsınız aslında.....

kız arkadaşlar arasında canımda denir bitanemde aşkımda vs....ne var bunda şaştım yani...

En çok arkadasımla konuşmasına kızdım kızdan defalarca onun adına özür diledim ama içim hala rahat değil kafam cidden çok karısık ayrılık en doğrusu belkide ama sonrası benim için zor olacak alıstım çünkü ona teşekkür ederim cevabınız icin

Onun için kapandı ama benim için kapanmadı zaten konu canım bir günde unutamam bana bağırışını çok haklısın canım yazdıklarında ben hep görmezden geldiğim için bana böyle davranabildi dünde ciddi bi konuşma yapmam lazım

yap canım ipleri kendi elinde zannediyo seninki heralde o yüzden bu kadar rahat tavır takınıyo kaybetme kaygısı yok ya değerini anlasın bütün tartışmalarınızda mı böyle davranıyo canım mesela en ufak saçma gereksiz bi tartışmada?

O anlık alttan almak zorunda hissettim kendimi ama sonradan bende kızdım kendime teşekkür ederim cevabınız için

senmi onu çözemiyorsun yoksa o mu seni çözemiyor...çocukcağız kız arkadaşınla seni lezbiyen ilişki içinde olduğunuzu sanmıştır...sanada böyle olup olmadığını soramamıştır..
kız arkadaşta olsa ne bu böyle vıcık vıcık arkadaşlık muhabbetleri şımarık şımarık davranışlar.

Evet canım genelde böyle çok sinirlendiyse dünkü gibi tavır gösteriyo ama sinir olmadıysa gel geçtir fazla kavga etmeyiz aslında kavga etsekte kavgayı çıkaran taraf hep o oluyor sonradan özürde diliyo ama canım dediğin gibi elinde görüyo beni sevgimden emin ipleri elime alman lazım

Bir buçuk senedir benim neye ilgi duyduğumu anlamıştır herhalde sanmıyorum öyle düşündüğünü yakın bi arkadaşım sonuçta ve sürekli öylede değilizdir güldük o an için teşekkür ederim cevabınız icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…