1 buçuk seneyi geçti canım
merhaba herkese bu gün işe hazırlanırken erkek arkadaşım aradı bu gün çıkışına gelcem canını yakcam senin dedi ne oldu dedim çok yakın bi kız arkadaşım var erkek arkadaşımla ortak arkadaşımız oluyo onunla konuşmalarınızı okudum faceden dedi konuşmlarda da arkadaşımla saçmalamıştık aşkım canım fln demiştik birbirimize onları görmüş bende ne var bu kadar büyütüyosun dedim kızdı bağırdı yüzüme kapattı telefonu işe geldim aradı yine beni arkaşımın yanına gitmiş onada dedim sanada söylüyorum bidaha bişeyinizi göreyim kötü olcak dedi çıkışıma gelcekti gelcekmisin dedim işim var benim dedi ne işin var dedim işim var diyip kestirip attı kendimi savunmaya çalıştım daha çok bağırdı en sonunda tamam haklısın saçmalamışız dedim alttan almaya çalıştım yinede ama şu an sinirden elim titriyo ne yapmaya çalıştığını çözemiyorum artık ne yapmalıyım bi fikir verin bana
o zmn böyle tepkiler vermesi çok yersiz canım ya çünkü seni hiç mi tanımıyo yada nebiliyim 1 5 yıl sevgililik döneminde uzun sayılır yani sizin bu süre zarfında birbirinizin herşeyini fazla fazla bilmeniz birbirinizi çözmeniz gerekmiyo mu? acaba aranızda iletişim kopukluğu olabilir mi ? bu kadar küçük bi konuda bağırıp çağırması normal değil o zaman.yada diğer arkadaşların da dediği gibi arkadşınla iyi vakit geçirmeni kıskanmış olabilir yada onun bazı haraketleri hoşuna gitmiyodur konuştunmu akşam ?
demek ki dişi sinek lafı doğru.dikkat etmen lazım, neme lazım aynı yerde kalırsanız aklına kötü şeyler gelebilir erkek arkadaşının.
Yaşlarınız kaç bilmiyorum ama bunları söyleyen kim olursa olsun böyle şeylere müsade etmeyin, tepkilerinizde net olun ve yok gelicem yok gelmicem kestirip atıyorum daha çok bağırıyorum gibi saçma sapan tavırlara alttan alarak, ciddiye alıp elinizi ayağınızı titreterek daha çok yüreklendirmeyin karşınızdakileri!!![/QUOT
Ben 21 o 22 canım alttan aldığım için sonradan bende sinir oldum kendime sonuçta kötü bisey yapmamıstım ama ben kendini savunmaya çalıştıkça daha çok bağırdı sussun diye alttan aldım o an yazdıklarınızda çok haklısınız teşekkür ederim cevabınız icin
Çözülemeyecek bişey yok "empati" kur.
Sen onun başka biriyle aşkımlı canımlı yazışmalarını görseydin ne yapardın?
true, konuştuğu kişi KIZmış.
ben de kız arkadaşlarımla arada kuşum, bitanem güzelim diye konuşurum, bence erkek arkadaş psikopatlaşmış.
Mesaj attım beni çok üzdügünü belirttim canım bu gün aradı hiç bisey olmamış gibi davrandı anladı galiba hatasını teşekkür ederim cevabın için
merhaba herkese bu gün işe hazırlanırken erkek arkadaşım aradı bu gün çıkışına gelcem canını yakcam senin dedi ne oldu dedim çok yakın bi kız arkadaşım var erkek arkadaşımla ortak arkadaşımız oluyo onunla konuşmalarınızı okudum faceden dedi konuşmlarda da arkadaşımla saçmalamıştık aşkım canım fln demiştik birbirimize onları görmüş bende ne var bu kadar büyütüyosun dedim kızdı bağırdı yüzüme kapattı telefonu işe geldim aradı yine beni arkaşımın yanına gitmiş onada dedim sanada söylüyorum bidaha bişeyinizi göreyim kötü olcak dedi çıkışıma gelcekti gelcekmisin dedim işim var benim dedi ne işin var dedim işim var diyip kestirip attı kendimi savunmaya çalıştım daha çok bağırdı en sonunda tamam haklısın saçmalamışız dedim alttan almaya çalıştım yinede ama şu an sinirden elim titriyo ne yapmaya çalıştığını çözemiyorum artık ne yapmalıyım bi fikir verin bana
Kız Kıza Aşkım-Bebeğim-Canım-Balım Herşey Der Bu Gayet Normal İlla Lezbiyen Demek Değildir
Ama Erkek Erkeğe Aşkım Demez Hiç Diyorsa Tercihi Farklı Olabilir
Bana Kalırsa Sevgiliniz Ruh Hastası Ayrılın Bence Sonunuz Felaket Olabilir He Hakla Arkadaşınıza Bağırabilir Size Canını Yakacam Diyebilir Bu Tür Yaratıkları Tepenize Çıkarmayın
sen bilirsin yine canım ama böyle basit meselerin sonunda hiç bişey olmamış gibi davrandıkça sorunlar büyüyo ve erkek daha da cesaretleniyo ben bu kıza naparsam nasılsa unutuyo geçiyo gidiyo gibi düşünüyo sen bu konunun üzerinde baya bi dur belkide ikininzinde ilişkinizdeki doğruları yanlışlıkları sorgulama vaktininz gelmiştir. sonuç ayrılıkta olabilir bu konuşmadan ama sen kendini herşeye hazırlayıp konuş her an neye ne tepki vereceğini bilmeden ilişki yürütülmez çok kasar
Onun için kapandı ama benim için kapanmadı zaten konu canım bir günde unutamam bana bağırışını çok haklısın canım yazdıklarında ben hep görmezden geldiğim için bana böyle davranabildi dünde ciddi bi konuşma yapmam lazım
arkadaşınız kızsa neden alttan alıyosunuz ki.haklısın saçmaladık diyerek saçmalamışsınız aslında.....
kız arkadaşlar arasında canımda denir bitanemde aşkımda vs....ne var bunda şaştım yani...
yap canım ipleri kendi elinde zannediyo seninki heralde o yüzden bu kadar rahat tavır takınıyo kaybetme kaygısı yok ya değerini anlasın bütün tartışmalarınızda mı böyle davranıyo canım mesela en ufak saçma gereksiz bi tartışmada?
senmi onu çözemiyorsun yoksa o mu seni çözemiyor...çocukcağız kız arkadaşınla seni lezbiyen ilişki içinde olduğunuzu sanmıştır...sanada böyle olup olmadığını soramamıştır..
kız arkadaşta olsa neıcık arkadaşlık muhabbetleri şımarık şımarık davranışlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?